You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)
καλα αυτο το μπαζο ακομα εδω ειναι?περασα πριν λιγο καιρο τα πρωινα απο τη Φριξου και ηταν η Καρινα και ειπα επιτελους την σουταρανε τη Μιραμπέλα.Εδω εχουνε σταματησει καλες πουτανες αυτη πως συνεχιζει ακομα απορω...καταθεση στο Φριξου 13 στη Μιραμπελα.
το ονομα το ειχα ακουσει απο παλια αλλα δεν ειχα δοκιμασει ποτε,αν και νομιζω παλαιοτερα ειχα διαβασει αρνητικα σχολια ειπα να περασω.εκανε και ενα σαλοναρισμα βιαστικο δεν ειδα και πολλα αλλα η γριουλα με τα γυαλακια με επεισε!!
η κοπελα εχει πρησμενα ματια σαν του Rocky Balboa,λες και της φουσκωσαν με τρομπα το κεφαλι ηταν.ομορφη δεν την λες παντως.
στα βυζια της πανω πανω ειχε κατι σημαδια οπως και στο ενα κολωμερι της.γιαυτο ηταν και απαγορευμενη ζωνη-restricted aria-δεν ακουμπαγες με τιποτα.
το χειροτερο ομως ηταν η ασχημη αναπνοη της.
γαμησι ακομψο,ατεχνο.πιπα με δοντι καργα.
αποτυχια καταθεση.πιο χαλια πεθαινεις,ακολουθει κριτικη
η Εμμανουελλα απο το ιδιο μαγαζι εχει να φανει ποσο καιρο,μαλλον την εκανε και αυτη για μερη μακρινα...η Καντυ μας τελειωσε
δευτερα-τεταρτη δουλευει πρωινη...οποτε ορμα!!Την αφρουλα τι μερες την πετυχενουμε.?? Υπαρχει καμια τυχη για σημερα.??![]()
![]()
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.847
- Πόντοι
- 12.815
δευτερα-τεταρτη δουλευει πρωινη...οποτε ορμα!!
Αν μου πεις μεχρι και τι ωρα, θα ριξω ενα σπρωξιμο και θα πω για τον gt13....

μεχρι τις 7 δουλευει...αλλα καλυτερα να πας μεχρι τις 6 !!!Αν μου πεις μεχρι και τι ωρα, θα ριξω ενα σπρωξιμο και θα πω για τον gt13....![]()
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.847
- Πόντοι
- 12.815
μεχρι τις 7 δουλευει...αλλα καλυτερα να πας μεχρι τις 6 !!!
ok. ωραιος.!!
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.513
- Πόντοι
- 4.587
ε τι αλλο να κανουμε ρε..να τους δενουμε;Στου κουφου την πορτα, πηδα την Μιραμπελα και φυγε...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
πιστευω οσοι πανε ειναι βιτσιοζοι απλα μετα λενε οτι και καλα δεν τους αρεσεε τι αλλο να κανουμε ρε..να τους δενουμε;
Επισκέπτης
πιστευω οσοι πανε ειναι βιτσιοζοι απλα μετα λενε οτι και καλα δεν τους αρεσε![]()
ειναι δυσκολη πουτανα η μιραμπελα ,σου προσφερει τη φαντασιωση της γκομενας που δεν καθεται να την γαμησεις

