Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ο ορισμός σύμφωνα με ποιόν και με τι κριτήριο?ενταξει η συγκεκριμενη ειναι ο ορισμος της ΓΥΝΑΙΚΑΣ....μαζι με την Ελινα Καντζα...
ο ορισμός σύμφωνα με ποιόν και με τι κριτήριο?
δε χρειάζεται μεζούρα για κάτι που το βλέπεις τόσο άμεσα...με τη καυλα που βγαζει ρε τυπε..δε βγαζουμε ολοι την μεζουρα για να μετρησουμε το υψος της αλλης![]()
δε χρειάζεται μεζούρα για κάτι που το βλέπεις τόσο άμεσα...
άμα στάζει μάλλον έχει κάψει φλάντζαοπως τη βρισκει ο καθενας,δε θα στο χαλασω..η γυναικα παντως σταζει καυλα..ανεξαρτητου υψους..
άμα στάζει μάλλον έχει κάψει φλάντζα
μπιλακο σε παρακαλω μην κρυφοκοιτας την κοπελα του αγοριου im a simple person!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
χαχαχαχαχαχαχααχαχα,μονο δικη μου ρε αγορι.
my precious.
![]()
![]()
![]()
τυπε,αν με γυναικες σαν αυτην(+ την μπελουτσι,την κριστα αλλεν κλπ.) δεν σηκωνεται σε εναν αντρα,υπαρχει προβλημα.εχω καταλαβει ότι σε καυλωνει τοσο που θα σου αξιζε...ότι μας καυλωνει πολύ μας αξιζει να το γευομαστε εγω αυτό πιστευω!!
τυπε,αν με γυναικες σαν αυτην(+ την μπελουτσι,την κριστα αλλεν κλπ.) δεν σηκωνεται σε εναν αντρα,υπαρχει προβλημα.![]()
για στρ8 εννοειται.αν συμβαινει αυτο που λεω,ουτε η επιστημη μπορει να κανει κατι.χαχαχα...σε στρ8 αντρα ναι συμφωνω!!!