Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Φτιάξε, έρχομαι με σοκολάτα.Oxh akoma dn eipia![]()

Φ οχι Θ
Καφε !!!
μη σου πω και 2
Τώρα τον ήπιαμε τον καφέ. Με Φ ή Θ ίδια γεύση είχε.Φ οχι Θ
Καφε !!!
Φίλε μου αγαπημένο τραγούδι.

κυριε,κυριε,να πω,να πω....?...χαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!Φίλε μου αγαπημένο τραγούδι.![]()
![]()
Αλλά με καμία από αυτές που ξέρεις. Με ποια δεν φαντάζεσαι ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος.
Μη μιλήσετε εσείς που ξέρετε σας έσφαξα.![]()
Για πες. Αλλά μάλλον θα αστοχήσεις.κυριε,κυριε,να πω,να πω....?...χαχαχαχαχααχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Καλησπέρα στο μωρό
εισαι καλα?...πλακα κανω...Για πες. Αλλά μάλλον θα αστοχήσεις.
χαλαρωσε μαν...Τύπε, συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά ειλικρινά δεν έχεις βαρεθεί σε όλα τα νήματα μόλις γράψει κάποια κάτι, τα καλησπέρα μωρό, καλημέρα μωρό, ω το μωρό, μα τι μωρό, μωρό μου εσύ, μωρό μου καλημέρα, μωρό μου καλησπέρα;
Ξέρεις στα αρχίδια τους αν θα τις χαιρετίσει ο κάθε φούφουτος εδώ μέσα.
Στη τελική δε θα σου την έλεγα, αλλά κάθε νήμα που ανοίγω, τσουπ βλέπω το avatar σου με τη βλακόφατσα και τα μούσκουλα του άλλου, βάλε τίποτα που να βλέπεται τουλάχιστον, σε τρώμε που σε τρώμε στην μάπα.
Ευχαριστώ για την παρέμβαση ως προς το πρώτο θέμα απεναντίας δεν κουράζομαι καθόλου να λέω μια καλησπέρα σε ολους, ακόμα και σε εσένα φίλε μου. Ως προς το δεύτερο θέμα που θεατής φαίνεται να έχεις μια αντιπάθεια προς τον ARNOLD Εγώ αντιθέτως καμία πάντως σεβαστή η γνώμη σου, αλλά να ξέρεις ο τρόπος που εκφράζεσαι και δίκιο να έχεις το χανεις.Τύπε, συγνώμη για την παρέμβαση, αλλά ειλικρινά δεν έχεις βαρεθεί σε όλα τα νήματα μόλις γράψει κάποια κάτι, τα καλησπέρα μωρό, καλημέρα μωρό, ω το μωρό, μα τι μωρό, μωρό μου εσύ, μωρό μου καλημέρα, μωρό μου καλησπέρα;
Ξέρεις στα αρχίδια τους αν θα τις χαιρετίσει ο κάθε φούφουτος εδώ μέσα.
Στη τελική δε θα σου την έλεγα, αλλά κάθε νήμα που ανοίγω, τσουπ βλέπω το avatar σου με τη βλακόφατσα και τα μούσκουλα του άλλου, βάλε τίποτα που να βλέπεται τουλάχιστον, σε τρώμε που σε τρώμε στην μάπα.
Ευχαριστώ για την παρέμβαση ως προς το πρώτο θέμα απεναντίας δεν κουράζομαι καθόλου να λέω μια καλησπέρα σε ολους, ακόμα και σε εσένα φίλε μου. Ως προς το δεύτερο θέμα που θεατής φαίνεται να έχεις μια αντιπάθεια προς τον ARNOLD Εγώ αντιθέτως καμία πάντως σεβαστή η γνώμη σου, αλλά να ξέρεις ο τρόπος που εκφράζεσαι και δίκιο να έχεις το χανεις.
Kalispera manarakia egw eimai diathesimi kai sas peremeno :-* :-* :-* :-*
Συναθλητη Η απάντηση σου σε τιμάει, τα σέβη μουΣωστός στην απάντησή σου, κέρδισες respect από εμένα, ήμουν όντως foul.