παντα υπαρχει το καλυτεροΟχι, το ποιοτικό το εκρινα απο το αποτελεσμα.
Εγω μενω απολυτα ικανοποιημενη....αν με πιανεις ;)
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παντα υπαρχει το καλυτεροΟχι, το ποιοτικό το εκρινα απο το αποτελεσμα.
Εγω μενω απολυτα ικανοποιημενη....αν με πιανεις ;)
Μια ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις ευκολαπαντα υπαρχει το καλυτερο![]()
την αλλαζεις παιρνεις παιχτη απο τον αφροΜια ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις ευκολα![]()
Σε αλλο επιπεδο ισως κ να μαι, στο σεξουαλικο οχι.Μεγάλο προσόν να είσαι ολιγαρκής.![]()
Να μη ρωτησω ποιος ειναι αυτος εν προκειμενωτην αλλαζεις παιρνεις παιχτη απο τον αφρο![]()

Μια ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις ευκολα![]()
δεν ανεφερα κανεναν εγω.Μιλησα γενικα ;)Να μη ρωτησω ποιος ειναι αυτος εν προκειμενω![]()
![]()
απλα αναφερουμε καποιες αληθειεςΗ ισχυς εν τη ενωσει!!!!
Συνεταιρικα θα πηδηξετε??![]()
Σε αλλο επιπεδο ισως κ να μαι, στο σεξουαλικο οχι.
Εχω πλουσιες εμπειριες στο παρελθον και εχω ξεπερασει την περιεργεια της ανακαλυψης.Και τότε πως εξηγείτε ότι εμμένετε και αρκείστε στις εμπειρίες που ανασύρετε από ένα και μόνον παρτενερ και αρνείστε να μάθετε καινούργια πράγματα από νέες επαφές;
Η ισχυς εν τη ενωσει!!!!
Συνεταιρικα θα πηδηξετε??![]()
δεν το πιστευω αυτο.Εχω πλουσιες εμπειριες στο παρελθον και εχω ξεπερασει την περιεργεια της ανακαλυψης.
Επίσης, δεν εχω και μεγαλη υπομονη πλεον.
Εχω πλουσιες εμπειριες στο παρελθον και εχω ξεπερασει την περιεργεια της ανακαλυψης.
Εχω πλουσιες εμπειριες στο παρελθον και εχω ξεπερασει την περιεργεια της ανακαλυψης.
Αυτό είναι πολύ ασαφές και υποκειμενικό.
Αν έλεγες κανέναν αριθμό ίσως...
Αν σου πω οτι πλεον πολλους δε θυμαμαι, σε καλυπτω??Αυτό είναι πολύ ασαφές και υποκειμενικό.
Αν έλεγες κανέναν αριθμό ίσως...
Οχι, καθε αλλο, απλα ξερω τι ακριβως θέλω!!!Άρα γίνατε ολιγαρκής και σε αυτόν τον τομέα.
Ευχαριστώ.![]()
Οχι, καθε αλλο, απλα ξερω τι ακριβως θέλω!!!