- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 187
- Like
- 19.140
- Πόντοι
- 63.648
Spread your wings and fly....
Merry Christmas and Happy New Year baby!!!
Σαλιαρη !! Αντε χρονια πολλα και σ' εσενα και να χαιρεσαι τους .... φιλους σου.Spread your wings and fly....
μαγκια σου, που δεν παρακαλας αυτη που θα πληρωσειςΔεν την ειδα ΠΟΤΕ και δεν προκειται!! Της εστειλλα 2 φορες δεν μου απαντησε(η μονη ευτυχως) οποτε στα αρχιδια μου....
... και με τον νέο χρόνο πιο δυναμική ;)Happy new year! I'm here ;) come back for starting...
εμενα παντως στο τηλ. μου ειχε πει μετα απο πολυ πιεση οτι δινει κωλαρακι με 200€ για μια φορα μονο στην ωρα!!!!Σωστα....
..οπου βρουνε, βαρανε..εμενα παντως στο τηλ. μου ειχε πει μετα απο πολυ πιεση οτι δινει κωλαρακι με 200€ για μια φορα μονο στην ωρα!!!!
;)Για τέτοιο κωλαράκι αξίζει
Κάτι θα ξέρεις εσύ
να το κάνει 150... 200 είναι πολλά...
ταπεινή μου άποψη...
Είμαι σίγουρος για αυτό,αν μπήκες εσύ από πίσω τότε όλοι οι άλλοι άνετα χωράμεεγώ τίποτα, δεν τη γνωρίζω την κυρία![]()
Το σωστό σωστό αλλά είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης και η καθε μία όσο θέλει το κοστολογεί τον κώλο τηςΣωστος και παλι....
Συμφωνω ,αλλα μαλλον η μικρη δεν πολυγουσταρει να της κανουν τον κωλο Κουμπαρα γιαυτο ζηταει τοσα !!!να το κάνει 150... 200 είναι πολλά...
ταπεινή μου άποψη...