alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.317
- Πόντοι
- 8.006
Ο εισαγγελεας δεν είναι δικαστης.Δεν περιλαμβανει εισαγγελεα; Αυτος τι θεωρειται, οικονομολογος;
Υ.Γ. Και εν παση περιπτωσει είναι ΕΝΑΣ, σε τριμελες συμβουλιο.
Ο εισαγγελεας δεν είναι δικαστης.Δεν περιλαμβανει εισαγγελεα; Αυτος τι θεωρειται, οικονομολογος;
εχεις παρει ειδικοτητα τυπε?
εχεις παρει ειδικοτητα τυπε?
ο μπολντης είναι ένα καλό παράδειγμα του πόσο μπορεί
να γελοιοποιηθεί ένας άνθρωπος για τον σταθερό μισθό
και τη μονιμότητα...
δε μπορω να συμφωνήσω περισσοτερο - ώρες -ώρες σκέφτομαι ότι κάποιος έχει χακαρει το νικ μπόλντης κι ο αυθεντικος μπόλντης είναι κλειδωμενος σε καμια υπόγα σαν την σπυριδούλα....
Καποιος ειχε πει οτι ο Μπολντης ειναι συνταξιουχος δημοσιος υπαλληλος που τρολαρει τους παντες![]()
Μιλάς και εσυ για τρολάρισμα? που το παιζεις ανταρτης με βολτιτσες στο κολωνάκι και χαβιαρι για μεσημεριανο?
όχι ακόμαεχεις παρει ειδικοτητα τυπε?
Για γυναικωλόγο τον κόβω
δε μπορω να συμφωνήσω περισσοτερο - ώρες -ώρες σκέφτομαι ότι κάποιος έχει χακαρει το νικ μπόλντης κι ο αυθεντικος μπόλντης είναι κλειδωμενος σε καμια υπόγα σαν την σπυριδούλα....
όχι ακόμα
εγώ τον θεωρώ πολύτιμο ,ως κοινωνικό πείραμα (για να μην πώ πειραματόζωο)
Καλα μιλας και εσυ για πειραματα ρε ριγκομορτη μετα απο αυτα που έχεις γραψει εδω και στο προφιλ σου? δεν ντρεπεσαι?
καθόλου , ίσα ίσα είμαι περήφανος για τη τρολιά μου
θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι δεν την καταλαβαίνουν
Το ίδιο αποτυχημένος είσαι και εσύ πάντως μην νομίζεις πως είσαι και πολύ καλύτερος του.ακόμα και η υπέρασπιση του λιμενικού λειτουργήματός σου,
είναι τόσο αυθεντική όσο και η πίστη σου για την επιστήμη
που σπούδασες , αστεία δλδ!
απλά μια συγκάλυψη της βλακώδους δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας
που σου μαθε η μαμά και μπαμπάς
πάρτο ως μια τελευταία τρολιά για πάρτη σου ;)
Το ίδιο αποτυχημένος είσαι και εσύ πάντως μην νομίζεις πως είσαι και πολύ καλύτερος του.
Ένας γιατρός από τη Ρουμανία που γαμάει στο Μεταξουργείο και μετά πιάνει τους ασθενείς :crazy
*Α και να μην ξεχάσω και εσύ δημόσιυπαλληλικο σκουπίδι είσαι.Σε κανένα νοσοκομείο της πούτσας που αντί να δουλεύει γεμίζει το προφιλ του με αμπελοφιλοσοφίες.
Το προβλημά μου δεν είναι ποιοί δίνουν τις άδειες αλλά γιατί τις δίνουν. Όπως και να 'χει δεν θεωρώ πολιτισμό το να δίνεις άδεια σε επικίνδυνους εγκληματίες. Δεν είναι στρατεύσιμοι ούτε εργαζόμενοι για να παίρνουν άδεια. Αντιθέτως πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει αυστηροποίηση και όσοι ειδικά εμπλέκονται σε εγκλήματα κατά της ζωής πάσης φύσεως, να απομονώνονται από τους υπολοίπους κρατουμένους και φυσικά για άδεια ούτε λόγος. Γνώμη μου.Τις αδειες στους κρατουμενους, τις δινει το συμβουλιο των φυλακών, που ΔΕΝ αποτελείται από δικαστες. Προς ενημερωση σου.
φυλακη υψιστης ασφαλειας χωρις αδειες κι επισκεψεις εκτος α βαθμου συγγενειες για αλλοδαπους κρατουμενουςΤο προβλημά μου δεν είναι ποιοί δίνουν τις άδειες αλλά γιατί τις δίνουν. Όπως και να 'χει δεν θεωρώ πολιτισμό το να δίνεις άδεια σε επικίνδυνους εγκληματίες. Δεν είναι στρατεύσιμοι ούτε εργαζόμενοι για να παίρνουν άδεια. Αντιθέτως πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει αυστηροποίηση και όσοι ειδικά εμπλέκονται σε εγκλήματα κατά της ζωής πάσης φύσεως, να απομονώνονται από τους υπολοίπους κρατουμένους και φυσικά για άδεια ούτε λόγος. Γνώμη μου.