Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τι εγινε παλι ρε Μπιλυ; Τι ερωτα εχουν με τη παρτη σου;![]()
που έχω αναφερθεί ότι με ζηλεύουν , ρε τύπε τι να ζηλέψουν την ιντερνετική μου περσόνα.....[size=20pt]για τα βρισίδια μπιλάκο μην μιλάς είδα τα πμ σου από δίπλα όταν σου πήραν τον λογαρισμό[/size] ,
αυτά που μετά μας ζήτησες συγνώμη ή βλέπω πάλι φαντάσματα... και εγώ πλακίτσα σπο κάνω και με το που αρχίζω πετάς κάτι άσχετό και μετά εγώ το συνεχίζω ;)
το βρίσιμο που το είδες , βλάκας είπα και το χρησιμοποιώ απο τότε που μόνος σου το είπες...
τι ψαχνεις τωρα κ συ να βρεις,αφου τα χουμε πει...Πάντα θα ευχαριστώ τον φίλο μου τον @n.smirni76,για αυτήν του την ανάρτηση!
Ευχαριστώ αγαπητέ...σοβαρά... ;)
τι ψαχνεις τωρα κ συ να βρεις,αφου τα χουμε πει...

Τίποτα,περιμένω από τον παστίτσιο να τους μαζέψει γιατί η άλλη η σάπια...έγραψε το νικ μου...![]()
![]()
Καλά της τα έχωσε ο πίτσι προχθές.... ;)
Σκατόψυχη την είπε...κακό άνθρωπο και έτσι...
Δεν κοιτάει εκεί την τύφλα της να ορθοποδήσει του σούργελο....![]()

k.Μπιλυ γιατι μιλατε σαν Τζυπριος (Κύπριος)?Πάω και εγώ,να εκουμπώσω τα νιτρικάν μου...δια να κάνω προπόνησην...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επαναλαμβάνω ,εμαζέψτε κα κουτσαβάκιαν σας γιατί εγώ έχω ετηρήσειν την συμφωνίαν μας....
Έχετε αφήσειν τον κερατάν και είναι Νο1,πάνω και από εσάς...αυτός μάλλον κάνειν εκουμάντον...
Το κινητόν μου είναι ανοιχτόν,για οποιαδήποτεν συζήτησην....εγώ δεν σας ξαναεπαίρνων...εβαρέθηκαν...![]()
![]()
[move][/move]![]()
k.Μπιλυ γιατι μιλατε σαν Τζυπριος (Κύπριος)?
Αγαπητόν μου τέκνον....απευθύνομαι στον Γέρων Παστίτσιον.....
Εκάνων request να εμαζέψην τον κερατάν....διότι μας εβρίζει...
Δια τούτον τον λόγον,εμιλώ...γράφων έτσιν....
Εφεύγων ετώραν διτιν με επιάνην η επίδραση του νιτρικού και θα έχουμε άλλαν..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
...οκMια σφουγγαρίστρα κάποιος ρεε.
Φτάνει πια με τις ευχές και τα γλυψίματα θέλουμε ΑΙΜΑ!!!![]()
![]()
Ξεκολα ρε τυπε, εχουμε αναγκη Ιατρικες ενημερωσεις, ειναι η ΠΡΕΖΑ μας![]()
Και αφου εγραψε ο ανθρωπος οτι ειναι ομαδικη προσπαθεια...
Ο αλλος γραφει και η γιατραρα αντι-γραφει![]()
![]()
Οχι τυπε μου, το θρεντ κατεβηκε γιατι οντως παρακαλαγα ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ!
Το παραδεχομαι... :S
Οντως ετσι εγινε.
Ξεχασες να πεις οτι πηγα μαζι με τον πατερα μου στην αστυνομια να τους καταγγειλω!![]()