akismouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Αν είναι αυτή που νομίζω στην αρχή της Βασ.Όλγας ένα έχω να πω ΜΑΚΡΙΑ.Καλησπερα σε ολους. ξερουμε κατι για αυτο??..
Αν είναι αυτή που νομίζω στην αρχή της Βασ.Όλγας ένα έχω να πω ΜΑΚΡΙΑ.Καλησπερα σε ολους. ξερουμε κατι για αυτο??..
Αναλόγως που θα πας.Αν πας σε κανονικό μασατζίδικο θα φας και πετσέτα, αν πας σε πονηρό το πιο πιθανό είναι να κάνει η κοπέλα την πρώτη κίνηση.Πάντως ένα καλό φίλτρο για να δεις αν προσφέρουν εξτρά υπηρεσίες είναι η τιμή. Και εξηγούμε αν σου πούνε στο τηλέφωνο 25 ευρώ τα χ λεπτά, είναι μόνο μασάζ. Αν σου πούνε 50 ευρώ το πιο πιθανό είναι να παίζει μαλακία, αν σου πούνε ανάλογα το πρόγραμμα ξεκινάει από 50 μέχρι 100 τότε πιθανόν παίζει και μπριζόλασμα.παιδες να κανω μια ερωτηση...
πειτε οτι θελω να παω μονο για μασαζ...αλλα δεν τις λεω τιποτα τις κοπελες εκει...
υπαρχει περιπτωση η γκομενα απο μονη της να μου ποιασει το παπαρι σαν υπονοουμενο για φραπεδακι? η της το προτεινεις εσυ ???
δυστυχως ειναι αληθεια η φαση εγινε σε ενα απο τα τα prive μεν αλλα απο τα καλυτερα της ποληςΠαιδιά σε καθημερινή βάση διαβάζω το φόρουμ, αν κ στον "αγώνα" δεν έχω ριχτεί ακόμα για τα καλά. Παρόλα αυτά θέλω να αναφέρω κάτι ανησυχητικό (εφόσον ισχύει). Τις προάλλες βρέθηκα σε φαστφουντάδικο στην Βασ.Όλγας. Κάθομαι λοιπόν να απολαύσω το πιτόγυρο και μια παρέα από τρεις τύπους που κάθονταν πίσω μου, μιλούσαν για ένα σκηνικό που έγινε σε ένα μασατζίδικο στην Όλγας χωρίς όμως να αναφερθεί όνομα.. Ένας είπε στην "Όλγας χαμηλά"... Λέγανε ότι ενώ ήταν κλειστό, έγινε έκρηξη και πετάχτηκε όλη η γειτονιά έξω και μαζεύτηκε πολύ αστυνομία, πυροσβεστική κλπ.
Δεν έχω διαβάσει τίποτα στο ιντερνετ και γι'αυτό το αναφέρω με επιφύλαξη. Αν κρίνει ο admin ότι είναι άκυρο το μήνυμα ας το διαγραψει
Ευχαριστώ
πρωτος κ καλυτερος βασιλης κ καραμανληδυστυχως ειναι αληθεια η φαση εγινε σε ενα απο τα τα prive μεν αλλα απο τα καλυτερα της πολης
ηδη χασαμε 2 μεχρι στιγμης
η φαση ειναι οτι πονηρεψανε καποιοι κ ηδη ανεβασανε τιμες αλλα μη τσιμπατε η ριξτε της η μη πατε καθολου
πρωτος κ καλυτερος βασιλης κ καραμανλη![]()
Στο μαγαζί ειναι και οι δυο κανονικά άσχετα αν η Ελένη θα ανοίξει δικο της σύντομα.Στους φακελωμένους πελατες εχουν στειλει τηλ.μυνημα με το καινουργιο νουμερο...
δυστυχως ειναι αληθεια η φαση εγινε σε ενα απο τα τα prive μεν αλλα απο τα καλυτερα της πολης
ηδη χασαμε 2 μεχρι στιγμης
το ένα ήτανε ΕΒΙΤΑ το δεύτερο να υποθέσω ΕΥΑ ολγας![]()
Στους φακελωμένους πελατες εχουν στειλει τηλ.μυνημα με το καινουργιο νουμερο...
ο πίθηκος πιάνει τα 120 !!!!?ετσι ακριβως
οσο για τον πιθηκο εεεεε βασιλη πηγα να πω πιανει τα 120
βρε ουστ απο κει μακρια κ αγαπημενοι
ετσι ακριβως
οσο για τον πιθηκο εεεεε βασιλη πηγα να πω πιανει τα 120
βρε ουστ απο κει μακρια κ αγαπημενοι
Τι έγινε τελικά, θα ξανεμφανιστεί, δριμύτερη!γι αυτό προέβηκε σε δήλωση (ατόπημα) προ ημερών η ίδια!!!?
εσύ ξερηςκαλησπερα ξερουμε τιποτα για αυτην
δεν ρώτησα. για δες λίγο καλύτεραΓιατι ρωτας? μηπως ενδιαφέρεσαι για τηλεφωνακι?
Γιατι ρωτας? μηπως ενδιαφέρεσαι για τηλεφωνακι?Θελεις να μας πεις οτι εισαι ενας απ'αυτους?
συγνώμη μανΕσυ δες καλυτερα,σε αλλον αναφέρομαι...
Εσυ δες καλυτερα,σε αλλον αναφέρομαι...δεν ρώτησα. για δες λίγο καλύτερα