Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πας στοχευμένα,ψηλέ μου?τυπε εγω θα παω παντως![]()

ναι τύπε αλλα ... :-Πας στοχευμένα,ψηλέ μου?![]()
εγω μια εικονιτσα του Νωντα την εχω παντα στο πορτοφολι μου τυπεΕλπίζω να συναντήσω Τον Νώντα αύριο........να μου δώσει δύναμη.......![]()
![]()
![]()

συναντηση χωρις ΝΩΝΤΑ ειναι απλα παιδικη χαρα![]()

ετσι τυπεεγω μια εικονιτσα του Νωντα την εχω παντα στο πορτοφολι μου τυπε![]()

Για πες......ναι τύπε αλλα ... :-
Αν την βάλω "ταπετσαρία" στο κινητό,αρχική οθόνη....γίνεται δουλειά?εγω μια εικονιτσα του Νωντα την εχω παντα στο πορτοφολι μου τυπε![]()

Αν την βάλω "ταπετσαρία" στο κινητό,αρχική οθόνη....γίνεται δουλειά?![]()
![]()
![]()

Αλήθεια είναι..............συναντηση χωρις ΝΩΝΤΑ ειναι απλα παιδικη χαρα![]()

οχι τυπε πρεπει να πας να στο διαβασειΑν την βάλω "ταπετσαρία" στο κινητό,αρχική οθόνη....γίνεται δουλειά?![]()
![]()
![]()

Ωραία.....την πέρασα μέσω Dropbox......στο Windows Phone και θα το πάω στον Πάτερ Σεραπίων,να το διαβάσει.......οχι τυπε πρεπει να πας να στο διαβασει![]()

Τυπε ο δημητρακης τα ξυριζε και τα δυο γατακια που εχει. Κουρουμπες τα ειχε αφησει.![]()
τυπε billy, η νωντοευλογια ειναι ξεχωριστη κατασταση, δε στελνεται με sms και φωτο απο το fb που ειναι οπλα των αγαπουληδων για να καταστρεψουν τον κοσμο με τα σαλια τους![]()
ραντεβου που δινετε συνηθως? Και ποιοι επιτρεπεται να ερθουν?Αν θελουν καποιοι ραντεβου σα να ειμαστε παλιοφιλοι, με απωτερο στοχο το χαβαλε ας εκδηλωσουν ενδιαφερον.
Αφηστε πολιτικα και τις οποιες κοντρες στη μπαντα ;) ΕΛΕΟΣ δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.
ποτε θα κανουμε συγκεντρωση ολοι μαζι?Αν θελουν καποιοι ραντεβου σα να ειμαστε παλιοφιλοι, με απωτερο στοχο το χαβαλε ας εκδηλωσουν ενδιαφερον.
Αφηστε πολιτικα και τις οποιες κοντρες στη μπαντα ;) ΕΛΕΟΣ δεν εχουμε κατι να χωρισουμε.

λεπτομεριες .....8α υπαρχουν ?Αν θελουν καποιοι ραντεβου σα να ειμαστε παλιοφιλοι, με απωτερο στοχο το χαβαλε ας εκδηλωσουν ενδιαφερον.
Προτεινω δημοσια να εκδηλωθειτε, χμ αν αρχισουμε τα pm θα χασουμε τη μπαλα.