dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.358
- Πόντοι
- 4.765
Το αντιθετο κανεις δεν πιστευει πια τα ψέματα του Σιχάματος.Κανεις δεν αμφιβάλλει για τον μεγιστο πορνοτουριστα ΣινοΚαι ειδικα εγω που ειπα πρωτος οτι ειναι ο τυπος μια κατηγορια μονος του.Δεν υπαρχει πορνοτουριστας τετοιας εμβελειας και εμβαδον.
Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειμαστε στην απραξια και μονο στις αναλυσεις. Περναω ζαχαρη με μωρα ΑΑΑ που ειναι πολλες κλασεις ανωτερα απο τις βιζιτες της Οδησσου. Αλλωστε εγω κυνηγαω γκομενες και ο Σινο σεμι προ βιζιτες.
ΕΔΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ:
Ξεχασες να γραψεις το αλλο που μου ειπες,που σου εδωσε το τηλεφωνο μιας γκομενας απο αυτες που υποτιθεται οτι
με 400 Γκρίβνια για ολη τη μέρα και αυτη σου ζήτησε 700 Γκρίβνια για μια ώρα!Τον ειδες λες 2-3 φορες ε,και πως και ηταν χωρις της γκομενες του?Τυχαιο ηταν και της τρεις φορες να μην της εχει μαζι του.Το λογικο ειναι αν αφου τον υποψιαζομαστε οτι μας κορο'ι'δευει να της φερει εκει να της δειξει σε όλους
Ο Γρηγοράκης κολλητός του ειναι ενα σουβλάκι θα τον κέρασε και θα ειπε οτι του ειπε να πει.Εδω ομως υπαρχει και ενα αλλο ερωτημα
?ή στο κατω κατω να τους δωσει κ'αυτος λεφτα?
Η γνωμη μου ειναι οτι ο Σινοχάρας πηγε σε κανα σαλόν πηρε μια γκομενα την καθε φορα για μια ωρα και της εδωσε και 200-300 Γκρίβνια για να τη φωτογραφίσει.Ολες οι φωτο δεν ειναι αναγνωρισημες χωρις προσωπο ειναι οι φωτογραφιες.Ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα απο μονος του απ'ολα αυτα
Καταρχην αυτες οι φωτογραφιες που εχεις βαλει μπορει να ειναι και δεκαετίας
Και αφου ειχε τρεις γκομενες οπως λεει γιατι καθοταν μόνος του στο Ελληνικό?Και γιατι στο κατω κατω δεν της εφερε να της δειξει στον κόσμο?
Εσυ Κωστάκη καταλαβαινω γιατι τον υποστηρίζεις,εχετε εργσσιακή σχέση και το κυριότερο το Πιπώνης το Σίχαμα εχω μαθει οτι σου κανει κατι τσιμπουκάκια
Και ειδικα εγω που ειπα πρωτος οτι ειναι ο τυπος μια κατηγορια μονος του.Δεν υπαρχει πορνοτουριστας τετοιας εμβελειας και εμβαδον.