Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (10 μέλη και 52 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Αφηστε τις μαλακιες και ψαξτε μου κουμπαρο θα ντυθω γαμπρος λεμε.!!! Πηγα Ζανετ.!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Οι βιλες χεστηκανε στο 40ευρο λεμε, συνεχεια 4-5 ατομα ουρα στο σαλονι, η κοπελα δεν κλεινει μπουτι, 15-20 μερες που θα κατσει θα πεσει πολυ μυγα στα αλλα μπουρδελα του 30ευρου...

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.277
Πόντοι
10.555
Για πες καποιες λεπτομερειες, μη μας κρατας σε αγωνια. φουλ προγραμμα;

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Αφηστε τις μαλακιες και ψαξτε μου κουμπαρο θα ντυθω γαμπρος λεμε.!!! Πηγα Ζανετ.!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Οι βιλες χεστηκανε στο 40ευρο λεμε, συνεχεια 4-5 ατομα ουρα στο σαλονι, η κοπελα δεν κλεινει μπουτι, 15-20 μερες που θα κατσει θα πεσει πολυ μυγα στα αλλα μπουρδελα του 30ευρου...

Απο χθες δεν τα λεγα εγω?
Αντε και στα δικα μας  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Για πες καποιες λεπτομερειες, μη μας κρατας σε αγωνια. φουλ προγραμμα;

Πλακα κανεις.?? 40αρακι και η κοπελα μεσα εκανε παπαδες, απαιχτη, δεν υπαρχουν λογια, αν και οσο περημενα τους ξεπετουσε ολους στο 10λεπτο, ελεγα απο μεσα μου πατατα θα φαμε, αλλα ξεπερασε και τα ποιο τρελες μου προσδοκιες...ψοφαει για πουτσο η κοπελα, μακαρι να μην κουραστει και ξεφουσκωσει οσο ειναι εδω...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Απο χθες δεν τα λεγα εγω?
Αντε και στα δικα μας  :grin:

Αυτο το μαλι το περμανταν ετσι πως το ειχε με τελειωσε... :cum: :cum: :cum:

ΥΓ. Για τα γουστα μου δεν την κατατασω σαν μουναρα, αλλα δεν περναει απαρατηρητη, ειναι ομως μεσα στις πρωτες εμφανησιακα αυτη την στιγμη στην σαλονικα, ιδιως η κωλαρα της δεν υπαρχει...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Αυτο το μαλι το περμανταν ετσι πως το ειχε με τελειωσε... :cum: :cum: :cum:

ΥΓ. Για τα γουστα μου δεν την κατατασω σαν μουναρα, αλλα δεν περναει απαρατηρητη, ειναι ομως μεσα στις πρωτες εμφανησιακα αυτη την στιγμη στην σαλονικα, ιδιως η κωλαρα της δεν υπαρχει...

Περιμενε να διαβασεις κριτικη  :2funny:

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.277
Πόντοι
10.555
απ τις φωτογραφιες παντως δε λεει και πολλα. Γυμνο κανει; Συννενοηση στην αγγλικην;

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.277
Πόντοι
10.555
στη Μεριλυν πηγε κανεις;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Κρατηστε την Ζανετ εκει να προλαβουμε και εμεις ρεμαλιααα!!!!  :cheesy:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
ξερει κανενας που δουλευει η Ειρηνη που δούλευε στην Ν. Ουρανου 26;;;

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
201
Πόντοι
6.055
Η Ειρηνη δουλευει πρωϊνη στο ανδρεος γεωργιου 38 τυπε!

Μαγκες οτι κ αν κανετε μη περασατε στη σισσυ απο ουγγαρια που δουλευει βραδυνη στο λας βεγκας εφαγα φολα που ειχα πολλα χρονια να φαω με προειδοποιησε κ το ατομο που εβγαινε αλλα παρασυρθηκα λογω εμφανισης ο μαλακας  :headbang: Παροτι στο σαλονι φαινοταν κομπλε μολις μπηκε κατεβασε κατι μουτρα ως το πατωμα κ μουρμουριζε συνεχως με το ζορι καταφερα να μου σηκωθει κ τον επαιξα για να τελειωσω ουτε να την γαμησω δε καταφερα τοσο φολα ηταν! Δε ξερω γτ αλλα τα χειροτερα γαμησια τα εχω κανει παντα με ουγγαρεζες δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο!
Επισης θελω να κραξω τις βιλες γτ την εχουν δει πολυ κ πουλανε κ ειρωνεια! Τους εχουμε κανει ολους μαγκες κ αντι να ριξουν τις τιμες ή να ανεβασουν τις υπηρεσιες μας την λενε κι απο πανω! Νησαφι πια  :ak: :ak: :uzi: :blowup:

