Νέα

Τσιγγάνες σε πιάτσες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fantasy24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 238K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wiser

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Κριτικές
22
Like
251
Πόντοι
31
Συναγωνιστές, διαβάζοντας τα διάφορα εδώ για τις τσιγγανοπούλες μπήκα στο τριπάκι... Σήμερα, εξώ από σούπερμάρκετ στην Παλλήνη,βλέπω 2 ηλικίας 20-25. Μέσα στον χώρο ρου πάρκινκ, μειώνω πολύ την ταχύτητα και με κοιτάει η μία από τις δύο (ξανθιά) Της κλέινω το μάτι και αυτή επίσης. Την ΄κανω νόημα για πίπα και πλησιάζει..."καυλίαρη μου θα σου πει η άλλη η κοπέλα που γουστάρει..". Πλησιάζει η άλλη (μελαχροινή) και μου λέει 30€. Τη ρωτάω "τι θα κάνουμε με 30?" και απαντά "θα γαμηθούμε". Στην ερώτηση για κωλαράκι απάντησε θετικά. Της λέω ότι μπαίνω στο μαγαζί να πάρω προφυλακτικά κι έρχομαι..... Με πάρα πολλή σκέψη γιατί πολλά γίνοτναι με τη γυφτοράτσα, μπάινω κάνω τα ψώνια μου (+προφυλακτικά) και βγαίνω σε 15 λεπτά. Κοιτάω να τη βρω....πουθενά. Την ξανθιά είδα να έχει πάρει από πισω μια ευτραφή πενηντάρα και να την πρήζει για να τη δώσει το καρότσι.... Η μελαχροινή πουθενά... Έφυγα (με μια τεράστια ανακούφιση που τελικά δεν ...)

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Συναγωνιστές, διαβάζοντας τα διάφορα εδώ για τις τσιγγανοπούλες μπήκα στο τριπάκι... Σήμερα, εξώ από σούπερμάρκετ στην Παλλήνη,βλέπω 2 ηλικίας 20-25. Μέσα στον χώρο ρου πάρκινκ, μειώνω πολύ την ταχύτητα και με κοιτάει η μία από τις δύο (ξανθιά) Της κλέινω το μάτι και αυτή επίσης. Την ΄κανω νόημα για πίπα και πλησιάζει..."καυλίαρη μου θα σου πει η άλλη η κοπέλα που γουστάρει..". Πλησιάζει η άλλη (μελαχροινή) και μου λέει 30€. Τη ρωτάω "τι θα κάνουμε με 30?" και απαντά "θα γαμηθούμε". Στην ερώτηση για κωλαράκι απάντησε θετικά. Της λέω ότι μπαίνω στο μαγαζί να πάρω προφυλακτικά κι έρχομαι..... Με πάρα πολλή σκέψη γιατί πολλά γίνοτναι με τη γυφτοράτσα, μπάινω κάνω τα ψώνια μου (+προφυλακτικά) και βγαίνω σε 15 λεπτά. Κοιτάω να τη βρω....πουθενά. Την ξανθιά είδα να έχει πάρει από πισω μια ευτραφή πενηντάρα και να την πρήζει για να τη δώσει το καρότσι.... Η μελαχροινή πουθενά... Έφυγα (με μια τεράστια ανακούφιση που τελικά δεν ...)
παλι καλα που εφυγε :shit: θα γεμιζες

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
αναρωτιεμαι τι θα λενε οι γυφτοι που διαβαζουν αυτο το θεμα! "μάθανε οτι γαμιομαστε και πλάκωσαν οι μπαλαμοι".  :2funny:

poutanesgiapanta

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
χααχαχαχ! παντως στο θεμα Μεγαλο πευκο-Μεγαρα, εχω να πω οτι δεν παιζει τιποτα, ισως περιστασιακα κατι τυχαινει, αλλα τιποτα συγκεκριμενο. Περναω σχεδον καθημερινα πηγαινοντας για μπανιο.

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
[xhamster]
]

Tην ξεσκιζατε?εγω παντως ναι :grin: :bigdick:

rockythess

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2014
Like
8
Πόντοι
0
Που μπορούμε να βρούμε;
Ακούω έχει αρκετές αλλά δεν έχω πετύχει ακόμα...

rockythess

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2014
Like
8
Πόντοι
0
Πρέπει να πετύχεις καμία μεγάλη να κλήσεις συμφωνία για να το κανονίσει.
Πιο πολλές πιθανότητες είναι να πάρει τα λεφτά και να εξαφανιστεί...

rockythess

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2014
Like
8
Πόντοι
0
Σήμερα θα κάνω απόπειρα να βρω κανένα καλό..
Θα πιάσω καμία μεγάλη να δω αν μπορεί να μου κανονίσει.

rockythess

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2014
Like
8
Πόντοι
0
που το ειδες το γυφτακι?
αυτη ταϋλανδεζα ειναι, αλλη φυλη αλλος σωματοτυπος τελειως.

Ναι αλλά πήδηξα το Σάββατο την Αντζελα.ΡΟΥΜΑΝΑ σε μπουρδέλο το πρώτο μπροστα από τα δηκαστήρια. Ηταν και το μόνο ανοιχτό.. Κορμί παρόμοιο.... Το κορίτσι ήταν καταπληκτικό παιδιά να την δοκιμάσετε. 40 κιλά με το ζόρι. Βυζί καλό κοιλιακούς και κολαράκι μικρό... μελαχρινό με τατουάζ.
Την ταιλανδέζα την εδωσα για παραδειγμα σε σωματότιπο.Εχει και Ελληνίδες με τέτοια κορμιά....

John O Varvatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας ρε παιδιά, που μπορώ να βρω καμια νταρντάνα γύφτισσα από 45 και πάνω για κανένα καλο ξεπέταγμα?
Έχω πάει δενδροπόταμο, δεν είναι και το καλύτερο μέρος, για μη roma, ειδικά όταν δεν γνωρίζεις κάποιον εκεί που
θα φροντίσει να μην σε μαδήσουν οι βρομογυφταραδες  ;)

Έχει κάποιο μέρος στην θεσσαλονίκη που μαζεύονται η γύφτισσες, και γενικά στιλ granny πουτάνες?

JoV

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε πραγματικα θα πας δενδροποταμο να ψαξεις να γαμησεις????? θα σου κανουν τον κωλο σαν χωνι απο γραμμοφωνο...
πανε στην πιατσα προεκταση γιαννητσων μολις περασεις το μπουρδελο το καινουργιο στην αλανα δεξια στην γωνια ειναι η τζενη τουρκαλα milfara με τα ολα της αιντεμαλε φαση
και εσυ ρε φακιρη με αυτα δεν κανουν πλακα,το παλικαρι μπορει να μην ξερει, που τον στελνεις και εσυ?
να προσεχουμε λιγο με αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom