- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 195
- Like
- 65.373
- Πόντοι
- 72.937
εσυ ηρθες και την πηρες μετα που τη γαμησα εξω απο το ξενοδοχειο ρε?
Ναι ρε εγω ημουνα! Πρεπει να εισαι και εσυ στο top 5 των ηλιθιων εδω μεσαεσυ ηρθες και την πηρες μετα που τη γαμησα εξω απο το ξενοδοχειο ρε?
Ξαναπαρτηνα ξηγησου της ποιος εισαι και θα ερθω να με ξανακοψεις καλυτερα!δε σε εκοψα και τοσο πολυ καλα, αλλα καπως μου φανηκες
Εσυ τα κουβαδακια σου και αντε παιξε το πουλακι σου πιο κατω1) Αν είναι προμότορας, δεν ξέρει την δουλειά του,
2) Αν είναι τυχάρπαστος, είναι απλά γραφικός
ότι και να'ναι μπαίνει από μόνος τουστο περιθώριο...
Γνωρίζετε, κύριε, την ένοια της λέξεως < υπερφίαλος >;Ασχοληθηκα εγω ποτε τι κανει ο καθενας;σας το ξαναλεω αλλη μια φορα γιατι ειστε μεγαλα ζωα ανεβασα φωτο της κοπελας στο φορουμ και στο καπακι πηρε η ιδια προσωπικα τον αντισθενη και την κατεβασε αν λεω μαλακιες ο αντισθενης ας το πει ουτε γκομενα μου ειναι ουτε τιποτα ειδικα εσυ και μερικοι αλλοι εδω μεσα παλι καλα που υπαρχουν πουτανες γιατι δεν θα γαμαγατε ουτε στα ονειρα σας
Ή πρέπει να σιωπήσεις, ή να πεις κάτι καλύτερο από τη σιωπή ΠυθαγόραςΕσυ τα κουβαδακια σου και αντε παιξε το πουλακι σου πιο κατω
Εσεις γνωριζετε την λεξη (αυνανισμος μετα απο καποια ηλικια)Γνωρίζετε, κύριε, την ένοια της λέξεως < υπερφίαλος >;
Σαφώς και την γνωρίζω. Αλλά την ήξερα πολύ πριν από την κάποια ηλικία. Δεν απαντήσατε όμως στην ερώτησή μου.Εσεις γνωριζετε την λεξη (αυνανισμος μετα απο καποια ηλικια)
Να κανονισουμε να παμε για καφε να μιλησουμε περι ελληνικης γλωσσαςΣαφώς και την γνωρίζω. Αλλά την ήξερα πολύ πριν από την κάποια ηλικία. Δεν απαντήσατε όμως στην ερώτησή μου.
Μου ρίχνεσθε,κύριε; Θα σας απαγοητεύσω αλλά δεν ...Να κανονισουμε να παμε για καφε να μιλησουμε περι ελληνικης γλωσσας
Θα επρεπε να πεις και ευχαριστω που βλεπεις και καμια φωτο απο μεναο τυπος εχει ξανακανει ακριβως το ιδιο και με τη Μελανυ κι αλλη μια ή δυο κοπελλες με φωτο και τετοια. ειχε ανοιξει και τοπικ.
εδω ειχε πρωτοαρχισει με τη Μελανυ και τοτε τον ειχε ξεμπροστιασει ο curie