Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ο Dr_Love εδωσε πιθανοτητες 90% στο σενάριο μου, και ΖΕΙ Πολωνία.
κ φυλη παιζει το ρολο τηςCool στο εχω ξαναπεί έχεις σοβαρό πρόβλημα. Γενικότερο, δεν αφορά μονο τις γυναίκες. Δεν έχεις μάθει να ακούς. Ψάξτο με έναν ειδικό.
Εμενα πάντως μου αρέσουν οι Ελληνίδες. Και οι Γερμανίδες. Βασικα οσο πιο γρήγορα καταλάβει κάποιος ότι το άτομο κανει τη διαφορα και όχι η φυλή τόσο το καλύτερο.
κ φυλη παιζει το ρολο τηςκαθε φυλη ειναι μια ξεχωριστη κοινωνια με αρκετες διαφορες
Σίγουρα παίζει το ρόλο της αλλα μην τα ισοπεδώνουμε ολα, όλες οι Πολωνές ειναι θεές και όλες οι Ελληνίδες μπάζα.
Και εγω και ο cool Έλληνες είμαστε αλλα δεν είμαστε ίδιοι.
οι σκωτσεζες τι λενε?
εχουν κοκκινες τριχες στο μουνι?
Ενδιαφέρεσαι για Σκωτσέζες ή για κοκκινοτριχομουνούδες;
σκωτσεζες μαν
σκοτλαντ ισ φρι
οι σκωτσεζες τι λενε?
εχουν κοκκινες τριχες στο μουνι?
Εξαρτάται. Απο Γλασκώβη η Εδιμβούργο;
Για τις Ελληνίδες τί γνώμη έχεις;
:o
:o 
Εμενα πάντως μου αρέσουν οι Ελληνίδες. Και οι Γερμανίδες. Βασικα οσο πιο γρήγορα καταλάβει κάποιος ότι το άτομο κανει τη διαφορα και όχι η φυλή τόσο το καλύτερο.
κ γω φαν των ελληνιδων ειμαιΣίγουρα παίζει το ρόλο της αλλα μην τα ισοπεδώνουμε ολα, όλες οι Πολωνές ειναι θεές και όλες οι Ελληνίδες μπάζα.
Και εγω και ο cool Έλληνες είμαστε αλλα δεν είμαστε ίδιοι.
Aυτα που τους λες σε μερικους φανταζουν εξωδιαστατικα. Δε μπορει να τα συλλαβει η διανοια τους
ειδα ενα παιδακι με μπουφαν μακρυ κ παντελονι ζωνη ταε κβο ντο το απογευμα σε ενα φουρνο που πηρα πολυσπορο ψωμι
ειδα ενα παιδακι με μπουφαν μακρυ κ παντελονι ζωνη ταε κβο ντο το απογευμα σε ενα φουρνο που πηρα πολυσπορο ψωμι
το προβλημα ειναιοτι μενεις στα σεναρια και απο τηγανητα τιποταααααααΟ Dr_Love εδωσε πιθανοτητες 90% στο σενάριο μου, και ΖΕΙ Πολωνία.
κατάλαβες τωρα γιατι στα χώνουμε όσοι ξέρουμε τι γίνεται στα αλήθεια σε αυτές τις χώρες? Οι δήθεν γνώσεις σου είναι μία μίξη από ότι έχουμε γράψει εδώ αξιόλογοι συναγωνιστές όπως ο τρισμέγιστος δημητράκης, ο μπλάσκος, εγώ και άλλοι (ο καθένας για εκεί που γνωρίζει) με λίγη σάλτσα από τσοντοβιντεάκια ή μαλακίες πιρφόρων και φάρσες που βρίσκεις στο ΥΤ. Καμία σχέση με την αλήθεια, καμία σχέση με την πραγματικότητα, επειδή ακριβώς αντιγράφεις ότι έλεγαν οι άλλοι εδώ και 7-8 χρόνια, όλες σου οι δήθεν νώσεις και συμβουλές είναι για τα σκουπίδια! Μάθε λοιπόν πως σήμερα η μέση ρωσσίδα βγάζει από 2μέχρι 10 φορές περισσότερα φράγκα από σένα, ο δε ρώσσος γκόμενός της μπορεί να της προσφέρει πλέον χλιδή που εσύ ούτε έζησες ούτε πρόκειται να ζήσεις ποτέ στη ζωή σου! Νομίζεις πως οι ρωσσίδες σήμερα περιμένουν τον πιρφόρο από την Ελλάδα για να τους πάρει ένα κινητό για να τους κατσουνε ή να τους παντρευτουνε?Οι Ρωσίδες τα σκάνε σε φροντιστήρια για να μάθουν πώς να τα αρπάζουν από τους άντρες.Ακαδημία για sponsorettes.
Τέτοιες σχολές δεν πρόκειται να ανοίξουν στην Πολωνία.
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να παραπληροφορείς και να δίνεις λάθος εντύπωση σε ανθρώπους που θέλουν να μάθουν πράγματα για αυτές τις χώρες!