gerojimmy
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δεν γράφω συχνά σχόλια ή κριτικές για επισκέψεις μου, αλλά για την χθεσινή επίσκεψη στις βίλες αξίζει μια αναφορά. Συνήθως πηγαίνω σε κοπέλες στάνταρ για εμένα (Αντριάνα , Εφη κλπ) αλλά εάν δεν βολεύουν τα ωράρια δοκιμάζω και αλλού με κριτήριο την εμφάνιση της κοπέλας. Χθες λοιπόν αφού δεν πρόλαβα τις γνωστές είπα να δοκιμάσω την Φρατζέσκα! Καλή εμφάνιση στο σαλόνι (όχι τίποτα το ιδιαίτερο) και ευκαιρία για μια γνωριμία. Δεν θα πω λεπτομέρειες απλά με το που μπήκε στο δωμάτιο πέραν της γνωριμίας μας των 20 δευτερολέπτων ξεκινάει βγάζοντας το προφυλακτικό και προσπαθεί να το βάλει στον κοιμησμένο jimmako. Της λέω μάλλον κάτι κάνεις λάθος και μου λέει έχε μου εμπιστοσύνη!!!! Για να μην κουράζω θα σας πω ότι δεν κατάφερε τίποτα φυσικά, πήρα εγώ πρωτοβουλία και αφού ετοιμάστηκα την τιμώρησα στα τέσσερα με σκληρό σφηροκόπημα. Κάποια στιγμή που πήγε να δυσανασχετήσει της είπα και εγώ έχε μου εμπιστοσύνη. Άκυρο λοιπόν στην Φρατζέσκα που μάλλον χρειάζεται μεγάλα προγράμματα για να δείξει επιπλέον δυνατότητες!!!! Εάν φυσικά έχει!!!!
Επισκέπτης
Δεν γράφω συχνά σχόλια ή κριτικές για επισκέψεις μου, αλλά για την χθεσινή επίσκεψη στις βίλες αξίζει μια αναφορά. Συνήθως πηγαίνω σε κοπέλες στάνταρ για εμένα (Αντριάνα , Εφη κλπ) αλλά εάν δεν βολεύουν τα ωράρια δοκιμάζω και αλλού με κριτήριο την εμφάνιση της κοπέλας. Χθες λοιπόν αφού δεν πρόλαβα τις γνωστές είπα να δοκιμάσω την Φρατζέσκα! Καλή εμφάνιση στο σαλόνι (όχι τίποτα το ιδιαίτερο) και ευκαιρία για μια γνωριμία. Δεν θα πω λεπτομέρειες απλά με το που μπήκε στο δωμάτιο πέραν της γνωριμίας μας των 20 δευτερολέπτων ξεκινάει βγάζοντας το προφυλακτικό και προσπαθεί να το βάλει στον κοιμησμένο jimmako. Της λέω μάλλον κάτι κάνεις λάθος και μου λέει έχε μου εμπιστοσύνη!!!! Για να μην κουράζω θα σας πω ότι δεν κατάφερε τίποτα φυσικά, πήρα εγώ πρωτοβουλία και αφού ετοιμάστηκα την τιμώρησα στα τέσσερα με σκληρό σφηροκόπημα. Κάποια στιγμή που πήγε να δυσανασχετήσει της είπα και εγώ έχε μου εμπιστοσύνη. Άκυρο λοιπόν στην Φρατζέσκα που μάλλον χρειάζεται μεγάλα προγράμματα για να δείξει επιπλέον δυνατότητες!!!! Εάν φυσικά έχει!!!!

hagem
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 3.015

Εμένα πάντως μου εμπνεεις εμπιστοσύνη μ αυτά που γράφεις
Πάω που λέτε σήμερα με το αυτοκίνητο για δουλειές, δυτικά...
Σταματάω στη γνωστή μπουγάτσα για καφέ και μπουγάτσα και βλέπω το κοντό ξανθό πιπίνι, να φοράει ένα σορτς απελπιστικά κοντό και ένα wonderbra, να της έχει έχει κάνει κάτι βυζιά τούμπανο...
Αναγκαστηκά, έβγαλα φλας αριστερά, για Κωλέτη, οπού κατέθεσα τις καύλες μου, στην Αφρούλα...
Να ναι καλά η κοπέλα...
Σταματάω στη γνωστή μπουγάτσα για καφέ και μπουγάτσα και βλέπω το κοντό ξανθό πιπίνι, να φοράει ένα σορτς απελπιστικά κοντό και ένα wonderbra, να της έχει έχει κάνει κάτι βυζιά τούμπανο...
Αναγκαστηκά, έβγαλα φλας αριστερά, για Κωλέτη, οπού κατέθεσα τις καύλες μου, στην Αφρούλα...
Να ναι καλά η κοπέλα...

al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
μολις γυρισα απο Αντριανα στο καινουριο Red Diamond...o χωρος πολυτελεστατος αλλα και κιτς στο σαλονι,το δωματιο απλα τελειο εξαιρετικης αισθητικης.Απο κει και περα...

