Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν μάθω κάτι θα σου πω.Περιμένετε τίποτα άλλες φίλες να πάρουμε τα πρωτεία από τον κ. NICK TRIVE?

welcome babyhello i am Annie (friend Valeria)
this is my number 6949 70 6969 (batter sms)
full service (not anal) 100e/1hour
![]()

hello i am Annie (friend Valeria)
this is my number 6949 70 6969 (batter sms)
full service (not anal) 100e/1hour
hi sweetie , welcome ...!!! u look so sexy
![]()
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, παρόλα αυτά γράψε καμία κριτική
και εμείς ίσως αν χρειαστείς να σου δωσουμε πληροφορία ,να το κάνουμεΤις επόμενες ημέρες ίσως γράψω
και εμείς ίσως αν χρειαστείς να σου δωσουμε πληροφορία ,να το κάνουμε
μα γιατι ?κοντευουν χριστουγεννα που ξερεις αν καποιος απο εδω σου βγει αγιος βασιλης...Πληροφορίες από κουτσομπόλες τις γειτονιάς και Χριστουγεννογαμιαδιες δεν θέλω, δεν έχω ανάγκη . Ένα μουνί γάμισα δεν αγόρασα οικόπεδο.
Πληροφορίες από κουτσομπόλες τις γειτονιάς και Χριστουγεννογαμιαδιες δεν θέλω, δεν έχω ανάγκη . Ένα μουνί γάμισα δεν αγόρασα οικόπεδο.
Χωρίς διάθεση ειρωνείας. Κασκαντεριλικι ονομάζεται όταν δεν υπαρχει καμία ενημέρωση.Το γκομενάκι μετράειέκανα εχτές το κασκαντεριλικι μου (με απώτερο σκοπό το τηλέφωνο της Valeria
)
Πληροφορίες από κουτσομπόλες τις γειτονιάς και Χριστουγεννογαμιαδιες δεν θέλω, δεν έχω ανάγκη . Ένα μουνί γάμισα δεν αγόρασα οικόπεδο.
Χωρίς διάθεση ειρωνείας. Κασκαντεριλικι ονομάζεται όταν δεν υπαρχει καμία ενημέρωση.
μέχρι στιγμής εσυ είσαι ο τυχάρπαστος εδω μέσα που γαμάει στην χάση και στην φέξη!Πληροφορίες από κουτσομπόλες τις γειτονιάς και Χριστουγεννογαμιαδιες δεν θέλω, δεν έχω ανάγκη . Ένα μουνί γάμισα δεν αγόρασα οικόπεδο.
Πωπω !! Πολυ "γαματος" ο κος gonumidis !!!
Χωρίς διάθεση ειρωνείας. Κασκαντεριλικι ονομάζεται όταν δεν υπαρχει καμία ενημέρωση.
μην ασχολείστε ρε σεις,ειναι απο αυτους που παίρνουν αλλα δεν δίνουν ουτε μια πληροφορία!Αυτην που πηρες απο που την γνωρισες ρε φιλε? Σε μπαρακι την καμακωσες η εδω μεσα εμαθες για την υπαρξη της?...
Αυτην που πηρες απο που την γνωρισες ρε φιλε? Σε μπαρακι την καμακωσες η εδω μεσα εμαθες για την υπαρξη της?...