Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 119K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (0 μέλη και 81 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.487
Πόντοι
506
ε; Που το λέει αυτό; Γιατί διάβασα τις δηλώσεις του. ϊσως να το προσπέρασα όταν κάποια στιγμή γελούσα με αυτά που έλεγε (ειδικά ότι πήρε τηλέφωνο από το γραφείο του για ν απειλήσει. Αυτό δε το κάνει και ο ερασιτέχνης τρομοκράτης που το κάνει για πρώτη φορά. Όχι ο Μελισσάν που μπορεί να γράψει και ολόκληρο εγχειρήδιο)

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.472
Πόντοι
3.535
Την καταγγελία τη ξέρω. Εγώ σε επόμενο ποστ είπα ότι ΚΑΙ σ αυτό ο Μελισσάν έκανε μύνηση για συκοφαντία. Αυτή η υπόθεση δε ξέρω που έχει καταλήξει (έχουν περάσει και 20 μήνες από τότε).

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.487
Πόντοι
506
Την καταγγελία τη ξέρω. Εγώ σε επόμενο ποστ είπα ότι ΚΑΙ σ αυτό ο Μελισσάν έκανε μύνηση για συκοφαντία. Αυτή η υπόθεση δε ξέρω που έχει καταλήξει (έχουν περάσει και 20 μήνες από τότε).

Διάβασε και το σχόλιο του Βορίδη πιο κάτω που λέει ότι η απειλή ήταν πλημέλημμα της πλάκας που δείχνει ότι κάθε μέρα γίνονται χιλιάδες τέτοιες απειλές (εντάξει, οι μηνύσεις γίνονται για τυπικούς λόγους..).Θέλω να πω ότι τα λεφτά δεν αλλάζουν το επίπεδο ενός ανθρώπου, αυτοί είναι μαφιόζοι και χρησιμοποιούν τις μεθόδους που έμαθαν και τους έφτασαν μέχρι εδώ άσχετα αν διακινούν δισεκατομμύρια. Κι ο καπετάνιος είχε λεφτά και έμπαινε στο γήπεδο με πιστόλια και απειλούσε τους πάντες..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
366
Εν τω μεταξυ τον μαλακα τον χοντρο τον αδιασε
Ο ιδος ο σαρρης 

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
108
Πόντοι
166
μιας και ο Μιλοβανοβιτς ειναι στην Βραζιλια ας δει αυτον  :rolleyes:

Hristidis 7

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
731
Πόντοι
5.123
[URL unfurl="true"]http://m.contra.gr/article/3142929/kougias-tha-trexoun-mexri-na-patisoun-mauro-xioni.html[/url]
δικες μου εικασιες...
ο τιγρης μαλλον εμπλεξε...
μαλλον μας τελειωσε πριν καν αρχισει...εδω και καιρο εχω παρατηρησει ανοιγμα του κουγια στον μαρινακη για τον οποιο πριν ουτε ηθελε να ακουει...
εχει πλακωθει με την δικη και ειναι εχθροι...
κουγιας ισον υπερκοριος ευπ
ο μαρινακης μαλακας δεν ειναι...ηξερε οτι με αυτα που ειπε την επομενη τρωει μηνυσαρα για συκοφαντικη....αν ομως ο κοριος της ευπ εχει ακουσει κατι;
αν λεω;εγω ...δικα μου...δεν ξερω κατι....απλες εικασιες...
ο νομος στη ζωη λεει ενα αποφθεγμα...
''το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται''....
προβλεπω γελια....
προβλεπω καποιοι να εχουν φυγει πριν προλαβουν να ερθουν...
γρηγορακη...ετοιμασου για κωλοτουμπες  :2funny:
ο κοντος αν μη τι αλλο ειναι τρελλος...θα γελασουμε...εκανε μαλακια ο τιγρακος που ανεβαλλε το ματσακι....εμπλεξε ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
366
Οταν ελεγε την αληθεια για μαρινακη ο κουγιας ηταν γραφικος τωρα εγινε γατονι και εμπλεξε ο μελισσανιδης. :2funny:
Πραγματα που χρειαζονται απαντησεις :  γιατι οι εμπλεκομενοι αντι να πανε εισαγγελεα πηγαν σε κατηγορουμενο για εγκληματικη οργανωση; γιατι ο ιδιος ο μαφιοζος δεν πηγε εισαγγελεα αλλα τα ειπε στην συνεδριαση της σ.λ.; γιατι διαλεξε ΤΩΡΑ να παραδεχτει οτι ειναι ενοχος για τις κατηγοριες;ερχεται τσουναμι βαγγελα...

