?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Η Άννα αξίζει πάντωςΜε ποσα λεφτα μπηκες δωματιο ??
Αξιζει να παω στην Μεριλυν ? η να παω στην Αννα στις Βιλλες ?? τι λες??
Η Άννα αξίζει πάντωςΜε ποσα λεφτα μπηκες δωματιο ??
Χαχαχα έλα ρε τρελέ μου το ειπε η υπηρεσία. Δεν είναι εγχειρισμένη οποτε δεν μπορούν να το κρύψουνΑφου δεν την ειδες,πως ξερεις οτι ηταν τρανσεξουαλ?![]()
Χαχαχα έλα ρε τρελέ μου το ειπε η υπηρεσία. Δεν είναι εγχειρισμένη οποτε δεν μπορούν να το κρύψουν![]()
Ρε τυπε 15 χρονων εισαιΚαι επιτρεπονται οι τραβελοι στα μπουρδελα και οχι 2 κοπελες παρτουζα? Να αυτο το κρατος παντα ειχε την ταση να τα κανει ολα αναποδα !!!
Ρε τυπε 15 χρονων εισαιεκει δουλεουν παρανομα λεμε χωρις αδειες,τι δεν καταλαβαινεις
![]()
αντζελα ουκρανη τελος φιλε μου....εφυγε στην οικογενεια της..την πηρα στο τελευταιο της στις βιλες και μου το ειπε επειδη την ειχα στανταρακι!!!οσοι προλαβατε προλαβατε!!!Ξερει κανεις που μπορω να βρω την αντζελα την ουκρανη;
Με ποσα λεφτα μπηκες δωματιο ??
Χαχαχα έλα ρε τρελέ μου το ειπε η υπηρεσία. Δεν είναι εγχειρισμένη οποτε δεν μπορούν να το κρύψουν![]()
WTF.!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Καταλαβατε δηλαδης τι γινετε, αφου δεν μας φερνουν καλα μουνια, μας φερνουν τραβελια να μας γαμησουν...![]()
![]()
![]()
Εγώ θα ξαναπήγαινα κάποια στιγμή, αλλα ο μηνας οικονομικά με εχει ξεσκισει. Στα 50 μπήκα με γλειψιμο
Και συ ρε φιλε,ολο να γαργαλάς το μωρο....αποτυχημενη καταθεση παολα στο βιλα πριβε.... Ποναει ο εγκεφαλος μου.... και η τσεπη μ...
λειπω μηνες απο την πολη και δεν παρακολουθω το τοπικ τοσο συχναΤα εχουμε πει φιλε για την Παολα![]()
Αυτός τη Νινα θέλει για να στρώσειΑυτη και μονο αυτη ειναι ειδικη παραγγελια για τον αρτουρο![]()
WTF.!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Καταλαβατε δηλαδης τι γινετε, αφου δεν μας φερνουν καλα μουνια, μας φερνουν τραβελια να μας γαμησουν...![]()
![]()
![]()
Και το τραβελι δουλευει με αδεια ??
Η ανδρική πορνεια είναι παράνομη Στη χώρα μας
Δε μπορεί να νομιμοποιηθεί
Ούτε στο δρόμο ούτε σε μπουρδελα ούτε πουθενά αλλου
Οι τραβεστι όχι οι τρανσέξουαλ για την πολιτεία είναι άνδρες με ανδρικό ονοματεπώνυμο και ταυτότητα οποτε εκ των πραγμάτων η συγκεκριμένη δουλεύει παράνομα
Αλλά πλέον η πορνεια είναι πλημμέλημα οποτε κυριολεκτικά στα αρχιδια της
Αλλά μη σας κάνει εντύπωση
Απο όλα τα σπίτια ζήτημα αν 4 5 έχουν άδεια...