Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καμια πληροφορια για στεκια τανες πιατσες τιμες???

Φιλε πας σε μουσουλμανικη χωρα. Στα καλα ξενοδοχεια δεν εχεις κανενα προβλημα να φερεις οποια θελεις και δεν σου λεει κανεις τιποτα. Κωλοπμαρα και στριπ δεν παιζουν αλλα εχει παρα πολλες πουτανες κυριως ανατολικοευρωπαιες.
Για εσκορτ παραγγελια εχει παρα πολλα σιτε αλλα αν δεν ειναι γνωστο το γραφειο θα σου στειλει καποια αλλη.
Το Ντουμπαι δεν ειναι για φθηνο σεξοτουρισμο!

ευχαριστω lucent για τις συμβουλες!!!![]()
![]()
Ομως οταν λες γνωστο γραφειο εννοεις να ειναι διασημο ή να ειμαι εγω συστημενος απο καποιον;;;;
μηπως εχουμε καποιο σιτε υποψιν για να κανω μια αναζητηση;;;
και τις πουτανες αυτες του αναολικου μπλοκ που λες που τις πετυχαινεις στο δρομο σε πιατσα ή πρεπει να παρω σβαρνα τα μπαρ και οτι κατσει;;;
Και ακριβοτερα λαχανικα απ οτι η ΕλλαδαΜ αλλα λογια απ ολα εχει ο μπαξες
ευχαριστω lucent για τις συμβουλες!!!![]()
![]()
Ομως οταν λες γνωστο γραφειο εννοεις να ειναι διασημο ή να ειμαι εγω συστημενος απο καποιον;;;;
μηπως εχουμε καποιο σιτε υποψιν για να κανω μια αναζητηση;;;
και τις πουτανες αυτες του αναολικου μπλοκ που λες που τις πετυχαινεις στο δρομο σε πιατσα ή πρεπει να παρω σβαρνα τα μπαρ και οτι κατσει;;;
Να μεινει και το ευρω στον τοπο μαςευχαριστω πολυ παιδες για τις απαντησεις σας νομιζω οτι με καληψατε πληρως!!!! θα δοκιμασω στα μπαρ, θα παρω και καμια πληροφορια απο τη ρεσεψιον του ξενοδοχειου και βλεπουμε!!! το πολυ πολυ να τα σκασω σε κανα κοριτσακι στη αθηνα μολισ γυρισω, αυτες τι κλεφτρες θα γινουν!!!!
καλησπερα, ρε παιδια παιδια τελος αυγουστου θα ειμαι στο ντουμπαι και θελω να ρωτησω σε ολα τα ξενοδοχεια δεχονται να φερεις παρεα στο δωματιο ή εχουν τπτ εξτρα χρεωσεις;;; επισης επειδη δε το εχω πολυ με το παιχνιδι στα μπαρ, δλδ να κερασω ποτο τη κοπελα και να κουβεντιασω και μετα δωματιο και και και... Μηπως ξερουμε καποιο εγγυημενο site για να δω και να κλεισω οτι θελω;;;![]()
![]()
και κατι αλλο υπαρχουν εκει στριπτιτζαδικα ή παρομοια μαγαζια οπωσ εχουμε εδω;; Ή μονο στα μπαρ των μεγαλων ξενοδοχειων γινεται το παιχνιδι οπως διαβασα πιο πανω;;; και τελος για να μη κουραζω οι προτιμισεις μου ειναι για εξωτικες κοπελες δλδ ασιατισσες και λατινες οχι μαυρες ουτε ανατολικου μπλοκ
ευχαριστω!!!!!
Το Jules στο Meridien του αεροδρομίου ειναι καλή φάση, ασιάτισσες έχει παντού αν και έκλεισε ο Ναός (Cyclone). Επίσης παίζουν άπειρα μασατζίδικα και η νέα μόδα είναι οι κάρτες που ρίχνουν κάτω από την πόρτα ή στο μπαρμπρίζ