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.472
Πόντοι
3.535
[URL unfurl="true"]http://m.contra.gr/article/3142929/kougias-tha-trexoun-mexri-na-patisoun-mauro-xioni.html[/url]
δικες μου εικασιες...
μαλλον μας τελειωσε πριν καν αρχισει...εδω και καιρο εχω παρατηρησει ανοιγμα του κουγια στον μαρινακη για τον οποιο πριν ουτε ηθελε να ακουει...
ο μαρινακης μαλακας δεν ειναι...ηξερε οτι με αυτα που ειπε την επομενη τρωει μηνυσαρα για συκοφαντικη....αν ομως ο κοριος της ευπ εχει ακουσει κατι;
προβλεπω γελια....
γρηγορακη...ετοιμασου για κωλοτουμπες  :2funny:
ο κοντος αν μη τι αλλο ειναι τρελλος...θα γελασουμε...εκανε μαλακια ο τιγρακος που ανεβαλλε το ματσακι....εμπλεξε ...
Καμια κολοτουμπα δε θα δεις από μένα. Τ είπα και πιο πριν. ΑΝ αποδειχτεί ότι είναι αυτός που έδωσε εντολή να γίνει απόπειρα δολοφονίας (γιτί παρα ένα εκατοστό καιι θ έμενε στον τόπο) θα σιχαθω, όπως λογικά και όλοι οι ΑΕΚτζήδες. Εξάλλου δεν τον έχω και τον Μελισσάν στην κορυφή της ηθικότητας. Μη τρελλαθούμε τελείως. Εσείς λατρεύετε το χώμα που πατάει ο χοντρός (μη πω ότι μερικοι απ εσάς και το σκατό του εικόνισμα το κάνετε).
Και θυμάσαι που ρωτούσα γιατί ο Σαρρής τα λέει στον βαγγέλα και όχι στους άλλους; Και εσύ απαντούσες ότι που ξέρω ότι δε τα λέει; Διάβασε τι λένε στον ΠΑΟΚ πχ (απλά μεταφέρω ένα κομμάτι "ΑΝ σας τα λέει σ εσάς ο Σαρρής σ εμάς δε λέει τίποτα") δε νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Και ξαναρωτώ το λοιπόν (εννοείτε ότι δε περιμένω απαντηση). ΓΙΑΤΙ ο Σαρρής μιλάει ΜΟΝΟ στον Βαγγέλα και όχι στους άλλους; Δεν έχει την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ενημερώσει ΟΛΟΥΣ τους προέδρους και μεγαλομετόχους της Σούπερ Λίγκας ΑΛΛΑ και της Φουτμπολ Λιγκ; Μήπως, λέω εγώ τώρα, έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τον Βαγγέλα και ΜΗΠΩΣ (λέω εγώ τώρα με το μυαλό 10χρονου που έχω) μιλάνε και για άλλα θέματα γύρω από το ποδόσφαιρο; Ας πούμε ποιος θ πέσει και ποιος θ  ανέβει;

Όσο για τον Κούγια; Όταν ήταν λάβρος προς τον χοντρό, μαλάκα τον ανεβάζατε γραφικό τον κατεβάζατε. Τώρα έγινε γατόνι και μάγκας;;; :think: :think:

Υ.Γ Ξαναξεφτιλιστήκαμε στο ποδόσφαιρο και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον χοντρό και τον τίγρη. Τελικά μέσα σε 3 μήνες ο Σαρρής και η ΕΠΟ μας πήγε 14 χρόνια πίσω όταν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν ασχολούταν με το τι έκανε η Εθνική. Μια χαρά τα κατάφερε ο Σαρρής. Αλλά για παραίτηση ούτε λόγος ε;

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.472
Πόντοι
3.535
Πάντως και γαμώ τις συμπτώσεις έτσι; Την ίδια μέρα που γίνεται προσφυγή "πολιτών" στο ΣτΕ για το γήπεδο, γίνονται και δηλώσεις του (δηλωμένου ΟΣΦΠούστη) δημάρχου, βγαίνει και ο Βαγγέλας με τις καταγγελίες του για τον Μελισσάν. Απορώ αν παιζόταν στο στοίχημα τι απόδοση θ είχε. Και για να μη ξεχνιόμαστε. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πάντως και γαμώ τις συμπτώσεις έτσι; Την ίδια μέρα που γίνεται προσφυγή "πολιτών" στο ΣτΕ για το γήπεδο, γίνονται και δηλώσεις του (δηλωμένου ΟΣΦΠούστη) δημάρχου, βγαίνει και ο Βαγγέλας με τις καταγγελίες του για τον Μελισσάν. Απορώ αν παιζόταν στο στοίχημα τι απόδοση θ είχε. Και για να μη ξεχνιόμαστε. ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φαντάσου να ασχολούνταν κιόλας...  :grin:

