''Πήγε ο Εβραίος στο παζάρι,κι ήταν ημέρα Σάββατο!'' Μην μπερδεύεστε,σήμερα Παρασκευή πρωί έγινε η στοχευμένη επίσκεψη στο Αλκαμένους 117 για την περίφημη Πειραιώτισσα,έχοντας διαβάσει πολύ καλές κριτικές,αλλά απουσίαζε λόγω εμμήνων.Για όσους ενδιαφέρονται,θα βρίσκεται στο πόστο της την Κυριακή,την ίδια πάντα ώρα,09:00-17:00.
Κατέβασα έτσι τον προϋπολογισμό,και κατέληξα σε ''σιγουράκι'',στην Ελένη στο Ιάσωνος 10 κάτω.Έχω γράψει την... παρθενική μου κριτική,όπου εμπεριέχει στοιχεία φαιδρότητας.Αναμένεται η δημοσίευση.
Αργά το μεσημέρι μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ ήταν στην πλατεία Λαυρίου, προφανώς για μεγάλη σκούπα. Κατόπιν τούτου και αφού στην πορεία διαπίστωσα ότι σχεδόν τα πάντα ήταν κλειστά πήγα στην Παρασιου όπου και βρήκα την γνωστή τρελλοκοτσιδου μαζί με τη μαυριδερή μπετυ. Κατάθεση όπως πάντα στην αξιόπιστη Μαρία.
παιδία εγώ πέρασα κατα τις 21 00 και ήταν ανοιχτό μόνο το τραβελάδικο στην Μ.Αλεξάνδρου και το ιάσωνος 43 βάδισα προς Βιργ, Μπενάκη και κατάθεση στην ρωσίδα μίλφ.
Απο περιεργεια αυτες οι επιχειρησεις επηρεαζουν στην πραγματικοτητα ποτε κατι σε αυτο τον χωρο(δηλαδη υπαρχει πιθανοτητα κατι να μεινει κλειστο) η τα κλασσικα Ελληνικα φαινομενα?
Κατά τον βαθύ όρθρο, ήτοι τις πρώτες ώρες του Σαββάτου, στο ισόγειο μπουρδέλο Φωκαίας 25, αποπειράθηκα αναμνηστική συνουσία με την περιώνυμη Άννα Κου.
Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τον άμοιρο Ορέστη...
Αυτή η νεαρή γυναίκα, πέρα από το εκρηκτικό σώμα και το εκπάγλου καλλονής πρόσωπο, διαθέτει το χάρισμα να γλυκοπιάνει και να παρηγορεί τον άνδρα, μιλώντας με φιλοσοφική διάθεση.
Ενώ έξω έβρεχε δυνατά, η Άννα έλεγε γλυκά λογάκια, κράταγε το χέρι μου και έγλυφε το σώμα μου...
Τα λογάκια της είχαν ενδιαφέρον... Έλεγε ότι η ευτυχία δεν είναι αποτέλεσμα των εξωτερικών συνθηκών (π.χ. το σπίτι σου, τα λεφτά σου, οι συγγενείς σου), αλλά είναι προϊόν του μυαλού σου (π.χ. κάποιοι πάκηδες που πασαλείβουν τζάμια αυτοκινήτων, αλλά γελάνε, είναι ευτυχισμένοι).
Εκείνες τις στιγμές, αισθανόμουν ότι είχα από κάτω μου την κυρία Άννα Πυραύλου.
Αυτή η νεαρή γυναίκα, πέρα από το εκρηκτικό σώμα και το εκπάγλου καλλονής πρόσωπο, διαθέτει το χάρισμα να γλυκοπιάνει και να παρηγορεί τον άνδρα, μιλώντας με φιλοσοφική διάθεση.
Άκρως εθιστικό θήλυ.
Μιλάμε δηλαδή για ''εταίρα'',με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου!Κι έπειτα απορούμε πώς μας παίρνουν τα μυαλά οι γυναίκες...
Άσχετο,αλλά είμαστε τελικά χαζοβιόληδες όλοι οι άντρες,συμπεριλαμβανομένου κι εμού,υπακούοντας στα κελεύσματα της Φύσης!Οι γυναίκες πλεονεκτούν,διότι αυτές διαλέγουν σε κανονικές συνθήκες...
Μιλάμε δηλαδή για ''εταίρα'',με την αρχαιοελληνική έννοια του όρου!Κι έπειτα απορούμε πώς μας παίρνουν τα μυαλά οι γυναίκες...
Άσχετο,αλλά είμαστε τελικά χαζοβιόληδες όλοι οι άντρες,συμπεριλαμβανομένου κι εμού,υπακούοντας στα κελεύσματα της Φύσης!Οι γυναίκες πλεονεκτούν,διότι αυτές διαλέγουν σε κανονικές συνθήκες...