salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
χαχαχαχα οχι αδερφε το ψαχνω απλα στα στουντιο να δω κριτικες και δεν το βρισκω!!
casa d amore το χουνχαχαχαχα οχι αδερφε το ψαχνω απλα στα στουντιο να δω κριτικες και δεν το βρισκω!!
σσσσωαραιος!!casa d amore το χουν
μαλλον δε σε προλαβα αλλα σταματησε κι απο κει οριστικα...σε καμια βδομαδα μαλλον θα εχουμε νεοτερα για το που θα καταληξει και αν καταληξει που εγω προσωπικα δε το βλεπω για πω την αληθειαθα κατεβω μια βολτα σημερα το πρωι μονο κ μονο μπασ κ πετυχω την νικολ στα τριδυμα μιας κ για να λετε οτι δεν την βρηκατε στην βραδινη βαρδια μπορει να γυρισε στην πρωινη!
Ορισμενα Στουντιο κατι πρεπει να κανουν και με τις καποτες τους, πολλες φορες εχουν πολυ στενες μικρες καποτες, ο μισος μου μπαινει μεσα και με σφιγγει σαν δαχτυλιδι με αποτελεσμα να μην εχω φουλ στυση κ να δυσκολευομαι.
αναμενουμε τον κασκαντερ λοιπον![]()
![]()
αλλη λεει , ασε που έχουν και μια (μεγαλη; ;) διαφοραγια την βικαρα γραφουμε εδω
Υπάρχει καμία που να κάνει CIF;
Πριν λιγη ωρα γυρισα απο μινι τσαρκα με αποτυχημενη δυστυχως καταθεση σε καινουριο γκομενακι...Κριμα το κορμι και η εμφανιση της γενικοτερα...
Αν.Γεωργιου 38 μια μελαχροινη με ισιο μαλλι με λιγα πιασιματα,νομιζω δουλευε παλαιοτερα στο προμηθεως 25,ειχαν γραφτει αρνητικες κριτικες,δυστυχως ξεχναω το ονομα της αυτη τη στιγμη
Φριξου 15 η Εφη,δεν εχω παει ποτε μαζι της,δε μου κανει το κλικ,κρυο σαλοναρισμα,ζηταει 40 ευρω για χαλαρο προγραμμα,ενω αλλες με 40 τα δινουν ολα με γυμνο τσιμπουκι...Γουστα ειναι αυτα...
Τελος Φριξου 14 η Ουκρανη Νικολ,τρομερο μωρο εμφανισιακα,ψηλη ξανθια,βυζαρες,φοβερος κωλος,ποδαρες,αρκετα ομορφο προσωπο,δυστυχως 50 ευρω πηγαν χαμενα(γυμνο τσιμπουκι)...Δε μιλαει Ελληνικα-Αγγλικα,δυσκολη συννενοηση,τιποτα το ιδιαιτερο στο δωματιο,ουτε εχυσα δυστυχως...
Υπάρχει καμία που να κάνει CIF;
Η Παολα η ξανθια που συστηνεται ως Ελληνιδα,αδυνατουλα,δουλευει στο 26ης 35Α (τσιρκο) πρωινη βαρδια.40 ευρω γυμνο και χυνεις οπου θελεις.
αν έχεις τέτοιο θεμα αδελφέ καλύτερα να έχεις τις δικές σου. σίγουρα πράγματα ;)
το συγκεκριμενο στουντιο δε το συμπαθω καθολου και σπανια μπαινω...αυτη με το χαρακτηριστικο κειμενο τατουαζ στον ωμο την ειχα πετυχει στην Ερημιτη πριν πολυ καιρο αλλα αν δε με γελαει η μνημη μου ηταν ξανθια εκεινη με πιο κοντο μαλλιΠαρόν, έχω γράψει και κριτική!!!
Αν μιλάμε για την ίδια...
Πριν λιγη ωρα γυρισα απο μινι τσαρκα με αποτυχημενη δυστυχως καταθεση σε καινουριο γκομενακι...Κριμα το κορμι και η εμφανιση της γενικοτερα...
Αν.Γεωργιου 38 μια μελαχροινη με ισιο μαλλι με λιγα πιασιματα,νομιζω δουλευε παλαιοτερα στο προμηθεως 25,ειχαν γραφτει αρνητικες κριτικες,δυστυχως ξεχναω το ονομα της αυτη τη στιγμη
Αν.Γεωργιου 34 η γνωστη μιλφ Ζωη με τη μαλακισμενη συμπεριφορα εντος κι εκτος ''αγωνιστικου χωρου''
Αν.Γεωργιου 32(μελισσες) η μιλφ Συλβια,ξανθια,με πιασιματα,μετρια φατσα,πολλη δυνατη στα ενδοτερα,αξιζει το καθε ευρω...
Αν.Γεωργιου 52(χωρις σκαλες) η ψηλη νταρντανα Αμαλια,φαινεται καυλιαρα,αλλα ειναι πολλη ασχημη...
Φριξου 15 η Εφη,δεν εχω παει ποτε μαζι της,δε μου κανει το κλικ,κρυο σαλοναρισμα,ζηταει 40 ευρω για χαλαρο προγραμμα,ενω αλλες με 40 τα δινουν ολα με γυμνο τσιμπουκι...Γουστα ειναι αυτα...
Τελος Φριξου 14 η Ουκρανη Νικολ,τρομερο μωρο εμφανισιακα,ψηλη ξανθια,βυζαρες,φοβερος κωλος,ποδαρες,αρκετα ομορφο προσωπο,δυστυχως 50 ευρω πηγαν χαμενα(γυμνο τσιμπουκι)...Δε μιλαει Ελληνικα-Αγγλικα,δυσκολη συννενοηση,τιποτα το ιδιαιτερο στο δωματιο,ουτε εχυσα δυστυχως...
Να ζητήσεις (αν και θα στο κάνει κι από μόνη) καρεκλάτοΟυτε εγω εχω δοκιμασει Εφη δε με βολευει λογω πρωινου αλλα θα το κανω συντομα και θα γραψω εντυπωσεις ;)
Να ζητήσεις (αν και θα στο κάνει κι από μόνη) καρεκλάτο