Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 166
καλημερα βατραχε
αληθεύει ότι οδηγάει μπέβερλυ είναι το πιο γυναικείο μηχανάκι που υπάρχει δεν αξίζει να ανήκει στην κατηγορία του αυτόματου σατανά *P
καλημερα βατραχε.καλημέρα![]()
Καλό θα ήταν ξαδέλφια, μπαρμπάδες και λοιποί τεθλιμένοι συγγενείς που θέτουν ψηφοφορίες να αναλάβουν και την ενημέρωση από μπουρδέλα, μασατζήδικα, πουτανόπιατσες, τσοντοσινεμά, στούντιο, τραβεστοπιάτσες, στριπτηζάδικα-και πάει λέγοντας...
Κατόπιν, ας βρίζουν ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ(όπως έκαναν το Σάββατο...)ας ανοίγουν θρεντ, ας κάνουν ψηφοφορίες, ας αποκτήσουν σάιτ, ας ανοίξουν wi fi,ας κάνουν τσατ, ας πληρώσουν ΕΝΦΙΑ, τον λογαριασμό της ΔΕΗ που έληξε και ας πλύνουν και τα πιάτα όλων των μελών του σάιτ...
καλημέρα![]()
σε ποιον αναφερεστε?πειτε το νικ.Αυτός που εβρισε τον κ. ΠΥΡΑΥΛΟ είναι η γνωστή κλωνομάνα που ψες είχατε αρχίσει το πίτσι-πίτσι. Οπότε άκυρη η υπόδειξη.
αληθεύει ότι οδηγάει μπέβερλυ είναι το πιο γυναικείο μηχανάκι που υπάρχει δεν αξίζει να ανήκει στην κατηγορία του αυτόματου σατανά *P
εχω βρει την εσωτερικη ειρηνη στην ψυχη μου σαν τον ταισον
καλο ειναι να την βρεις κ εσυ
το σαιτ ειναι σαν το στρατο σε κανει μουνοπανο
ποιος αυτοματος σατανας σαρεσει μαν?
Εσένα ρωτάω υπάλληλε. Ένσημα σου κολάνε; Χλωμό να σου περισσεύουν για ιδιωτική ασφάλιση. Σας έχω δει εσάς που πιάνετε συζήτηση με τις τσατσάδες μόλις μπείτε στο μπουρδέλο, τι κουρελήδες είστε.
τα aerox τα θεωρώ πολύ σατανικά οχήματα τα έχω καβαλήσει ως συνοδηγός και προσευχόμουν σε όλη την διαδρομή ;)
γιατι ετσι φιλε μου;vatraxe θελω να βρω γκομενα ελλεινιδα
θελω σωματοτυπο αχλαδι με τεραστιο κωλο με κυτταριτιδα κ ξυρισμενο ομορφο μουνι
στενη μεση κ βυζια σαπια νερουλα σκατοσακουλε
μαλλι ξανθο με μαυρη ριζα κ λιγο γαμψη μυτη αλλα με ομορφα ματια κ γωνιες
μπορεις να με βοηθησεις?
vatraxe θελω να βρω γκομενα ελλεινιδα
θελω σωματοτυπο αχλαδι με τεραστιο κωλο με κυτταριτιδα κ ξυρισμενο ομορφο μουνι
στενη μεση κ βυζια σαπια νερουλα σκατοσακουλε
μαλλι ξανθο με μαυρη ριζα κ λιγο γαμψη μυτη αλλα με ομορφα ματια κ γωνιες
μπορεις να με βοηθησεις?
γιατι ετσι φιλε μου;