Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 929
- Πόντοι
- 96
Αν και Πανιώνιος τα βλεπω δύσκολα για τον Πανάθηναικο του χρόνου.Βουισιτς Παπαλουκας Χαλπεριν(αμα φύγει ο Ματσε) Γκριρ Σοφο Ερτσέγκ Βασιλόπουλος Μπούρουσης Πρίντεζης κλπ
ξεχασες και ενα τριαρι που εχει να παρει ακομα..εχει κενη θεση ξενου για εκει...η αν κανει το μεγαλο κολπο οπως ακουγεται και φερει στογιακοβιτς(εχει ελληνικο διαβατηριο ως κινης νομιζω)κα κρατησει και γουντς...θα παρει και χρηστο χαριση παλι ως τριτο τεταρτο ασσο στη θεση του μου μου...Αν και Πανιώνιος τα βλεπω δύσκολα για τον Πανάθηναικο του χρόνου.Βουισιτς Παπαλουκας Χαλπεριν(αμα φύγει ο Ματσε) Γκριρ Σοφο Ερτσέγκ Βασιλόπουλος Μπούρουσης Πρίντεζης κλπ
Κάλα αμα φέρει και Πέτζα θα τον βγάλουμε έξω να τον παίζουμε όποτε παίζει ο γαύρος μπάσκετξεχασες και ενα τριαρι που εχει να παρει ακομα..εχει κενη θεση ξενου για εκει...η αν κανει το μεγαλο κολπο οπως ακουγεται και φερει στογιακοβιτς(εχει ελληνικο διαβατηριο ως κινης νομιζω)κα κρατησει και γουντς...θα παρει και χρηστο χαριση παλι ως τριτο τεταρτο ασσο στη θεση του μου μου...
καλα κατσε και θα δειςπαιδια οποιους και να φερουμε παλι ο βαζελος θα παρει πρωταθλημα οσο παιζει ο Διαμαντιδης !!! οπως επισης και στο ποδοσφαιρο...πρωτα θα αποσυρθει ο Τζορτζεβιτς και μετα θα παρει κανενα πρωταθλημα ο βαζελος !!!
καλα κατσε και θα δεις του χρονουπαιδια οποιους και να φερουμε παλι ο βαζελος θα παρει πρωταθλημα οσο παιζει ο Διαμαντιδης !!! οπως επισης και στο ποδοσφαιρο...πρωτα θα αποσυρθει ο Τζορτζεβιτς και μετα θα παρει κανενα πρωταθλημα ο βαζελος !!!
Κάλα αμα φέρει και Πέτζα θα τον βγάλουμε έξω να τον παίζουμε όποτε παίζει ο γαύρος μπάσκετ
χου ρε τραβα στα γιαννενα εσυναι καλα σιγα μην τον αφησει ο παυλαρας να παει σε εσας![]()
ναι ε??Γιατι εγω θυμαμαι τον Βούισιτς 3 χρόνια τον ήθελε διακαως ο Παυλάρας η το ξεχάσατε?ναι καλα σιγα μην τον αφησει ο παυλαρας να παει σε εσας![]()
Αν και Πανιώνιος τα βλεπω δύσκολα για τον Πανάθηναικο του χρόνου.Βουισιτς Παπαλουκας Χαλπεριν(αμα φύγει ο Ματσε) Γκριρ Σοφο Ερτσέγκ Βασιλόπουλος Μπούρουσης Πρίντεζης κλπ
ε δεν τειθεται θεμα ποια ομαδα ήταν καλύτερη τότε.Εγω μιλαω για τον Ολυμπιακό που χτιζεται για του χρόνου.μπασκετ ολυμπιακου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ε??Γιατι εγω θυμαμαι τον Βούισιτς 3 χρόνια τον ήθελε διακαως ο Παυλάρας η το ξεχάσατε?