- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 195
- Like
- 65.383
- Πόντοι
- 72.937
αντε να δουμε τωρα ποσοι απ αυτους που το εμαθαν 1.αν θα το ξαναζητησουν(πολυ πιθανο) και 2.τι κριτικη θα γραψουν οταν πανε(καμμια)
μη γινεσαι κακουλης αγαπητεαντε να δουμε τωρα ποσοι απ αυτους που το εμαθαν 1.αν θα το ξαναζητησουν(πολυ πιθανο) και 2.τι κριτικη θα γραψουν οταν πανε(καμμια)
αντε να δουμε τωρα ποσοι απ αυτους που το εμαθαν 1.αν θα το ξαναζητησουν(πολυ πιθανο) και 2.τι κριτικη θα γραψουν οταν πανε(καμμια)
Κι εγώ να της πάρω το κωλί
Χωρίς νουρού
μαλλον φανηκε οτι ειμαι νεος και εφαγα πορτα στο τηλεφωνο....μετα την πρωτοχρονια μου ειπαν......κριμα και σημερα ειχα ενα ωραιο κενο!
Μα τηλεφωνο πηρα για να κλεισω ραντεβου κ να με μαθουν....θελω να δω αυτο το καλο νοθρου.....τι να κανω!

Μα τηλεφωνο πηρα για να κλεισω ραντεβου κ να με μαθουν....θελω να δω αυτο το καλο νοθρου.....τι να κανω!Δεν ανοίγουν αν δεν σε ξέρουν πλέον εδώ... ;)
Μα τηλεφωνο πηρα για να κλεισω ραντεβου κ να με μαθουν....θελω να δω αυτο το καλο νοθρου.....τι να κανω!
Έχει και αλλού nourou, μη τρελένεσαι...... στη Ζάνα !!!

Το Σάββατο που τηλεφώνησα, απάντησαν. Ρώτησα για τη Νάταλυ αλλά μου είπαν πως έχει σταματήσει.
κλεισιμο εδω τελικα?Μάλιστα και ποίες δουλεύουν ρε παιδιά...;
κλεισιμο εδω τελικα?