Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
φίλε μου σωστά τα λες απλά κατά την γνώμη μου η βλεννόροια είναι αρκετά σοβαρό νόσημα...4-5 ημέρες μετά την επαφή με την εμμανουέλα άρχισε ένα κίτρινο υγρό να βγαίνει και είχα τρομερή δυσκολία στην ούρηση...αν δεν παρεις αμεσα μετρα π.χ δερματολογο κτλπ....σοβαρευει πολυ το πραμα και μπορει να παει και σε μονιμη στειροτητα αν δεν παρεις αντιβιωση εγκαιρα...
Απλά να πω πως πάντα έλεγα "σιγά μην τύχει σε μενα"...πρώτη φορά με κολλάει call-girl ...πάντα χρησιμοποιώ προφυλακτικό και γενικότερα προσέχω αλλά ακόμα και έτσι δεν είσαι 100% ασφαλής...
Το γραφείο πάντως αν γνωρίζει ότι η κοπέλα έχει κάτι και συνεχίζει να την εχει για εμένα κάνει έγκλημα μεγάλο...
Τυπε η βλεννορροια δεν κολλαει με προφυλακτικο (εκτος αν εσπασε). Απο ακαποτο στοματικο την αρπαξες (αν η κοπελα ειχε την μολυνση). ;)
μου έκανε ακάποτο στοματικό οπότε μπορεί να έχεις δίκιο...όπως μου είπε και η δερματολόγος η βλεννόροια μπορεί να προκληθεί από ελεύθερο στοματικό και κολπικό σεξ και όχι μονο απαραιτητα πρωκτικο...
εγω υπεθεσα πως θα ητανε απο το πρωκτικο μονο αλλα εκανα λαθος...
Τυπε περαστικα σου, αλλα αυτα πρεπει να τα μαθαινεις πριν ασχοληθεις με τον αγοραιο ερωτα. Γιατι πηγες σε δερματολογο ομως?![]()
Τυπε περαστικα σου, αλλα αυτα πρεπει να τα μαθαινεις πριν ασχοληθεις με τον αγοραιο ερωτα. Γιατι πηγες σε δερματολογο ομως?![]()
Η ειδικότητα είναι δερματολόγος-αφροδισιολόγοςΤυπε περαστικα σου, αλλα αυτα πρεπει να τα μαθαινεις πριν ασχοληθεις με τον αγοραιο ερωτα. Γιατι πηγες σε δερματολογο ομως?![]()
για τετοια θεματα σε ουρολογοΗ ειδικότητα είναι δερματολόγος-αφροδισιολόγος
για τετοια θεματα σε ουρολογο
καλα ολα αυτα αλλα η κοπελα απο τοτε μεχρι και σημερα δουλευει κανονικα παιρνοντας αντιβιωση η ακομα χειροτερα χωρις να γνωριζει τιποτα αν δεν ειχε συμπτωματα?ειχε καποιος ενημερωση απο το γραφειο?ανεπιτρεπτα πραγματα συμβαινουν

Βερονικα τελοσ?

Έτσι φαινεται, ποτέ δεν είναι διαθέσιμη![]()
Μέχρι Κυριακή τελευταια ημέρα με το πρακτορείο.Έτσι φαινεται, ποτέ δεν είναι διαθέσιμη![]()