memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ελα ρε ειναι και μπλε το τερας?Δεν χρειαζεται ρε...Βιάγκρα είναι η ίδια... ;)
ελα ρε ειναι και μπλε το τερας?Δεν χρειαζεται ρε...Βιάγκρα είναι η ίδια... ;)
Πες το ψεματα, χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαπιο κοντα δε γινεται ομως!!!!
![]()
![]()
Πες το ψεματα, χααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Πιο κοντα ΔΕΝ γινεται ;)
αμα κανεις κλωνο δικηγορο δε θα σε σωσει στο δικαστηριο μαν ;)Τους δικηγόρους πρέπει να τους έχεις απο κοντά,ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τους χρειαστείς.![]()
Μια μινι ανακεφαλαιωση: ειμαι εσυ, αλλα σου αγοραζω βιαγκρα για να μη σε χασω, γτ χρειαζομαι δικηγορο!!!Γιατι, η ιδια τι είναι?
[size=18pt]ΜΑΓΙΚΟ[/size]Μια μινι ανακεφαλαιωση: ειμαι εσυ, αλλα σου αγοραζω βιαγκρα για να μη σε χασω, γτ χρειαζομαι δικηγορο!!!
Τι ειναι το μπου???![]()
την αρμέγει κάθε πρωί να μην σκάσουν τα βυζιά της ;)
την γαμησες την ροζα?
:-* :-* :-* :-*[size=18pt]ΜΑΓΙΚΟ[/size]
Γενικά μιλάω και όχι προσωπικά.πιο κοντα δε γινεται ομως!!!!
![]()
![]()
Θα σου την φάει ο βάτραχος. ;)Γιατι εισαι ζουλιάρης?
Γιατι εισαι ζουλιάρης?την αρμέγει κάθε πρωί να μην σκάσουν τα βυζιά της ;)
Τετοιο κομματι, δεν είναι για τα δοντια του, σορυ βατραχουκο.Θα σου την φάει ο βάτραχος. ;)
Μωρε και γενικα, και προσωπικα...Γενικά μιλάω και όχι προσωπικά.![]()
500αρα βατραχε τι εγινε με το θεμα της καμπυλωτητας
μπήκε ένας τύπος και με έκραξε ότι τρολάρω συνέχεια και πετάχτηκε σαν πούτσα ο άντμιν να συμφωνήσει μετά ξαναγύρισε στο λαγούμι του τον έχω ξεφτιλίσει τον κακομοίρη![]()
ποιον να σπασουμε πρωτα τον αντμιν ή τον ροουζ? ;)μπήκε ένας τύπος και με έκραξε ότι τρολάρω συνέχεια και πετάχτηκε σαν πούτσα ο άντμιν να συμφωνήσει μετά ξαναγύρισε στο λαγούμι του τον έχω ξεφτιλίσει τον κακομοίρη![]()
μπήκε ένας τύπος και με έκραξε ότι τρολάρω συνέχεια και πετάχτηκε σαν πούτσα ο άντμιν να συμφωνήσει μετά ξαναγύρισε στο λαγούμι του τον έχω ξεφτιλίσει τον κακομοίρη![]()