Επισκέπτης
το ξερω!!!!!!!!!!!δεν το εννοω για το σκοτωμα βεβαια τυπε.Αμαρτία είναι τυπε να σκοτώσεις
αλλα αν διαβασεις τα προηγουμενα μου σχολια,ειδικα για τα βιντεο κλιπ της θα καταλαβεις ποσο σπερμα εχει χαθει.
το ξερω!!!!!!!!!!!δεν το εννοω για το σκοτωμα βεβαια τυπε.Αμαρτία είναι τυπε να σκοτώσεις
μονο σπερμααίμα δάκρυα και σπέρμα κατάλαβα![]()
Συμφωνω μαζι σου!!!!!πειτε μου οτι θελετε,εχω κουρασει με οσα γραφω για αυτην,αλλα σκοτωνα για να γαμουσα αυτο το μωρο
ολοσωστος τυπε.Εξαιρετικο το μωρο.
Μεγαλη αδυναμια![]()
![]()
τυπε,ακομη και τωρα καυλωνω για την μουναρα,αλλα την περιοδο 2002-07 ηταν χαλαρα στα καλυτερα της.Συμφωνω μαζι σου!!!!!
δηλαδη τυπε,ο φιλος σου θελει να πει οτι οι συγκεκριμενες ειναι bitches?Ένας φίλος μου έλεγε κάποτε: Φοβού τις Κύπριες και ειδικά τις πολύ κοντές Κύπριες. Εννοούσε ότι οι κοντές Κύπριες έχουν πονηρό μυαλό και μέσα στον χρόνο έχουν αναπτύξει ''πνευματικά'' χαρακτηριστικά που εξισορροπούν την έλλειψη ύψους. Μην μπλέξετε ποτέ με κοντή Κύπρια, αργά ή γρήγορα θα σας πείσει ότι βρήκατε τη γυναίκα της ζωής σας. Όταν την παντρευτείτε και μετά θα καταλάβετε τον λόγο που σας έδινε κωλαράκι όλα αυτά τα χρόνια.

πολλες τυπε.οχι μονο μια.μια για παρτη της![]()
δηλαδη τυπε,ο φιλος σου θελει να πει οτι οι συγκεκριμενες ειναι bitches?
η μαριαντα ειναι η αληθεια πως το βγαζει το ανωμαλο στυλ.παω στοιχημα οτι θα της αρεσει να εχει το πανω χερι στο κρεβατι.
Κρίση έχουμε τυπε και κάνουμε οικονομία.Οι φωτογραφίες πολύ καλέςπολλες τυπε.οχι μονο μια.
οι φωτο απο πανω,καλες?