Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μελαχρινό, ξανθό; νέα ή milf;καλημερα και καλη εβδομαδα απο σειμερα ενα καινουριο κοριτση ειναι στην παρε μας
σαν την αφροδητη και ωρεο σομα θα βγαλουμε και φωτο αλα προτη μερα ;)μελαχρινό, ξανθό; νέα ή milf;
Αμα εισαστε ανοικτα , να ανοιγετε την πόρτα οταν σας κτυπανεειμαστε ανικτα μεχρη 21 βραδη φιλακια πολα πολα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αμα εισαστε ανοικτα , να ανοιγετε την πόρτα οταν σας κτυπανε
CLASS θελης να πις,ευκαριστουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε ολους ανιγουμε μωρακη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Αμα εισαστε ανοικτα , να ανοιγετε την πόρτα οταν σας κτυπανε
Εμενα πάντως δεν μου ανοιξατεσε ολους ανιγουμε μωρακη :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ε τοτε σου ζιτο συγνομηΕμενα πάντως δεν μου ανοιξατε

. Ευχάριστη, ομηλιτική, ξεκίνησε με μασάζ (35 λεπτά γεμάτα) το οποίο κατέχει πολύ καλά. Δεν βιάζεται καθόλου και μπορώ να πω με έλιωσε!!δεν εχουνε βυζαρουδες γιαυτο...Εμενα πάντως δεν μου ανοιξατε
σε σενα δεν απανταο με μαλοσες για αφτοδεν εχουνε βυζαρουδες γιαυτο...
δηλαδή έδωσες 100 ή 60 + 20;γιατί αν έδωσες το 1ο υπερβολικόΠέρασμα ξανά και όντως υπάρχει μια σχετική βελτίωση στους χώρους. Το 1ο δωμάτιο όπως μπαίνεις έχει ατομική ντουζιέρα, 2 καναπέδες, μασαζοκρέβατο κρεμάστρες κλπ. Αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με την 1η φορά που είχα περάσει. Μου είπαν επίσης ότι οι βελτιώσεις συνεχίζονται. Από εργαζόμενες την ώρα που πέρασα η Πάολα, η Αφροδίτη και η καινούργια Χριστίνα.
Η Χριστίνα είναι μικρούλα σε ηλικία και petit φόραγε κανονικά ρούχα (τζιν παντελόνι και μπλούζα) και δεν διέκρινα περισσότερες λεπτομέρειες.
Επέλεξα Αφροδίτη (ο λόγος που ξαναπήγα). Γυναικάρα με βραζιλιάνική κορμαστασια και κώλο ποίημα![]()
. Ευχάριστη, ομηλιτική, ξεκίνησε με μασάζ (35 λεπτά γεμάτα) το οποίο κατέχει πολύ καλά. Δεν βιάζεται καθόλου και μπορώ να πω με έλιωσε!!
Από πρόγραμμα η γυναίκα είναι φωτιά (βοηθάει και το κορμί της)όλα όμως με προφύλαξη. Δεν βαριέσαι όμως τέτοια κορμάρα αξίζει.
Κόστος 80€ (+20€ μπουρμπουαρ).........
δεν χρειαζεται..βλεπω τις φωτος και καταλαβαινω οτι δεν εχεις τιποτα..οποτε...σε σενα δεν απανταο με μαλοσες για αφτο
δηλαδή έδωσες 100 ή 60 + 20;γιατί αν έδωσες το 1ο υπερβολικό