4 φορα μου με Αντριαννα στα 4 χρονια αρα η συχνοτητα ειναι περιπου μια φορα το χρονο.Δε μπορω να την αποκωδικοποιησω με τιποτα αυτη τη γυναικα,δε μπορω να καταλαβω πως λειτουργει...αναλογα με τις καυλες της?αναλογα με τα λεφτα?
Την πρωτη φορα που την πηρα ηταν απλα τυπικη στα 40ε...τη δευτερη φορα παλι με 40ε μου'κανε γυμνο τσιμπουκι σαν λυσσασμενη...την τριτη παλι στα 40ε αρνηθηκε να μου κανει γυμνο,αρνηθηκε να την γλειψω αλλα μου ειχε γλειψει την κωλοτρυπιδα...σημερα στα 60ε ολα κυλουσαν καλα και πανω στο 20λεπτο μου γκρινιαξε για το χρονο.Εκει μου τη χαλασε παλι τη δουλεια
Η καταθεση βεβαιαως κρινεται πετυχημενη αλλα δε μπορει να με ζεστανει αυτη η γυναικα
στα αλλα που πηγα
-Φριξου 14.η βρωμιαρα μιλφ Ζωη
-Φριξου 15.η Εφη
-Αν.Γεωργιου 21.η Μονικα που τα παιρνει στη μαπα με 40ε αλλα μαπα το καρπουζι
-Αν.Γεωργιου 30.η Αννα Μαρια ενα καινουριο ξανθο συμπαθητικο πιπινακι
-Αν.Γεωργιου 30βτο μαλακιστηρι η Μερτσυ
μετα την Αντριανα ειχα ορεξη για κωλοξεσκισμα στη θεια Συλβια αλλα οι μελισσες ηταν κλειστο,επισης κλειστο το Ερως αλλα ανοιχτη η Κατεχακη αλλα δεν μπηκα
4 φορα μου με Αντριαννα στα 4 χρονια αρα η συχνοτητα ειναι περιπου μια φορα το χρονο.Δε μπορω να την αποκωδικοποιησω με τιποτα αυτη τη γυναικα,δε μπορω να καταλαβω πως λειτουργει...αναλογα με τις καυλες της?αναλογα με τα λεφτα?
Την πρωτη φορα που την πηρα ηταν απλα τυπικη στα 40ε...τη δευτερη φορα παλι με 40ε μου'κανε γυμνο τσιμπουκι σαν λυσσασμενη...την τριτη παλι στα 40ε αρνηθηκε να μου κανει γυμνο,αρνηθηκε να την γλειψω αλλα μου ειχε γλειψει την κωλοτρυπιδα...σημερα στα 60ε ολα κυλουσαν καλα και πανω στο 20λεπτο μου γκρινιαξε για το χρονο.Εκει μου τη χαλασε παλι τη δουλεια

Η καταθεση βεβαιαως κρινεται πετυχημενη αλλα δε μπορει να με ζεστανει αυτη η γυναικα
στα αλλα που πηγα
-Φριξου 14.η βρωμιαρα μιλφ Ζωη
-Φριξου 15.η Εφη
-Αν.Γεωργιου 21.η Μονικα που τα παιρνει στη μαπα με 40ε αλλα μαπα το καρπουζι
-Αν.Γεωργιου 30.η Αννα Μαρια ενα καινουριο ξανθο συμπαθητικο πιπινακι
-Αν.Γεωργιου 30βτο μαλακιστηρι η Μερτσυ
μετα την Αντριανα ειχα ορεξη για κωλοξεσκισμα στη θεια Συλβια αλλα οι μελισσες ηταν κλειστο,επισης κλειστο το Ερως αλλα ανοιχτη η Κατεχακη αλλα δεν μπηκα
hagem
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 3.015
Αψεγάδιαστο κορμι, μετριο πρόσωπο, εντελως απειρη, αλλα συνεργασιμη και δεκτικη σε ολα.-Αν.Γεωργιου 30.η Αννα Μαρια ενα καινουριο ξανθο συμπαθητικο πιπινακι
Ενδείκνυται για επίδοξους δασκαλους, οχι για μαθητες.
Η μονη λεξη που ειπε ειναι Espania, σε αρνηση του Romania που της προτεινα εγω.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
ξεχασα να πω οτι ειχα φορτιο 3 ημερων και της το'ριξα στπ ηγουνι και στα βυζια και μετα το αλοιφα στα βυζια με τον πουτσο μου.Τωρα πρεπει να γραψω κριτικη και βαριεμαι...θελω αλλα βαριεμαι
Επισης η Αντριανα μου ειπε οτι η Καντυ πραγματι θα λειψει για καποιο διαστημα αλλα δεν αποκλειει να ξαναδουλεψει
Και αν καποιος ξερει αν ειναι εδω η Νταϊανα ας μου το πει,εχει πολυ καιρο να δωσει το ιντερνετικο της στιγμα
Επισης η Αντριανα μου ειπε οτι η Καντυ πραγματι θα λειψει για καποιο διαστημα αλλα δεν αποκλειει να ξαναδουλεψει
Και αν καποιος ξερει αν ειναι εδω η Νταϊανα ας μου το πει,εχει πολυ καιρο να δωσει το ιντερνετικο της στιγμα
το ονομα το ειχα ακουστα και λεω για να ειναι τοσο καιρο στο κουρμπετι θα ειναι καλη...ειναι δυσκολη πουτανα η μιραμπελα ,σου προσφερει τη φαντασιωση της γκομενας που δεν καθεται να την γαμησεις![]()
αλλα μαπα εντελως το καρπουζι.δεν αξιζει ουτε για 1 Ευρω.Ειδικα η βρωμοανασα της σκοτωνει ελεφαντα στο 1 μετρο.αλλα εκανε και πολυ καλο Promotion η γριουλα..και με ξεγελασε.φαινετε η Μιραμπελα δεν κανει καθολου σεφτε και την προμοταρει λιαν καλως,για να τσιμπισει τα φραγκακια της και αυτη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις