Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και απο ημιχρονο 1...Ολυμπιακός 3-1 και 4-1
αντζελο μη τους εμπιστευεσαι στο κυπελλο γενικα.γκαν λακαζετ και μπερμπατοφ...![]()
![]()
![]()

Καλη χρονια Χρησταρα.Υγεια,αγαπη,στοιχηματικα κερδοι.καλησπερακαλη χρονια κιρονα με υγεια
209=ΚΠΡ-Σεφιλντ Γιουναιτεντ=Η/Τ-----1/1
210=Ντοβερ Αθλετικ-Κρισταλ Παλας=4-6 γκολ
257=Σοσιεδαδ-Μπαρτσελονα=1Χ---Διπλη Ευκαιρια
264=Μπερνλι-Τοτεναμ=Οβερ
267=Λατσιο-Σαμπντορια=Οβερ
249=Μπεσικτας-Γαλατασαραι=Γκολ-Γκολ
234=Πατρικ Θιστλ-Νταντι Γιουναιτεντ=Γκολ-γκολ
Καρφωτα στον ΟΠΑΠ 0,60 Λεπτα του ευρω
Μεγιστο Κερδος 68,92 ΕΥΡΩ![]()

καλη χρονια με υγεια ενταξει παιχνιδι να γινεται συγκρατημενα...κατι σα γιορτινο ας πουμε...αντζελο μη τους εμπιστευεσαι στο κυπελλο γενικα.
Καλη χρονια![]()
Ετσικαλη χρονια με υγεια ενταξει παιχνιδι να γινεται συγκρατημενα...κατι σα γιορτινο ας πουμε...![]()

γκαν λακαζετ και μπερμπατοφ...![]()
![]()
![]()

Μιας και αλλαξε η χρονια σκεφτηκα να κανω αιτημα στη 365 να μου πει τι καταθεσεις και τι αναληψεις εχω κανει απο τοτε που εγινα μελος.
ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ![]()
![]()
Στη 365 ειμαι απο το 2009.
Μου ειπαν το ποσο απο 2009 εως 2013 που ηταν .com και απο το 2013 εως τωρα που εγινε gr.
Ευτυχως τουλαχιστον ειμαι πανω κατω στα λεφτα μου,αλλα το συνολο καταθεσεων.......πλαστικο χρημα :S
Προσοχη λοιπον.

Μιλάμε για 5ψήφιο αριθμό τύπε?Μιας και αλλαξε η χρονια σκεφτηκα να κανω αιτημα στη 365 να μου πει τι καταθεσεις και τι αναληψεις εχω κανει απο τοτε που εγινα μελος.
ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ![]()
![]()
Στη 365 ειμαι απο το 2009.
Μου ειπαν το ποσο απο 2009 εως 2013 που ηταν .com και απο το 2013 εως τωρα που εγινε gr.
Ευτυχως τουλαχιστον ειμαι πανω κατω στα λεφτα μου,αλλα το συνολο καταθεσεων.......πλαστικο χρημα :S
Προσοχη λοιπον.

Ναι :SΜιλάμε για 5ψήφιο αριθμό τύπε?