Και ο δήμαρχος ο Βασιλόπουλος βγαίνει και κάνει δηλώσεις για τα 20 εκ.ευρώ της Περιφέρειας και λέει "υπάρχει ανάγκη για αντιπλημμυρικά έργα και είναι απαράδεκτο τέτοιες εποχές να δίνονται τόσα λεφτά για γήπεδο"(επιχειρήματα που έχουν ο Τάκης και ο Άκης στην εκπομπή τους...) αλλά δεν λέει το εξής:

Τα συγκεκριμένα χρήματα, το συγκεκριμένο κονδύλι της Περιφέρειας είναι εγκεκριμένο αποκλειστικά και μόνο για έργα σε αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ούτε για αντιπλημμυρικά έργα, ούτε για σκουπίδια, ούτε για ηλεκτροφωτισμούς.

Αν δεν τοποθετηθούν εκεί τα χρήματα χάνονται.
Αλλά αυτό έπρεπε πρώτη και πριν απ'όλες να βγει να το πει η Δούρου-αν βεβαίως δεν είχε κι αυτή λερωμένη τη φωλιά της...

ΥΓ: Εφ'όσον κόπτονται για τους φτωχούς και τον απλό κοσμάκη που πνίγεται από τις βροχές καλό θα ήταν να μάς πουν πού βρήκαν τα λεφτά για το παράβολο της προσφυγής στο Σ.τ.Ε (το οποίο είναι αρκετά υψηλό...) και γιατί το ποσό αυτό δεν το διέθεσαν για τους πάσχοντες συμπολίτες τους της Ν.Φιλαδέλφειας...

gregory35

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
4.472
Πόντοι
3.535
Φαντάσου να ασχολούνταν κιόλας...  :grin:

Και ο δήμαρχος ο Βασιλόπουλος βγαίνει και κάνει δηλώσεις για τα 20 εκ.ευρώ της Περιφέρειας και λέει "υπάρχει ανάγκη για αντιπλημμυρικά έργα και είναι απαράδεκτο τέτοιες εποχές να δίνονται τόσα λεφτά για γήπεδο"(επιχειρήματα που έχουν ο Τάκης και ο Άκης στην εκπομπή τους...) αλλά δεν λέει το εξής:

Τα συγκεκριμένα χρήματα, το συγκεκριμένο κονδύλι της Περιφέρειας είναι εγκεκριμένο αποκλειστικά και μόνο για έργα σε αθλητικές εγκαταστάσεις.
Ούτε για αντιπλημμυρικά έργα, ούτε για σκουπίδια, ούτε για ηλεκτροφωτισμούς.

Αν δεν τοποθετηθούν εκεί τα χρήματα χάνονται.
Αλλά αυτό έπρεπε πρώτη και πριν απ'όλες να βγει να το πει η Δούρου-αν βεβαίως δεν είχε κι αυτή λερωμένη τη φωλιά της...

ΥΓ: Εφ'όσον κόπτονται για τους φτωχούς και τον απλό κοσμάκη που πνίγεται από τις βροχές καλό θα ήταν να μάς πουν πού βρήκαν τα λεφτά για το παράβολο της προσφυγής στο Σ.τ.Ε (το οποίο είναι αρκετά υψηλό...) και γιατί το ποσό αυτό δεν το διέθεσαν για τους πάσχοντες συμπολίτες τους της Ν.Φιλαδέλφειας...
Κοιτά τώρα να δεις. Βλέπω ότι έχει γράψει κάποιος που έχει νικ  Dude007. "ΟΣΦΠ είναι" λέω από μέσα μου και είμαι αρνητικά προκατυλημένος (τη σκότωσα τη λέξη το ξέρω, και ναι το παραδέχομαι πως έτσι είπα), μετά βλέπω ότι έχει αβαταρ τον Big Leb και λέω "κουλ το παλικάρι"
Πάνω σ αυτά που έγραψες  :thumbsup: :thumbsup:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Κοιτά τώρα να δεις. Βλέπω ότι έχει γράψει κάποιος που έχει νικ  Dude007. "ΟΣΦΠ είναι" λέω από μέσα μου και είμαι αρνητικά προκατυλημένος (τη σκότωσα τη λέξη το ξέρω, και ναι το παραδέχομαι πως έτσι είπα), μετά βλέπω ότι έχει αβαταρ τον Big Leb και λέω "κουλ το παλικάρι"
Πάνω σ αυτά που έγραψες   :thumbsup: :thumbsup:

Κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν... :grin:

Dude λέγονταν αλλιώς ο Big Leb στην (γαμάτη!!!) ταινία...

