Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θα νικήσειΧ2 παο
οβερ σεβιλη
γκολ/γκολ μεταλιστ
σελτικ
ερωτημα: το μπουδελο που λεγεται ναπολι θα κερδισει???
st@rdust συνεχιζεις να παιζεις το βοσκοτοπι του Μελ Γκιμπσον;Χ2 παο
οβερ σεβιλη
γκολ/γκολ μεταλιστ
σελτικ
ερωτημα: το μπουδελο που λεγεται ναπολι θα κερδισει???
μπορεί να νικήσει στα χαρτιά πάλι τύπεst@rdust συνεχιζεις να παιζεις το βοσκοτοπι του Μελ Γκιμπσον;
st@rdust συνεχιζεις να παιζεις το βοσκοτοπι του Μελ Γκιμπσον;
τι εννοεις τυπε, γιατι εχω χασει επεισοδια μαλλονμπορεί να νικήσει στα χαρτιά πάλι τύπε
φιορεντινα τυπε δινει 1.60με τραβαει η αποδοση...
ισως το αφησω τελικα και βαλω στη θεση της τη ναπολη αφου συγκαταθετει και ο ρεντ
Ξέχασες τι έγινε στο Λέγκια-Σέλτικ τύπε;τι εννοεις τυπε, γιατι εχω χασει επεισοδια μαλλον![]()
Αρκετό έως πολύ,άλλωστε μιλούν οι αποδόσεις στα 3 Ελληνικά παιχνίδια από μόνες τους.2άδα με αρκετό ρίσκο αλλά σούπερ αποδόσεις διπλό παόκ και άσσος αστέρας...
την εχω τσεκαρει (στο χαρτι μουφιορεντινα τυπε δινει 1.60
ναπολι 1.55
η μια περναει ανετα απο το Μινσκ λογικα, η αλλη ειναι πορνη ομαδα και δεν την παιζω
μη σου πω οτι μπορει να κανει μεχρι και ξερο διπλο η Ντιναμο Ζαγκρεμπ μεσα στο βοσκοτοπι
Σαν την Μπάτε Μπορίσοφ από την Λευκορωσία και αυτή έφαγε 6 την πρώτη αγωνιστική από την Πόρτο και νίκησε την Αθλέτικο Μπιλμπάο στην δεύτερη.Και η Ντιναμό Μινσκ 6 έφαγε από τον Πάοκτην εχω τσεκαρει (στο χαρτι μου) και γω τη φιορεντινα...αλλα φαινεται πολυ ευκολο παιχνιδι κι αυτο μ ανησυχει :S
τα μπουκια δεν μοιραζουν ευκολα λεφτα
δεν το ξερα...τωρα το διαβασαΞέχασες τι έγινε στο Λέγκια-Σέλτικ τύπε;
λες να το κοπανησουμε καλυτερα αντερ δηλαδη ε?ισως πιο ασφαλεςτο αντερ φαινεται πιο ασφαλες αλλα,εχει πιο μικρη αποδοση.
επισης και το χ ημιχρονο φαινεται καλο,λογω του οτι η παρτιζαν θα παιξει κλειστα,
οπως εκανε και με τη τοτεναμ στο βελιγραδι (0-0)
στο πρωτο ημιχρονο πιθανολογω,δεν θα ρισκαρει κανενας απο τους δυο.
Δεν είναι η παλιά Σέλτικ που πήγαινε στους 16 του τσου λου πάντως.δεν το ξερα...τωρα το διαβασα
ε και που περασαν τι εγινε, στο γιουροπα κατεληξαν...
Σαν την Μπάτε Μπορίσοφ από την Λευκορωσία και αυτή έφαγε 6 την πρώτη αγωνιστική από την Πόρτο και νίκησε την Αθλέτικο Μπιλμπάο στην δεύτερη.Και η Ντιναμό Μινσκ 6 έφαγε από τον Πάοκ
Kαλυτερα να το αποφυγετε εντελως το ματς.λες να το κοπανησουμε καλυτερα αντερ δηλαδη ε?ισως πιο ασφαλες