Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εχω γοβες και κατι πολυ προσωπικο τι σε βολευει καλυτερα?ωπ!...και γω εχω!...εισαι για ανταλλαγη?....![]()
![]()

το δευτερο..κατι τετοιο εχω και γω.παρτα!εχω γοβες και κατι πολυ προσωπικο τι σε βολευει καλυτερα?![]()
![]()
![]()

α ασχολεισαι και με δονητες τωρα?για προσωπικη χρηση η τους εμπορευεσαι?το δευτερο..κατι τετοιο εχω και γω.παρτα!![]()
α ασχολεισαι και με δονητες τωρα?για προσωπικη χρηση η τους εμπορευεσαι?![]()

α δονητες εχεις?..αλλο εχω εγω!!..παρτα(ξανα)...χεχεχεχεχεχε!α ασχολεισαι και με δονητες τωρα?για προσωπικη χρηση η τους εμπορευεσαι?![]()
σου χω πει οτι ο πακιστανος της γωνιας που του δινω μισο ευρω καθε μερα χρονια τωρα ειναι πολυ φιλος μου και τσιχαντιστης?κανονισε!α δονητες εχεις?..αλλο εχω εγω!!..παρτα(ξανα)...χεχεχεχεχεχε!

εγώ είμαι, ντύνομαι πακιστανός κάθε πρωίσου χω πει οτι ο πακιστανος της γωνιας που του δινω μισο ευρω καθε μερα χρονια τωρα ειναι πολυ φιλος μου και τσιχαντιστης?κανονισε!![]()
Ε αφου είμαστε σεμνα κορίτσια!
Καλημέρα "σεμνό" κοριτσάκι.Καλημέρα μωράκια!!
Σε λίγο θα βάλετε και τσαντορ!
![]()
![]()
Καλώς την!!Καλές δουλειές...Καλημερες! ! Απο αυριο ξανα διαθέσιμη κ ανοιχτα τα τηλεφωνα!

Καλημερες! ! Απο αυριο ξανα διαθέσιμη κ ανοιχτα τα τηλεφωνα!