Επισκέπτης
Λενε οτι η σισσυ δουλευει βραδυνη στο λας βεγκας και καμια φορα πρωινη στο ερως.Την κοπελα που ειδα τελευταια φορα στο ερως την παρασκευη που μας περασε, με φανηκε για καινουργια κοπελα αλλα δεν παιρνω και ορκο.  :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746
Λενε οτι η σισσυ δουλευει βραδυνη στο λας βεγκας και καμια φορα πρωινη στο ερως.Την κοπελα που ειδα τελευταια φορα στο ερως την παρασκευη που μας περασε, με φανηκε για καινουργια κοπελα αλλα δεν παιρνω και ορκο.  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman:

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515

Μαγκες οτι κ αν κανετε μη περασατε στη σισσυ απο ουγγαρια που δουλευει βραδυνη στο λας βεγκας εφαγα φολα που ειχα πολλα χρονια να φαω με προειδοποιησε κ το ατομο που εβγαινε αλλα παρασυρθηκα λογω εμφανισης ο μαλακας  :headbang: Παροτι στο σαλονι φαινοταν κομπλε μολις μπηκε κατεβασε κατι μουτρα ως το πατωμα κ μουρμουριζε συνεχως με το ζορι καταφερα να μου σηκωθει κ τον επαιξα για να τελειωσω ουτε να την γαμησω δε καταφερα τοσο φολα ηταν! Δε ξερω γτ αλλα τα χειροτερα γαμησια τα εχω κανει παντα με ουγγαρεζες δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο!
Επισης θελω να κραξω τις βιλες γτ την εχουν δει πολυ κ πουλανε κ ειρωνεια! Τους εχουμε κανει ολους μαγκες κ αντι να ριξουν τις τιμες ή να ανεβασουν τις υπηρεσιες μας την λενε κι απο πανω! Νησαφι πια  :ak: :ak: :uzi: :blowup:

Και εγώ έχω ως επί το πλείστον κακή εμπειρία με τις Ουγγαρέζες, αν στραβώσουν γίνονται επίσης αγενείς και προσβλητικές χωρίς λόγο.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376

ευχαριστω podofilos  :grin:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεααα.........

αφου φαγαμε παλι απογοητευση κ δεν βρηκαμε την νατασσα................ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ την ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΑΤΕ :tickedoff: :tickedoff:.......
το κοριτσι δεν μπορει να δουλεψει!!!!!

κ γενικα επικρατουσε η απολυτη κλασομπανιερα στα μαγαζια της πολης μας..........
Παντως ρε μαγκες δεν εκπλήσσομαι που καθε φορα που ερχετε μια κοπελα εστω της προκοπης(απο υπηρεσιες τουλαχιστον) γραφετε εδω σαν τρελοι
κ σαν μικρα παιδακια που πρωτη φορα πιασατε νινι με τα χερακια σας.........
Δεν σας κριτικαρω.......μην πεταχτουνε μερικα σαίνια κ με πουνε καμια χαζομαρα.......απλα σας δικαιολογω!!!

Αυτο που παρατηρησα απο τις τσατσαδες σημερα ητανε οτι ολες ή ητανε γελακια κ χαζακια ή με τα μουτρα μεχρι κατω απο την αναδουλεια!!!
Ειδικα η κωλωτσατσα απο το ανδρ.γεωργιου 19 που δεν σε αφηνει να φυγεις η ρουφιανα κ σε σπαει τον πεο μολις φευγεις.....
λοιπον μεχρι κ αυτη σημερα ητανε συγκρατημενη κ εδειχνε χαλια Κ να φανταστειτε δουλευε το χριστινακι το μικρο!!

και πληροφορια της ημερας η νικολ θα ειναι στο φριξου 14 βραδινη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom