Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Την υπερεκτιμησα ε? Δεν τα παρατησε στους τρεις μηνες, τα παρατησε στους δωδεκα...

Αυτό που συμβαίνει με την Αλίκη νομίζω δεν έχει αντίστοιχο στο forum..
Σας δουλεύει, σας παρακαλάει για χρήματα όταν τα έχει ανάγκη, σας λέει ότι σταματάει 3-4 φορές τώρα (σε ένα χρόνο), σας ανεβάζει τιμή 50% πριν 3 μήνες, σας λέει ότι δεν θα ξαναγράψει στο forum και μετά από 1 μέρα σας λέει ότι θα κάνει συνεργασία με τη Valeria (duo).
Ρε μάγκες αν δε σέβεστε εσείς τον εαυτό σας περιμένετε να σας σεβαστεί η Αλίκη?
Πάρτε ένα thanks οι μαλακογαμπροί τώρα όπως λέει και η ίδια παραπάνω επειδή της φερθήκατε κυριλέ
Αλίκη αν το διαβάζεις μη μασάς καθόλου. Πάρε τους τα λεφτά ρε χαζό.. Είναι αμαρτία να μην τους τα πάρεις.. ;)
Exo statatisei mono mia fora pou xathika kai den exo grapsei tpt - kai tora einai i proti fora pou grafo sto foroum oti stamatao...Eksipnades esy...Ase mas
Έλα τώρα ειλικρινά... Που θα βρεις τόσους μαλάκες μαζεμένους? Από αγγελίες? Δε νομίζω..
Πιστεύεις ότι δε θα ξαναχρειαστείς εύκολο χρήμα? Μπααα.. ξέρεις πώς βγαίνει το μεροκάματο και με αφεντικό μάλιστα πάνω από το κεφάλι σου..
Σου κατσε "γαμπρούλης"? Ξέρεις την ημερομηνία λήξης...
Άρα ρίχνε που και που "νερό στο κρασί σου". Μην είσαι εύθικτη. Δεν είσαι τέλεια άρα μην περιμένεις και από τους άλλους να είναι τέλειοι.
Pws dn m aresoun antropi pou dn kseroun ti ginetai kai milane les kai kseroun...To epagelma mou einai servise mpufe kai ksero pos pos vgenei merokamato 25 evro se 8oro...Etsi....Apla kourastika,vrika kati pio xalara (oxh vizites,bar kai tetioa) kai tha arakso ekei...Tous gamprous tous alazo kathe vdomada ama thelo - ala oute auto me endiaferei..Ta filia m.
Καλή επιτυχία στη καινούργια σας προσπάθεια, δεσποινίς.![]()
Pws dn m aresoun antropi pou dn kseroun ti ginetai kai milane les kai kseroun...To epagelma mou einai servise mpufe kai ksero pos pos vgenei merokamato 25 evro se 8oro...Etsi....Apla kourastika,vrika kati pio xalara (oxh vizites,bar kai tetioa) kai tha arakso ekei...Tous gamprous tous alazo kathe vdomada ama thelo - ala oute auto me endiaferei..Ta filia m.

Tous gamprous tous alazo kathe vdomada ama thelo - ala oute auto me endiaferei..
Τιποτα ανδρες που θελουν να γαμανε ναι...και καθε 3ημερο...Να βρεις εναν που να στα παρεχη ολα....στεγη τροφη χρημα ....Εξαιρετικα σπανιο Αλικι μουPws dn m aresoun antropi pou dn kseroun ti ginetai kai milane les kai kseroun...To epagelma mou einai servise mpufe kai ksero pos pos vgenei merokamato 25 evro se 8oro...Etsi....Apla kourastika,vrika kati pio xalara (oxh vizites,bar kai tetioa) kai tha arakso ekei...Tous gamprous tous alazo kathe vdomada ama thelo - ala oute auto me endiaferei..Ta filia m.
Τιποτα ανδρες που θελουν να γαμανε ναι...και καθε 3ημερο...Να βρεις εναν που να στα παρεχη ολα....στεγη τροφη χρημα ....Εξαιρετικα σπανιο Αλικι μου![]()
Το καταλαβαινο αυτο ψυχουλα μου , οχι απλα δυσκολο ειναι εξαιρετικα δυσκολο..Ευχομε οτι καλυτερο και να βρεις εναν που να σου προσφερη τα παντα , να νιωσεις και εσυ ετοιμη, και πανο απο ολα να τον αγαπησης....Den eimai eitimi akoma kai epises meta apo tosous antres pou eixa sto krevati - einai diskolo polli meta na sai mono me enan...![]()
Το καταλαβαινο αυτο ψυχουλα μου , οχι απλα δυσκολο ειναι εξαιρετικα δυσκολο..Ευχομε οτι καλυτερο και να βρεις εναν που να σου προσφερη τα παντα , να νιωσεις και εσυ ετοιμη, και πανο απο ολα να τον αγαπησης....![]()

Χύνω...![]()

Τα κοριτσια αυτα τυπε μου, μπορει να εχουν πολλες εναλαγες ψυχολογικες αλλα οταν βρουν ενα ουσιαστικο στυρηγμα και αγαπησουν ξεκοβουν απο ολα πιστεψε με ....Το θεμα ειναι να αγαπησουν αληθινα και να αγαπηθουν ...Το ξερω τοκανα μελο....αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου...Αλικι σου στελνο πριβε να σου πω κατι μια πολυ μικρη ιστοριουλα....Χύνω...![]()
Το καταλαβαινο αυτο ψυχουλα μου , οχι απλα δυσκολο ειναι εξαιρετικα δυσκολο..Ευχομε οτι καλυτερο και να βρεις εναν που να σου προσφερη τα παντα , να νιωσεις και εσυ ετοιμη, και πανο απο ολα να τον αγαπησης....![]()
Τη γνωμη μου ειπα ρε τυπε , τι να λεω ψεματα
Τη γνωμη μου ειπα ρε τυπε , τι να λεω ψεματα![]()