Χάρισμα έχει αλλά στη βλακεία. ;)
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Χάρισμα έχει αλλά στη βλακεία. ;)
μηδα ποιος θα παρει τον τιτλο;![]()
δεν ειναι προφητεια αυτοθα τον πάρει ή ο άλεξ ή ο τράμου, ένας από τους δύο![]()
δεν ειναι προφητεια αυτο![]()
το ξερωαγυρτεία είναι ;)
Ρίξε τον σταυρό σου ση μπανιέρα και βούτα να τον βρείς.αγυρτεία είναι ;)
Ρίξε τον σταυρό σου ση μπανιέρα και βούτα να τον βρείς.Ικανός είσαι και να τον χάσεις.
![]()
Ρίξε τον σταυρό σου ση μπανιέρα και βούτα να τον βρείς.Ικανός είσαι και να τον χάσεις.
![]()

οκ ;)παιδιά ρευστοποιήστε ακίνητα κοψοχρονιά ό,τι κοσμήματα έχετε στον μπουχέσα τον ρικάρντο και φορτώστε άλεξ δεν χάνει με τίποτα στην ανάγκη μηδενίζω την ψηφοφορία και ξαναπάμε μέχρι να το σηκώσει εγγυημένα κέρδη ;)
1,80 ΤΖΕΝΟΑ 3,20 ΑΤΑΛΑΝΤΑ 3,75δεν φοράω σταυρό![]()
παιδιά ρευστοποιήστε ακίνητα κοψοχρονιά ό,τι κοσμήματα έχετε στον μπουχέσα τον ρικάρντο και φορτώστε άλεξ δεν χάνει με τίποτα στην ανάγκη μηδενίζω την ψηφοφορία και ξαναπάμε μέχρι να το σηκώσει εγγυημένα κέρδη ;)
άρντο
Τοβν τζιελ ρώτα αυτός έχει τη δύναμη στα χέρια του. ;)
1,80 ΤΖΕΝΟΑ 3,20 ΑΤΑΛΑΝΤΑ 3,75
1,80 ΕΒΕΡΤΟΝ 3,35 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 3,35
2,30 ΘΕΛΤΑ 3,00 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2,60
Για πες τι θα έπαιζες?
ωραίος τύπος ο ρι(χ)άρντο
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.paratiritis.net/wp-content/uploads/2014/07/maxresdefault.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
εβραίοι τι περιμένεις :jerking:
19:50 γαμησέ τα όλα.

Βάλε στη τύχη και εγώ που βάζω με λογική τ'αρχίδια μου παίρνω.δεν παρακολουθώ ιπποδρομίες![]()
Βάλε στη τύχη και εγώ που βάζω με λογική τ'αρχίδια μου παίρνω.![]()
Θα σε εμπιστευθώ σε σύστημα 23 με ποντάρισμα 3 ευρώ ανα στήλη. ;)άσο άσο χι![]()