voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.925
- Πόντοι
- 366
Eσυ βλεπεις το μνημονιο ευλογια και εγω καταστροφη.εσύ τα βλέπεις χαζά...
Οσο για το οτι κανουν για την ωρα θα αυξηση την ανεργια να σου θυμισω τα λουκετα και κατεπεκταση η ανεργια αρχισε οταν κοπηκαν μισθοι και συνταξεις.
5 ετη μνημονιου θα αλλαξουν σε 2 χρονια? Μην περιμενεις τυπε γιατι θα απογοητευτεις. Χοντρα χοντρα μια 5ετια να συνελθουμε...Δλδ, το + 1 μύριο άνεργοι προκλήθηκε αποκλειστικά από την μείωση των μισθών και συντάξεων?
Εάν ναι, τότε αρκεί να αλλάξει αυθτό και του χρόνου, άντε το 2017 θα έχουμε πάλι περί τους 400.000 ανέργους μόνο και το πρόβλημα θα λυθεί.
Για να δούμε.
Δλδ, το + 1 μύριο άνεργοι προκλήθηκε αποκλειστικά από την μείωση των μισθών και συντάξεων?
Εάν ναι, τότε αρκεί να αλλάξει αυθτό και του χρόνου, άντε το 2017 θα έχουμε πάλι περί τους 400.000 ανέργους μόνο και το πρόβλημα θα λυθεί.
Για να δούμε.
Το λαθος που κανει ειναι οτι περιμενει πολλα και αμεσα...! Εγω θα του προτεινα εαν δεν του αρεσει ο Συριζα να επαναφερουμε τον Σαμαροβενιζελο και τα κομματα 40 ετων που μας εφτασαν εδω!Προφάνως και όχι, αλλά αν η Κυβέρνηση δεν έχει (ανακοινώσει) προτάσεις, περιμένεις από εδώ;
Είσαι της αγοράς.....Έστω ότι συμφωνούμε, τον Alexis τον ψήφισαν όσοι θέλουν να ανοίξουν την αγορά?
Εάν ναι, τότε κάτι έχω καταλάβει πολύ λάθος.
Δεν εχει σημασια τυπε. Κατα την τραμουντανιαση λογικη εφοσον το χρεος πληρωνεται πρεπει να συνεχισει να αυξανεται αντι να μειωνεται αρκει να περνουν τους τοκους τους και ολα καλα!Ισπανία , από 36,3 % του ΑΕΠ της το 2007
σήμερα περιμένουν να ξεεπεράσει το 100% του ΑΕΠ της ,
ενώ στο τέλος του 2013, δηλαδή την 01.01.2014, το χρέος ήταν 83,7 % !!!
Μήπως δεν κάνουν κάτι καλά στην Ευρωζώνη ;![]()
![]()
Spain enjoyed a relatively low debt ratio, equal to 36.3 per cent of GDP, in 2007. But the public debt soared after the implosion of a decade-long property bubble, which tipped the economy into a double-dip recession.
Spain's public debt is expected to top 100 per cent of GDP next year – far above the 60 percent ceiling agreed among European Union members.
Δλδ, το + 1 μύριο άνεργοι προκλήθηκε αποκλειστικά από την μείωση των μισθών και συντάξεων?
Για να δούμε.

Είσαι της αγοράς.....
Εσύ τι πιστεύεις?
Ότι σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία και κοινωνία που είμαστε, είναι ικανή μια Αριστερή κυβέρνηση να φτιάξει μια "Κούβα" μέσα στην Ευρώπη?
Όχι....αυτό που μπορεί να κάνει είναι να διαμορφώσει συνθήκες αγοράς ικανές για επενδύσεις άρα και θέσεις εργασίας και συγχρόνως σαν αριστερή κυβέρνηση να ενισχύσει τις κοινωνικές υποδομές!!!!
Όταν θα έχει δουλειά ο κόσμος, λες να του την πουν που άνοιξε την αγορά της ενέργειας?
Θα του την πουν όμως αν δεν υπάρχει δημόσια υγεία για όλους.....

Προφάνως και όχι, αλλά αν η Κυβέρνηση δεν έχει (ανακοινώσει) προτάσεις, περιμένεις από εδώ;
Το λαθος που κανει ειναι οτι περιμενει πολλα και αμεσα...! Εγω θα του προτεινα εαν δεν του αρεσει ο Συριζα να επαναφερουμε τον Σαμαροβενιζελο και τα κομματα 40 ετων που μας εφτασαν εδω!
Δεν εχει σημασια τυπε. Κατα την τραμουντανιαση λογικη εφοσον το χρεος πληρωνεται πρεπει να συνεχισει να αυξανεται αντι να μειωνεται αρκει να περνουν τους τοκους τους και ολα καλα!
Ούτε εδώ, ούτε από την κυβέρνηση περιμένω, αλλά κουβέντα να γίνεται.
A ok, αφού δεν μπόρεσε ο Πίτσας και ο Χοντρός δεν μπορεί και ο Αλέξης.
Το δέχομαι αυτό.
Πάνω που είχα πεισθεί ότι γυρίσαμε σελίδα.
![]()
Η άποψη μου είναι Δεξιά ανάπτυξη με Ενέργεια, Τουρισμό, ΑΟΖ, Φοροαπαλλαγές σε επιχειρήσεις ανάλογα με τον αριθμό εργαζομένων
Impossible is nothing (by adidas).Είσαι της αγοράς.....
Εσύ τι πιστεύεις?
Ότι σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία και κοινωνία που είμαστε, είναι ικανή μια Αριστερή κυβέρνηση να φτιάξει μια "Κούβα" μέσα στην Ευρώπη?
Όχι....αυτό που μπορεί να κάνει είναι να διαμορφώσει συνθήκες αγοράς ικανές για επενδύσεις άρα και θέσεις εργασίας και συγχρόνως σαν αριστερή κυβέρνηση να ενισχύσει τις κοινωνικές υποδομές!!!! Όταν θα έχει δουλειά ο κόσμος, λες να του την πουν που άνοιξε την αγορά της ενέργειας?
Θα του την πουν όμως αν δεν υπάρχει δημόσια υγεία για όλους.....
ειπα εγω δεν μπορεί; Μέσα σε 2 χρονια οχι δεν μπορεί αλλα μέσα σε 2 χρονια μπορεί να αρχίσει να γίνεται καλύτερη η καθημερινότητα σου με καλύτερες προοπτικές! Αλλα αυτο θα το κρίνει ο καθένας ξεχωριστάΟύτε εδώ, ούτε από την κυβέρνηση περιμένω, αλλά κουβέντα να γίνεται.
A ok, αφού δεν μπόρεσε ο Πίτσας και ο Χοντρός δεν μπορεί και ο Αλέξης.
Το δέχομαι αυτό.
Πάνω που είχα πεισθεί ότι γυρίσαμε σελίδα.
![]()
τα χάπια σου γρηγοραπου είδες ρε αρχίδι να γράφω ότι το χρέος πρέπει να αυξάνεται ???