ΥΓ: Το θέμα είναι ότι ο Μελισσανίδης είχε δηλώσει ότι θα τους πει πότε θα πρέπει να αρχίσουν να φοβούνται.
Αλλά αυτοί άρχισαν να φοβούνται πριν την ώρα τους...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
760
Πόντοι
246
προσωπικα εσενα που σε ειχα για σερνικο δεσμευομαι με μια υποσχεση...
αφου θα σας ξεβρακωσουμε και εσας και το γατουλη σας πρωτα ποιοι ειστε και τι θελετε
μετα θα σας ξεκωλιασουμε οπως σας αξιζει και πολυ χειροτερα απο οσο σας εχουμε ξεκωλιασει ως τωρα...
δεν σε ειχα για αδερφη...
σιγα σιγα ξεβρακωνεστε...
εγω δηλωνω σταρατα και παντελονατα πως για να μην αφανιστω πρεπει να γινω ληστης στη θεση του ληστη.

το ποιος ειναι ο κωλοτρυπιδατος που παρα τα διαχρονικα εγκληματα το παιζει τρελα φαινεται.

πς:οσο για τα ξεκωλιασματα στη θεση σου θα καραταγα μικρο καλαθι..
εκτος αν νομιζεις πως προεδρος στην ΑΕΚ ειναι ακομα ο "μονη ξανα δε θα σ αφησω" ή ο "παραγκα τουιτερ και οραμα".
ριξε μια ματια τι φαπες μαζεψε ο κροκους στο θεμα ιντραλοτ-οπαπ-ξυστο-ιπποδρομος και ελα στα συγκαλα σου.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.623
Πόντοι
5.006
σε μενα ασε τις μαγκιες...οποιος θελει γραφει...απο εκει και περα εγω λεω τα δικα μου και ο καθε αλλος τα δικα του...αν λενε μαλακιες και τους ξεβρακωνω δεν φταιω εγω για αυτο αλλα αυτοι που λενε μαλακιες...
αν θες να δεις ποσο συχνα μπαινω εδω μπορεις να κανεις αναδρομη στο προφιλ μου...
αν και κακως ''απολογουμαι'' ...
δεν σε εχω δει να βαζεις χερι ποτε σε κανεναν καραγκιοζη ''κιτρινο'' για τυχον μαλακιες που γραφει...
οταν το κανεις και αν ισως και να δωσω βαση σε αυτα που λες...
Μην με δείρεις πολύ εντάξει hristidis7;
Tον καλό σου φίλο τον καβλαρχο που σιγοντάριζες να μας βρίζει (και μάλιστα το σκουπίδι έβριζε την πεθαμένη μάνα του μαστερ) και εσυ χαχάνιζες τον ξέχασες;
Εγω όχι.
Ε λοιπόν δεν έχεις το αλάθητο του πάπα να κρίνεις κανέναν.
Φαντάζομαι θυμάσαι πόσο άδικο είναι να σε κρίνουν για κάτι.
*Πες του χέστη του πρόεδρου σου ότι η μελέτη στατικότητας για τα εγκαταλειμμένα κτίρια έξω απο το καραισκάκη ολοκληρώθηκε.Να μην φοβάται.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.915
Πόντοι
37.127
δικες μου εικασιες...
προβλεπω γελια....
γρηγορακη...ετοιμασου για κωλοτουμπες  :2funny:

επειδή περνιέσαι για σοβαρός και δήθεν μπασμένος ,άνοιξε λίγο την οπτική σου πέρα από το τηγάνι...

πριν δεκα μερες σφάξανε τον Αστέρα αλλά αυτός δεν έκατσε να χάσει όπως ήταν οι εντολές του παπάρα χοντρού που την έχει δει νονός αλλά μόνο σε ταινία...το μήνυμα το ξανάστειλε με την κόρη του μεγαλομέτοχου...

Η απάντηση ήταν να του κόψουν το ένα από τα δύο πόδιο του χοντρού τον αντι της ΚΕΔ...γιατί και στην Τριπολη εχει καλά παιδια και δεν σκοπευουν να παραμένουν θεατές...

τα υπόλοιοα περι Μελισσανίδη ειναι σταχτη στα ματια του λαού...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
100
Πόντοι
376
παλι μανταλος εχθες?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
26.732
Πόντοι
5.006
τι εγινε με τον τιγρη ρε σεις????
εφερε νεα ηθη και εθιμα στο ποδοσφαιρο???θα γκρεμισει την παραγκα για το καλο του ποδοσφαιρου????
αγιος ανθρωπος....ευτυχως εσεις οι αεκτσηδες ειστε τιμιοι και ηθικοι... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom