Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Κανεις δεν αμφιβάλλει για τον μεγιστο πορνοτουριστα Σινο  :rockon:  Και ειδικα εγω που ειπα πρωτος οτι ειναι ο τυπος μια κατηγορια μονος του.Δεν υπαρχει πορνοτουριστας τετοιας εμβελειας και εμβαδον.  :grin:  Αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειμαστε στην απραξια και μονο στις αναλυσεις. Περναω ζαχαρη με μωρα ΑΑΑ  που ειναι πολλες κλασεις ανωτερα απο τις βιζιτες της Οδησσου. Αλλωστε εγω κυνηγαω γκομενες και ο Σινο σεμι προ βιζιτες.
Το αντιθετο κανεις δεν πιστευει πια τα ψέματα του Σιχάματος. :2funny:

ΕΔΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΛΑ:

Ξεχασες να γραψεις το αλλο που μου ειπες,που σου εδωσε το τηλεφωνο μιας γκομενας απο αυτες που υποτιθεται οτι  :knockinb: με 400 Γκρίβνια για ολη τη μέρα και αυτη σου ζήτησε 700 Γκρίβνια για μια ώρα!
  Τον ειδες λες 2-3 φορες ε,και πως και ηταν χωρις της γκομενες του?Τυχαιο ηταν και της τρεις φορες να μην της εχει μαζι του.Το λογικο ειναι αν αφου τον υποψιαζομαστε οτι μας κορο'ι'δευει να της φερει εκει να της δειξει σε όλους  :think:.Τι δηλαδη της έκρυβε να μην του της πάρουνε? :think:
 Ο Γρηγοράκης κολλητός του ειναι ενα σουβλάκι θα τον κέρασε και θα ειπε οτι του ειπε να πει.Εδω ομως υπαρχει και ενα αλλο ερωτημα  :think: Πως ο Γρηγοράκης δεν πηδηξε καμία απ'αυτες?Ηταν τρεις γκομενες με λεφτα.Πως και δεν του καθισε καμια με λεφτά ή μηπως οι Ουκρανές ειναι ηθικες? :2funny:και δεν κερατώνουνε? :2funny:Για να συγκρίνετε ο Αλλαντάλον ειχε φερει μια τελειωμένη 35 χρονη με 2 παιδια απο την ΠΜΡ που δεν ειχε να τα'ι'σει τα παιδια της καποιος απο τους Ελληνες την πηρε .Την αλλη μερα της εδωσε 50 Ευρώ και την πήδηξε.Ο δε Γρηγοράκης μιλαει Ρωσσικα αφου σπουδάζει εκει,δεν μπορουσε να της ψησει να της  :knockinb:?ή στο κατω κατω να τους δωσει κ'αυτος λεφτα? :think:Μηπως μας κορο'ι'δευουνε  :jerking: :jerking: :jerking:Η γνωμη μου ειναι οτι ο Σινοχάρας πηγε σε κανα σαλόν πηρε μια γκομενα την καθε φορα για μια ωρα και της εδωσε και 200-300 Γκρίβνια για να τη φωτογραφίσει.Ολες οι φωτο δεν ειναι αναγνωρισημες χωρις προσωπο ειναι οι φωτογραφιες.
  Ας βγαλει ο αναγνωστης τα συμπερασματα  απο μονος του απ'ολα αυτα :think:.

Καταρχην αυτες οι φωτογραφιες που εχεις βαλει μπορει να ειναι και δεκαετίας  :2funny: τωρα το Σίχαμα εχει χοντρίνει παρα πολυ  :2funny: να μια προσφατη φωτογραφία του :2funny:Ειναι σα βόδι καμια σχλεση με της φωτο που μας βάζεις  :2funny:
 Και αφου ειχε τρεις γκομενες οπως λεει γιατι καθοταν μόνος του στο Ελληνικό?Και γιατι στο κατω κατω δεν της εφερε να της δειξει στον κόσμο? :2funny:Μόνο φωτογραφιες εδειχνε :2funny:.
 Εσυ Κωστάκη καταλαβαινω γιατι τον υποστηρίζεις,εχετε εργσσιακή σχέση και το κυριότερο το Πιπώνης το Σίχαμα εχω μαθει οτι σου κανει κατι τσιμπουκάκια :2funny:Απορώ δεν εχετε βαρεθει να ξεφτιλιζεστε?Εχετε εναν αναπηρο που δεν μπορει να περπατισει και πατε να μας τον κανετε ηγέτη?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

εχετε δικιο δεν ξερετε τι σας γινεται.............

Συνημμένα

• sxinob2015.jpg
    sxinob2015.jpg
    60,4 KB · Εμφανίσεις: 56
  • sxino2-2015.jpg
    sxino2-2015.jpg
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 59

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Λετε παπαριες ο Σχινο ειναι πολυ καλυτερος  απο πολους Πυρφορους εδω μεσα και μας εχει πασαρει,  συστηση, πρωτεινε  πολλες φορες  και εχω προσωπικη εμπειρια οποτε  αφηστε τις παπαριες..............

Δεν ξερω γιατι ο Πορνομεταναστης τρωγετε μαζι του τοσο πολυ αλα εχει αδικο.......

Ο Σχινο ξεσκιζετε με τις ντεβουσκες και σεις ξεκατινιαζεστε χωρις λογο και αιτια δεν σας καταλαβαίνω... sorry.

Συνημμένα

• PB291157.JPG
    PB291157.JPG
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 58
  • PB291173.jpg
    PB291173.jpg
    72,8 KB · Εμφανίσεις: 49

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
219
Πόντοι
1.390
Λετε παπαριες ο Σχινο ειναι πολυ καλυτερος  απο πολους Πυρφορους εδω μεσα και μας εχει πασαρει,  συστηση, πρωτεινε  πολλες φορες  και εχω προσωπικη εμπειρια οποτε  αφηστε τις παπαριες..............

Δεν ξερω γιατι ο Πορνομεταναστης τρωγετε μαζι του τοσο πολυ αλα εχει αδικο.......

Ο Σχινο ξεσκιζετε με τις ντεβουσκες και σεις ξεκατινιαζεστε χωρις λογο και αιτια δεν σας καταλαβαίνω... sorry.

:rockon:

astynomos sainis

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Τύπε μου εσύ την τράβηξες την φωτογραφία?Φένεται λίγο η κοιλιά σου στην άκρη.
 Ο Σίνο είναι μεγάλος γαμιάς.Δεν αφήνει τίποτα αγάμητο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765

Αυτες οι φωτογραφιες πότε ειναι τραβηγμενες?Εχει πλακα οι πρωτες ειναι σε αλλο δωματιο απο της δευτερες  :2funny:Δηλαδη σε αλλο μέρος :think:.Και του Χάρη φωτογραφιες του εδιχνε  :2funny:.Αλλα με γκομενα ζωντανη ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ!Ασε απο φωτο μπουχτίσαμε  :2funny:
Καλά δεν εχει δευτερο φούτερ?Με αυτό γεννηθηκε? :2funny:Και στον γάμο του μεγιστάνα και στην Ελλαδα το ίδιο φούτερ φοράει? :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.358
Πόντοι
4.765
Πλακα πλακα φενεται μια τριχωτη κοιλια στην ακρη της φωτογραφιας :2funny:

Συνημμένα

• PB291157.JPG
    PB291157.JPG
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 52

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
πολι γοθσταρο ποθ με περνατε για το χοντρο
δοσε κι αλλεσ φοτο στο λαο

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
δεν ειμαι ο σαινης,δεν εχω κλωνους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
Δοκίμασα ένα σύστημα παρόμοιο με του Σχινοχάρα για Γερμανία και τα αποτελέσματα είναι φοβερά.Να δούμε πόσες θα έρθουν βέβαια.Το μαλλί βέβαια κοστίζει(μίνιμουμ μια χιλιάρα στα έξοδα και αυτά για αρχή).
Βασικά πρέπει να πληρώσεις ένα πακετάκι βίζα και zagran passport που πάει μια διακοσάρα,τα αεροπορικά καμιά 400άρα και τουλάχιστον μια 300άρα σε δώρα για αρχή.Δηλαδή το χιλιαρικάκι είναι το μίνιμουμ.Είναι όμως πάρα πολλές πρόθυμες πάρα πάρα πολλές.Και σε ηλικίες 18-25.
Γενικά αυτά που λέει ο Σχινοχάρας γίνονται αλλά μόνο αν έχεις ένα εισόδημα 4000-5000 ευρώ το μήνα ή άπειρο χρόνο για άδειες και 3000 το μήνα.Χωρίς 3000 ευρώ το μήνα δε γίνεται.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.011
Πόντοι
2.606
ειπαμε ο καθενας ταξιδευει για διαφορετικους λογους,ο σινοχαρας δεν μας ειπε γαμα τζαμπα απλα οτι παιζει αυτο το παιχνιδι.αν παω ουκρανια για να γαμησω αποκλειστικα μονο βιζιτες θα παιρνω 2 την μερα.εμενα πρωσωπικα στο κοντακτε οσες εκανα προτασεις να βρεθουμε με εβρισαν χαχαχα,αλλα οπως ειπαι ο παπαρας ειμαι χαζοχαρης.αν παιξω οπως αυτο που προτεινε ο νυχτερος σιγουρα θα βρεις κρυφοβιζιτες αλλα καμια δεν εχει τον χρονο να ειναι συνεχεια μαζι σου,εχουν γκομενους,φιλους.εκτος αν ειναι απο αλλες πολεις και δεν εχουν κανενα.τετειες βρισκω αρκετες και τζαμπα.εγω απο μονος παρακαλω τις κοπελες για δωρακια ενω δεν θελουν χαχαχαχ.την τελευτεα της ειπα παμε στο τερανοβα δεν ειναι ακριβο να σου παρω κατι γιατι δεν μου αρεσει να της γαμω ετσι ενω ξερω δεν εχουν τιποτα,αυτο το κανω για δικη μου ικανοποιηση προς σε ενα συνανθρωπο.βοηθω και κοριτσακια που δεν εχω τιποτα μαζι τους οπως τους γειτονες μου που γνωρισε ο διμητρακις και ο γιαννης.δεν πηρε τιποτα η κοπελα ειπε ειναι ακριβα 500-700 γριβν και οτι βρισκει φτηνοτερα,ετσι τις εδωσα 400 γριβνα για ταξι και να παρει κατι εκει που ξερει.

Σοβαρά ρε φίλε τι μαλακίες είναι αυτές?Πόσες γαμάς κάθε μέρα Ουκρανία και πόσα σκας?Αυτό μετράει.Πες πώς είναι τώρα.Εγώ λέω οτι το 2011 έσκαγες 200 ευρώ για μια γκόμενα και γαμούσες 2 μάξιμουμ τη μέρα.Πες πώς είναι τώρα.

Το 2014 στο Λβωφ γάμησα μία για 2 ημέρες για 300 ευρώ.Δεν είδα να έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Σοβαρά ρε φίλε τι μαλακίες είναι αυτές?Πόσες γαμάς κάθε μέρα Ουκρανία και πόσα σκας?Αυτό μετράει.Πες πώς είναι τώρα.Εγώ λέω οτι το 2011 έσκαγες 200 ευρώ για μια γκόμενα και γαμούσες 2 μάξιμουμ τη μέρα.Πες πώς είναι τώρα.

Το 2014 στο Λβωφ γάμησα μία για 2 ημέρες για 300 ευρώ.Δεν είδα να έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πρωσωπικα τζαμπα μου ερχονται χαχαχα.αν θεσ βιζιτες τωρα απο 400-600 γριβνα 20-30 ευρο.γω παντα εχω καπεια γκομενα,βεβαια τα επιπεδα που νομιζεται  ολοι οτι βρισκεισ μονο οι ουκρανοι της εχουν,οι νορμαλ ενοω ουκρανοι που εχουν καπειο καλο εισοδημα.επιδει νομιζω με αμφιζβητεις φιλε,απλα θα σου πω οτι αν παω αυριο ουκρανια με σκοπο να γαμησω 10 βιζιτεσ 500 γριβνα σε 2 μερες,εχω το μπατζετ να το κανω.τετειας κατηγοριες γκομενες τις εχω και τζαμπα.μπορειο απλος τουριστας να εχει τισ γκομεναρες που εχουν οι ουκρανοι?ασφαλως οχι,βιζιτες ολοι βρισκουν.ιδικα το μπατζετ του ελληνα δεν μπορει να συναγωνιστει τον ντοπιο νορμαλ ουκρανο,κιεβο,οδυσσο που ξερω.την ιδια γνωμη εχει και φιλος μου που καθε μηνα ειναι ουκρανια ελληνας με πολυ μεγαλο μπατζετ.παντα εχει γκομενες ο φιλος,αλλα οχι τις πρωτης κατηγοριας που εχουν οι ουκρανοι,απλες κοπελες με χαμηλο μισθο 30-35 ηλικια,μερικες χωρισμενες με παιδια.τα αλλα που πιστευεται και οτι ερθεις να το παιξεις οδυσσο βαλκανιος καουμποις,εδω ανοιξαν δεκαετιες τα ματια τους και ειδαν εκατομυρια ξενους χαχαχα.το 90 ο θειος μου κιεβο τις σπονσαρε τοτε με κοσμηματα και διαμαντια απο σιερα λεονε χαχαχα.τωρα ειναι  72 ο θειος με γκομενα μονιμη 38 απο κιεβο και ζει μαζι της αφρικη η λονδινο,ουκρανια εφυγε πριν 7 χρονια που ζουσε εκει απο 1987.μεγαλη απατη ο θειος να μην σου πω ποσα μας εφαγε οικογενοιακα.εδω φιλε νορμαλ κοπελα και ομορφη οπως θελουμε να εχουμε ειναι δυσκολο,μονο απο το κατω ραφι εχεις επιλογες,κατι ξερει ο χαζοχαρης τοσα χρονια που παιζει μπαλα εκει.σπονσορινκ,χρημα is the king.με τα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου λενε κυπρο,ελπιζω να απαντησα στις αποριες σου.

Roben_twn_mudiwn

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ο Γρηγορακης  ειναι ο μεγαλύτερος γαμιάς τις οδησσου

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom