- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.840
- Πόντοι
- 35.668
ηθελε να την συναντησει για να της παρει ακαποτα και τον κωλο τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
Μήπως να πήγαινε στην Πόλη καλύτερα τώρα που ο Αφροδίτας κάνει κ προσφορές?
Και με anal creampie παρακαλώ.

ηθελε να την συναντησει για να της παρει ακαποτα και τον κωλο τωρα![]()
![]()
![]()
![]()

Επειδή διαβάζοντας το θρεντ δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη με το θέμα ας μου στείλει ένα καλό παιδί το τηλέφωνο της κοπέλας για να συζητήσω το θέμα για μια ώρα και να μορφωσω αποψη
πραγματικά... πιστεύεις ότι βγάζεις λεφτά...???Μίσος???
2200€ μεικτά και κλάψε.
όχι ρε συ... μην μας μπερδεύεις... αυτός είμαι εγώ...ηθελε να την συναντησει για να της παρει ακαποτα και τον κωλο τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
ακάποτο creampie???![]()
![]()
Μήπως να πήγαινε στην Πόλη καλύτερα τώρα που ο Αφροδίτας κάνει κ προσφορές?
Και με anal creampie παρακαλώ.
![]()
Ωραίος!!!Μολις επεστρεψα απο το πριβε οπου περασα ενα τελειο 2ωρακι με την βαλερια....φοβερη οπως παντα....
μου εδειξε τα μηνυματα που της ειχε στειλει ο mitsos και ελιωσα στα γελια απλα...χααχαχαχαχ....
δεν θα πω ολο τον διαλογο αλλα η ουσια κρυβεται στο παρακατω μηνυμα απο τα αρκετα που διαβασα
"συγγνωμη βαλερια για αυτα που εγραψα ....μπορουμε να βρεθουμε σημερα ? να σου δωσω 200 ευρω να σε παρω εστω 10 λεπτα να κανουμε σεξ " χα0χα0αχ0αχ0αχ ενταξει απλα ελιωσα...
αυτο ητανε το μηνυμα σε γενικες γραμμες....
παντως θα πρεπει να ερθει να ανακαλεσει και ο ιδιος....δεν εκανε προβλημα στην συγκεκριμενη γιατι δεν τον πιστεψε κανενας οπως και να εχει....αλλα ειναι ντροπη να γραφονται τετοια πραγματα ακομα και αν ειναι αστεια...
αυτα.....με την βαλερια περασα κομπλε οπως παντα
Όχι για creampie,αλλά για τούρτα γενεθλίων στον κώλο.ακάποτο creampie???
που υπογράφω...???

Όχι για creampie,αλλά για τούρτα γενεθλίων στον κώλο.
![]()
Η συγκεκριμένη ήτανε κ Amour-Russe.
Blacklisted από μένα πλέον
Εγώ πάντως του την πρότεινα μπας κ αφήσει ήσυχη την Valeria ο τύπος![]()
Ωραίος!!!
Αλλα εσυ δεν ειπες οτι τερμα δεν ξαναπας με C.G?
....ρε σεις...για σας τους προστατες λεω της κοπελας..που οταν δειτε κακη κριτικη..πεφτετε να τον φατε αυτον που την γραφει...κ εξυμνειτε την βαλερια...σκεφτηκατε μηπως αυτην η "στοργη" σας...θα καψει το κοριτσι..που δυστηχως απο οτι καταλαβα λογω της μικρης ηλικιας..εχει μπερδεψει..τα πραγματα..το λεω αυτο...γιατι μονο εδω πεφτουν καποιοι να την προστατεψουν..!!..βαλερια..προσοχη...πολλη ..."αγαπη "παιρνεις..(να δω ρε αν της το μεταφρασετε)..
για τους υπολοιπους....η κοπελα..ειναι μετρια σε υψος..(περιπου 1.67)..δυαρακι στηθος..αρκετα στητο..η ιδια λεει οτι δεν φοραει σουτιεν...σωμα αδυνατο..αλλα κ εδω σφιχτο..πραγματι λογω της ηλικιας επιδερμιδα πολυ καλη..ματια..μεγαλα..γαλανα νομιζω..και σαρκωδη χειλη...πρωσωπο γλυκο..barby θα ελεγα.και τωρα πια ξανθη..!!.μια φρεσκαδα διακρινεται ακομα...αλλα νομιζω φευγει σιγα σιγα....καταλληλη για φαντασιωση scool girl..
οσο για συμπεριφορα...εξαρταται πως θα την φερθειτε..μαλλον τα παει καλα με αγαπουληδες..εγω που την πειραζα ..δεν μου καθησε δευτερη φορα..α!κ οχι τα λεφτα μπροστα...

Βαλέρια θέλω να σε συναντήσω..Τα χω κάνει τσουρέκια σε όλους εδώ μέσα και
θα συνεχίσω να τα κάνω..
Sorry μάγκες!![]()
![]()
δωσε ρε μποι.και μονο για κεινες τις βολες που χες βαλει,πρηξ τα μας οσο γουσταρειςΒαλέρια θέλω να σε συναντήσω..Τα χω κάνει τσουρέκια σε όλους εδώ μέσα και
θα συνεχίσω να τα κάνω..
Sorry μάγκες!![]()
![]()
χαχα!(αν ποτε τη συναντησω αυτη θα μου βαζει το "μπες μες στο καμπριολε"δωσε ρε μποι.και μονο για κεινες τις βολες που χες βαλει,πρηξ τα μας οσο γουσταρεις
χαχα!δωσε ρε μποι.και μονο για κεινες τις βολες που χες βαλει,πρηξ τα μας οσο γουσταρεις
χαχα!
Αν ποτε βρεθούμε αυτή θα μου βάζει να ακούσω το "μπες με στο καμπριολέ"
κι εγώ θα της βάζω το "final countdown"![]()
![]()
![]()