Διαγραμμένο μέλος 28498
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 108
- Πόντοι
- 66
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, φίλε (Dude).
Φίλε , Ιάκυνθε, ποιά Αναστασία είναι αυτή, μήπως μία που δούλευε κάποτε στο Μαγνησίας ? Πόσο χρονών είναι περίπου? Θυμάσαι? Νάσαι καλά.πριν 20 λεπτα κατα8εση στο 8ωρηκτο ποτεπκιν Αναστασια απο Διδυμου 27! κακη επιλογη με χαλια αεροπιπα !παρασυρ8ηκα απο κατι νυφικες καλτσες που φορουσε! το καλυτερο το ειδα μεσα στο δωματιο οπου ειχε ενα τασακι που εγραφε ''Αιδηψος'' . δυστυχως δεν εχω καλο κινητο να το βγαλω φωτο να το ποσταρο στο ''ρομαντισμος και μπουρδελα''![]()

με κώλο)
)
)
& Βαλέρια (το γνωστό πιπίνι,με απλό + 69)
) & Κορίνα (όχι τόσο καλή παρουσία,αλλά με πρωΧτικό
)
(Η κυρία Εύα,έκατσε στα πόδια μου και με καύλωσε
)
,με απαξιωμένη φάτσα...με ακά)
Τσάρκα πριν λίγο (2η βάρδια) με @Beverlys - @dmtrsxxx - Πορνομετανάστης/@dimitrakis29....![]()
![]()
![]()
Φωκαίας 17Α - Ιονέλα (με φουλ και κώλο)(Η κυρία Εύα,έκατσε στα πόδια μου και με καύλωσε
![]()
![]()
![]()
)

Φωκαίας 27Α - Μαρίνα (με φουλ πρόγραμμα,η τσα2 με το πάρκινσον μας είπε ότι στο ιντερνΈτ...γράφουν τα καλύτερα))

Άδεια η πιάτσα....ζήτημα να κυκλοφορούσαν 10 άτομα...
![]()
...τα ιδια για το "ιντερνετ" λεει σε ολους!!!εχει γινει ιντερνετ freak η τσατσογρια!
![]()

Καλησπέρα αυτή την ωρα live απο την άδεια φυλής ελάχιστος κόσμος
Φυλης65Α Χριστίνα νεαρή κοπελα με καστανό μαλλί ως τους ώμους καλό σωμα
Φυλής 67 Αλίσια ξανθιά με πολυ ύφος ντίβας αλλά αυτό δυστυχώς δεν τρώγεται αλήθεια απο το στούντιο την έκανε μάλλον εντάξει 8-10 ωρες απραγιας ακινησίας δεν είναι λιγες να ηταν καλοκαίρι θα βαραγε μύγες τουλαχιστον
Φυλης69Β Παολίνα μελαχρινή κοπελα ψηλη με μακρί μαλλί σωμα μέτριο μονοκόμματο νομιζω χωρίς να είμαι απολυτα σιγουρος πρόσφατα ηταν Αλκιβιαδου16Β
Φυλης71 Μια ψηλη κοπελα με καστανό σπαστό μαλλί πολύ καλό σωμα
Επίσης στο Μαραθωνος59 δουλεύει η Μαρσέλα ενα πολύ όμορφο μωρο πολύ ανώτερο απο ολά τα παραπανω και στο δωμάτιο θαυμασιο
Αυτά για την ωρα καλη συνεχεια

Φωκαίας 27Β πάνω - Άννα-κού & Χριστίνα-κού(συναγωνιστής έφαγε φόλα,χαχαχαχαχαχαχαχαχά...και έχασε 30€ σε αυτές...πέφτανε Χριστο/Παναγίες και έλεγε σε κόσμο ότι είναι άχρηστες και οι 2......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φωκαίας 27Β πάνω - Άννα-κού & Χριστίνα-κού(συναγωνιστής έφαγε φόλα,χαχαχαχαχαχαχαχαχά...και έχασε 30€ σε αυτές...πέφτανε Χριστο/Παναγίες και έλεγε σε κόσμο ότι είναι άχρηστες και οι 2......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και εχουν μπουχεψει αρκετα κιολας, μου φαινεται οτι ειδα με την ακρη του ματιου μεσα στο δωματιο υπηρεσιας ενα κουτι με παστες
Τσάρκα πριν λίγο (2η βάρδια) με @Beverlys - @dmtrsxxx - Πορνομετανάστης/@dimitrakis29....![]()
![]()
billy13
Άδεια η πιάτσα....ζήτημα να κυκλοφορούσαν 10 άτομα...
Ναι ο γνωστός,υπάρχει και άλλος?![]()
Eλα ρε!Και το Χριστινακι μου αρέσει.Σκεφτομαι να το τιμήσω!Μ ου το χαλασες! :-
Ο πορνομεταναστης ειναι αυτος ο γνωστος;

και εχουν μπουχεψει αρκετα κιολας, μου φαινεται οτι ειδα με την ακρη του ματιου μεσα στο δωματιο υπηρεσιας ενα κουτι με παστες

respect στους πορνοκαταδρομεις !!!!
ο πορνομεταναστης δεν ειναι σε φορμα σε αυτη του την επισκεψη ...

Ναι ο γνωστός,υπάρχει και άλλος?
Ναι,να πας...να τις πάρεις παρτούζα....σιγά τα μπάζα ρε...
Το παίζουν και μουνάρες...
Μια χαρά είναι,γάμησε κιόλας...![]()
Για το μια χσρα μην παιρνεις ορκο,το μαρτυραει και η φωτο που εβαλες.Ναι ο γνωστός,υπάρχει και άλλος?
Ναι,να πας...να τις πάρεις παρτούζα....σιγά τα μπάζα ρε...
![]()
Το παίζουν και μουνάρες...
Μια χαρά είναι,γάμησε κιόλας...![]()
εσεις κανατε κατι σημερα ?
η προεδραρα τριγυρναγε εκει σημερα ?

Για το μια χσρα μην παιρνεις ορκο,το μαρτυραει και η φωτο που εβαλες.
Εγώ γάμησα,πάλι Άννα (μαϊμουδάκι) Κολωνού 11 ισόγειο...
Ο Πρόεδρος είναι άφαντος... ;)
Καταξοδευτηκες παλι.![]()