Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Αφου παραμενει η Μαμα-Τερεζα ολα καλα !! Χαχαχα!!!
αλ, ειναι η κοπελα που δουλευει πρωινο και ειναι σχετικα ψηλη μελαγχρ. με πεσμενο βυζακι?εκανα μια μικρη βολτα και αφου δεν βρηκα κατι αξιολογο και αφου η Κατερινα στη Βιλα ηταν σε μεγαλο προγραμμα κατεληξα τελικα στη Ρουμανα Νικολ που πρωτη φορα εβλεπα στις Μελισσες...μπαζακι γυφτορουμανα αλλα μεσα αποδειχτηκε καλη και χωρις καθολου βιασυνη...50ε γυμνο-69 στα 70ε εδινε και κωλο
παντως αν την γνωριζει και καποιος αλλος ή αν σκοπευει να την επισκεφθει θα ηθελα να μου στειλει ενα πμ να συζητησουμε κατι![]()
![]()
θα της εμεινε συνηθεια φαινεται απο την πρωτη της δουλειαη Μαρινα που ανεφερε καποιος στο 26ης οκτωβριου 35 ειναι η γνωστη ξανθια μιλφ/γκιλφ, που εχει μανια με τη καθαριοτητα?
ονομα;Πήγα εχθές το απόγευμα στο Villa prive. Το κομοδίνο ενώ είχε ωραίο κορμί και στο σαλόνι με προϊδέασε για καλά γούστα , αποδείχθηκε μία μαλάκο και μισή. Μην μου πιάνεις τα μαλλιά , μη το στήθος άντε τέλειωνε. Τη λέω να γαμήσω ήρθα , για αυτό πληρώνω. Κοιτάει και στραβώνει.
λεει μια αντζελα στο site στις βιλλες ...λες??ξερεις κανεις που εξαφανιστηκε η αντζελα η ουκρανη η αλογα;3η μερα στα λας βεγκας παω μεσημερι και δεεεεεεεν...
ρε λεεεεεεεεεες;λεει μια αντζελα στο site στις βιλλες ...λες??
Δεν κράτησα , μελαχρινή μακρύ μαλλί από Μολδαβία.ονομα;
Πάολα, κλασική μαλάκωΔεν κράτησα , μελαχρινή μακρύ μαλλί από Μολδαβία.
Είμαστε για Γιαννιτσα μου φαίνεται...Εχει μερικα καλα κορμια (μοντελε)αλλα ειναι κομοδινα. :S καλο μεσα και ωραιο κορμι νομιζω εχουμε να δουμε απο τοτε που δουλευε η βερονικα θεσ/νικη.![]()
Γουστάρεις βατραχάκι τύπε?Είμαστε για Γιαννιτσα μου φαίνεται...![]()
αχαχαχαχα!!!!που το θυμηθηκες αυτο;αχαχαχαχα!!!τζοκερ θα πρεπει να παιξουμ αν παμε για να την πετυχουμε εκει!!!Γουστάρεις βατραχάκι τύπε?
Βραδυνή Τσαρκα με τον ντεφορμε travestolagno!!!![]()
La case d'irene: Νική. Ελληνιδα![]()
!
Ανδρ.21: Βικτώρια. Ξανθιά προμιλφ απο Βουλγαρία!
Ανδρ.19: Ντόνα. Ρουμάνα μαυρομαλλα μεΚωλαρα!
Ανδρ.38: Εμμα.και
......!
Ανδρ.34: Λάρα.![]()
![]()
.....!
Ανδρ.32: Νικόλ. Μαυρομαλλα Ρουμάνα με Κάλο βυζακι! Η Τσατσά μας είπε η κοπελα μου έχει μπαλκόνια! ταρατσα! Και εμείς απο την ταράτσα Ντου κάνουμε !![]()
Ανδρ.24: Μιρέλλα. I love mirella φούρναρη!
Ανδρ.16: Μικαέλα. Ξανθιά έχει κωλαρα πάντως φοράει και το μαυρο κορδονακι που χάνεται εκεί μεσά![]()
! Θα σου ρθω!
Ανδρ.50: Βερόνικα. Η Βόλλευμπολιστρια !
Ανδρ.52: Ελένα. Μαυρομαλλα Μιλφαρα απο Ρουμανία. Ηφαίστειο στο κρεβάτι!
Κεφαλληνίας: Αναστασία. Μιλφαρα!
Villa Prive: Κατερίνα. Μπορω να πω είναι ίδια με τις Φότο του αλλου Σιτέ! Δεν έπεσε φοτοσοπ!
Studio Lux Νικ.1α: Εμμανουέλα. Η Ξανθία λεπτή ρουμανιτσα! Του Λαγνου του άρεσε πολύ!
Νικ.1β( Εκκλησιά): Βερονικη. Μαυρομαλλααπο Ρουμανία αν είχε και
θα μπαινα!
Red light: Σάσα. Μαυρομαλλα λεπτή βγήκε με ενα ολόσωμο εσώρουχο που κατέληγε σε κορδονι!
Villa erotika: Βέρα. Μου άρεσε μαυρομαλλα με Κάλοκαι ωραία φάτσα!
Φρίξου 15: Στεφη. Ιταλίδα Μιλφαρα με![]()
να πω την αλήθεια και την τσατσά την εριχνα ενα παρακρατικο γαμησι!
Φρίξου 14: Νίκολ. Δεν την είδαμε ηταν σε πρόγραμμα!
Τρίδυμο Νο1: Χριστίνα. Μινιόν !
Τρίδυμο Νο2: Γωγώ.
Τρίδυμο Νο3. Κάρλα. Τουμπανακι αλλά δεν!
Μινώταυρου 14: Γκαμπριέλα. Ξανθιά μεμε μεγάλες ρώγες ασπρουλιαρα! Νέα χωριατοπούλα
! Ρε Μαλέα Λαγνε οι παλλετες ρε!
Las vegas: Μπάρμπαρα.![]()
![]()
βγήκε μαυρο σορτσάκι!
Las vegas: Χριστίνα. Με τα περίεργα δόντια αλλάέχει Πάταρα!
Las vegas: Βίκυ. Ελληνίδα ξανθιάΓυρισα Μαλέα λαγνε να το
![]()
!
Το μενού είχε πορνοκαντινα και για ποτάκι στο TS 14 στα γούστα του Λαγνου. Εκατσα μονο για ενα ποτακι για την εμπειρία! Είμαι ΠΑΟΚ αφού.
Stade bordelais Μπακαγιοκοι Τα Μελε![]()
![]()
![]()
Έχει άδεια, στην πατρίδα της είναι.καλησπέρα συνάδελφοι, μηπως ξερει κανεις που δουλευει η Εβελινα η ψηλη η ξανθια που δουλευε στο Τριδυμα 2 τα βράδια?