Geroksuras εχεις δικιο. Εγω κοιταω τη δουλεια, ηρθα για αυτο οχι να τρεχω απο δω και απο κει. Τις γυναικες τις κοιταω κανονικα μια μια οχι ολες μαζι ( " πολωνες" ή " οι ρωσιδες" ή οι ταδε κλπ ). Εδω βλεπω κανονικες γυναικες που πανε στις δουλειες τους, σπουδαζουν , θελουν να κανουν καριερα, οικογενεια. Κανονικα, οπως σε ολο τον κοσμο.
Αλλα αφου μιλαμε και γενικα, οι γυναικες εδω προσωπικα με μενα " δε κολλανε". Οχι τωρα που εγκατασταθηκα, απο πιο πριν ηδη που ειχα ξαναρθει στη χωρα. Ο τελευταιος λογος που θα ερχομουν στην Πολωνια θα ηταν οι γυναικες. Ποτε δεν ηταν του στυλ μου ιδιαιτερα, ισως και εγω να μην ειμαι στο δικο τους δε ξερω. Αν ηταν να διαλεξω μια χωρα για τις γυναικες η Πολωνια θα ταν στην ουρα στη λιστα. Χωρις ομως ναναι και " ελεηνιδες" ( αν και τεινουν να γινουν)
Φυσικα και ηρθα εδω για αλλους λογους πιο σοβαρους. Και γενικα απο αλλες αποψεις απο τη χωρα ειμαι ευχαριστημενος. Οικονομια, κοινωνια, κοσμος, ανεσεις κλπ. Εχει και αρνητικα, δεν ειναι ολα τελεια αλλα γενικα το ζυγι βγαινει θετικο. Ακομη ο καιρος με το ψωλοκρυο, εχει το θετικο οτι εχει το "ξερο" κρυο , διχως βροχες και υγρασια η αερα, απλα κρυο διχως υγρασια .
Οσον αφορα το θεμα πραγματικα το κουρασαμε νομιζω . Το γαμησαμε και ψοφησε