Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Στην Αθηνα εχει τρελλα κοματια , απιστευτες επιλογες και σε κοπελες-προγραμματα, πρεπει να ανανεωσουν την κατασταση με τις γκομενες τις εχουμε παρει ολες απο 50 φορες Ελεοςςς !!!
εδω πανω ακομη και σε αυτο το τομεα μας εχουν πισω....Στην Αθηνα εχει τρελλα κοματια , απιστευτες επιλογες και σε κοπελες-προγραμματα, πρεπει να ανανεωσουν την κατασταση με τις γκομενες τις εχουμε παρει ολες απο 50 φορες Ελεοςςς !!!
εδω πανω ακομη και σε αυτο το τομεα μας εχουν πισω....
και εχει χρονια να τις βλεπεις μπροστα σου...και θα τις βλεπεις να γινονται και τσατσαδες μετα...δηλαδη τα παιδια σου θα τις βλεπουν...
Τραβελι 100%......Βουλγάρα-Βούλγαρος 101%ρουμανα λεμε.![]()
Συμφωνώ με 1000. Υποτίθεται οτι πάμε και τις γαμάμε, αλλά με τα 30 40 και βάλε μας εχουνε ξεσκίσει! οικονομικά. Τι θα γίνει επιτέλους πότε θα φτηνήνει το γαμήσι στην φτωχομάνα με τα στουντιο να γινονται αποκλειστικά και να καταργουνται τελειως τα μπου. Γαμω την τυχη μας ...
Τραβελι 100%......Βουλγάρα-Βούλγαρος 101%
Στάνταρ σου λέω!
Γιαννη θελουν δεν θελουν θα τα μειωσουνε...εδω θα ειμαστε!
δουλιες δεν εχει...αν δεν πηγαινει κοσμος αναγκαστικά θα μειωθουν...καιρος ειναι! δεν μπορει εγω να βγαζω 25/8ωρο και αυτη 30 για 15'!!!!
ειδη διαβασα καπου στα 25€ ...αρχιζουν σιγα σιγα ομως...
ανεκαθεν ημουν πολεμιος των υψηλων τιμων..και ολοι ξερουμε ποια μαγαζια το εχουν 40€.
παλαιοτερα που ημουν και καλυτερα οικονομικα δεν πατουσα καθολου εκει....
τωρα που ειμαι χειροτερα οικονομικα παω μονο εκει και 8α εξηγησω γιατι.
προτιμω να δωσω την διαφορα των 10€ την οποια μοιραζω 5€ στο δωματιο το οποιο ειναι παλατι σε σχεση με τα αλλα στουντιο,σουιτα στη κυριολεξια.με την απλα σου,τα καθαρα στρωματα ,,τα αρωματικα σου....
και τα αλλα 5€ πανε στην κοπελα που ειναι κλασης ανωτερη απο τις γυφτορουμανες που ειναι στα αλλα μπουρδελα και εχουν μια μυτη μεχρι το ταβανι και ξυνα μουτρα..
οποτε παω λιγοτερες φορες αλλα περναω σιγουρα καλα.
Που εργάζεται η κορασίδα ? Θέλω από καιρό να την επισκεφτώΓια τους φαν ενημερωνω οτι η Εφη ειναι στο ποστο της με ανανεωμενο μαλλακι και tanlines απο τα μπανακια!!!!