kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 219
- Πόντοι
- 1.390
Kωστακη μουσιτσα, ειχες δεν ειχες το γαμησες το θρεντ![]()
. Ελα ξεφυγε λιγο η πυξιδα προς τα δυτικα, για ξαναπαμε λιγο ανατολικα
![]()
![]()
ειμαι μπαχαλακιας
Kωστακη μουσιτσα, ειχες δεν ειχες το γαμησες το θρεντ![]()
. Ελα ξεφυγε λιγο η πυξιδα προς τα δυτικα, για ξαναπαμε λιγο ανατολικα
![]()
![]()
γενεβα 10 κανει ενας καφε λαττε μεγαλο στα σταρμπακς![]()

γαμανεοι ανω των 30 δεν γαμανε στην γενευη τυπε?
μονο τσατρουμπειτ?
20,,εχουν πεσει οι τιμες!!!Και καμια 30αρια ενα απαξιωμενο κεμπαμπ απο κανα τουρκικο

εγω για μαυρη να την γαμησω να ΜΟΥ δινει 100 την ωρα ,και το σκεφτομαι,,,
ειμαι μπαχαλακιας![]()
20,,εχουν πεσει οι τιμες!!!![]()
![]()
![]()

200ε το μισαωρο σε στουντιο
100 κατι ψοφιες στρητ γουολκερ σε δωμ χοτελ
καμακι ανυπαρκτο για ανω των 30
αυτα,,![]()

Ευτυχώς Πολωνία και άνω των 40 να είσαι γαμάς ιδίως άνω των 30 γκόμενες.Δεν είναι βέβαια Ουκρανία που ο 40άρης τον έχει τον 30άρη για πρωινό.Πολωνία μπορείς να γαμήσεις μέχρι 10 χρόνια μικρότερη χωρίς λεφτά.Από εκεί και πέρα αρχίζει ο μύθος του κασεριού.
Αν και οι Βαλκάνιοι πουτσαράδες γενικώς δεν έχουν πρόβλημα στα σλαβικά εδάφη.Είναι κυρίως θέμα τόλμης να μη μασάς ιδιαίτερα.
γραψε και καμια κριτικη
αν με πληρωσουν αυτες,ΘΑ ΓΡΑΨΩ...
miss bikini![]()
![]()
![]()
εσυ γαμας τυπε Πολωνεζες η Ουκρανεζες?
30-35 ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟς Κ ΓΡΗΓΟΡΟς ΣΤΟΧΟς...παλια γαμουσα μονο 18-22 κ 30-33Ευτυχώς Πολωνία και άνω των 40 να είσαι γαμάς ιδίως άνω των 30 γκόμενες.Δεν είναι βέβαια Ουκρανία που ο 40άρης τον έχει τον 30άρη για πρωινό.Πολωνία μπορείς να γαμήσεις μέχρι 10 χρόνια μικρότερη χωρίς λεφτά.Από εκεί και πέρα αρχίζει ο μύθος του κασεριού.
Αν και οι Βαλκάνιοι πουτσαράδες γενικώς δεν έχουν πρόβλημα στα σλαβικά εδάφη.Είναι κυρίως θέμα τόλμης να μη μασάς ιδιαίτερα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν με πληρωσουν αυτες,ΘΑ ΓΡΑΨΩ...
![]()
![]()
![]()
![]()
ιποτη αυτες για να τις γαμησεις εδω ελβετια ,,απλα,θες 300 μιση ωρα,,Τι μπαζα ειναι αυτα ρε τυπε :S

Και τα δύο.Το πρόβλημα με τις Ουκρανέζες είναι οτι βάζουν πολύ δόντι στο τσιμπούκι με αποτέλεσμα ο πούτσος να μπορεί να καταντήσει αιμόφυρτος.Αντίθετα οι Πολωνέζες προσφέρουν πάντα περιποίηση το πολωνικό βλάχικο τσιμπούκι είναι διεθνούς ακτινοβολίας και άμα το δοκιμάσεις δεν το αλλάζεις εύκολα.
και πως την βγαζεις εκει τυπε?μονο με μαλακια?
![]()
![]()