erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για τις αλλες..και ήσασταν και οι μοναδικές τρεις απ το πάρτι που φύγατε αγαμητες![]()

δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για τις αλλες..και ήσασταν και οι μοναδικές τρεις απ το πάρτι που φύγατε αγαμητες![]()
χααχαχαχαχαχχααχκαι ήσασταν και οι μοναδικές τρεις απ το πάρτι που φύγατε αγαμητες![]()
δεν παω σε παιδικά πάρτυ .
δεν παω σε παιδικά πάρτυ .
Εξω δουλευεις για παρτυ σου.Εκει μεσα δουλευεις για το τιποτα.Και το παραμικρο παραπανω που κανεις εσυ και δεν κανει ο αλλος σου φαινετε πολυ.
ετσι δεν ειναι ο κοσμος ;καμιά φορά δουλεύεις έτσι επειδή γουστάρεις και όχι επειδή περιμένεις κάποια ανταπόδοση...
το χειρότερο που μπορεί βέβαια να σου τύχει είναι η αχαριστία.
και δεν μιλάω απαραίτητα μόνο για τον στρατό...
ετσι δεν ειναι ο κοσμος ;![]()
θα με παιρνες ουαν ναιτ σταντ στην τουαλέτα σε πάρτυ?δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για τις αλλες..![]()
θα με ποτιζες;θα με παιρνες ουαν ναιτ σταντ στην τουαλέτα σε πάρτυ?![]()
το άλλο πρωι έβαλες κυκλάκι γύρω απ την ημερομηνία στο ημερολόγιο ;μωρε τουμπες θα εκανες αλλα τεσπα
Μαλλον ο ίδιος θα έπρεπε να πιει .θα με ποτιζες;![]()
τοτε ξυπνουσα αργα απογευμα και πηγαινα για πιωμα παλιτο άλλο πρωι έβαλες κυκλάκι γύρω απ την ημερομηνία στο ημερολόγιο ;
ναι αλλα μεσα στην τουαλέταθα με ποτιζες;![]()
τοτε ξυπνουσα αργα απογευμα και πηγαινα για πιωμα παλι![]()
Για να θυμάσαι ποτε ήταν η τελευταία φορά που στην έπεσαν το είπα .τοτε ξυπνουσα αργα απογευμα και πηγαινα για πιωμα παλι![]()
ο νικ που ειναιΜαλλον ο ίδιος θα έπρεπε να πιει .
σιγα μην θυμαμαι και ονοματαΓια να θυμάσαι ποτε ήταν η τελευταία φορά που στην έπεσαν το είπα .
Εκατοστα?σιγα μην θυμαμαι και ονοματα![]()
οτι μπορουμε κανουμε
νεροφίδα η Έρι?