Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.442
Πόντοι
37.562
Natasha στο πόστο της. Πέρασα κατά τις 12.00 και μου χάρισε ένα πολύ όμορφο καυλωτικό πρωϊνό Κυριακής.

Λογικά μέχρι τις 20.00 θα είναι.

Φεύγοντας δύο δωμάτια γεμάτα και ένας μπάρμπας περίμενε στο σαλόνι. Νατάσα είναι αυτή για ...  :tits:
Πηγα τελικα ΝΑΤΑΣΣΑ!!!!
Πληρης δικαιωση,αστερι το μωρο,ακολουθει κριτικη...

Ένα μπαρμπα βρηκα και γω στο σαλονι όταν πηγα...
Λες να ηταν ο ιδιος? 5 ωρες στο σαλονι?????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
6
μπορει να <αργει> λιγο λογο ηλικιας  :2funny: :2funny: :2funny:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
Πηγα τελικα ΝΑΤΑΣΣΑ!!!!
Πληρης δικαιωση,αστερι το μωρο,ακολουθει κριτικη...

Ένα μπαρμπα βρηκα και γω στο σαλονι όταν πηγα...
Λες να ηταν ο ιδιος? 5 ωρες στο σαλονι?????

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αυτοό οι μπαρμπάδες δε ντρέπονται να γυρνάν στα μπουρδέλα ρε πούστη μου? Πάρε μια βίζιτα ρε πούστη γέρο γαμώ τις συντάξεις σας και το ΠΑΣΟΚ σας  >:( :tickedoff: :tickedoff:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.442
Πόντοι
37.562
Αυτοό οι μπαρμπάδες δε ντρέπονται να γυρνάν στα μπουρδέλα ρε πούστη μου? Πάρε μια βίζιτα ρε πούστη γέρο γαμώ τις συντάξεις σας και το ΠΑΣΟΚ σας  >:( :tickedoff: :tickedoff:
Συνταξιούχοι ρε,αργοσχολοι...
Εκει που θα καθεται στα καφενεία,παει στο μπουρδελο να δει και κανενα κωλαρακι!!!!!

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Εγω παλι τους χαιρομαι τους παπουδες!!! Μπραβο τους και παλι μπραβο τους!!!
Αλλο μ εντυπωσιαζει εμενα: Η ανακαλυψη της Αμερικής τους τελευταίους μηνες - Νατασσα, Καντυ, Εβελινα - οταν καποιες εχουν κλεισει πενταετία!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Αλλο μ εντυπωσιαζει εμενα: Η ανακαλυψη της Αμερικής τους τελευταίους μηνες - Νατασσα, Καντυ, Εβελινα - οταν καποιες εχουν κλεισει πενταετία!!!
σαν τους παππουδες καταντησαμε κι εμεις μαν....αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια

σημερα κατεθεσα στην κελλυ στο φυλης 104....ισως την επεισα να ανεβει καποια στιγμη και θεσσαλονικη,πιστευω με τον επαγγελματισμο της και την καλη της φημη θα εχει προσελευση μελων απο το σαιτ

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
ενισταμαι, εγω την εβελινα την ανακαλυψα πριν 2 χρονια, πριν 2 μηνες ομως με αναγκασε να γινω μελος για να την διαφημισω ...και υπεκυψα, ακομη και σε αυτο τον χωρο παντα οι γυναικες κανουν κουμαντο  :- :-

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
σαν τους παππουδες καταντησαμε κι εμεις μαν....αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια

σημερα κατεθεσα στην κελλυ στο φυλης 104....ισως την επεισα να ανεβει καποια στιγμη και θεσσαλονικη,πιστευω με τον επαγγελματισμο της και την καλη της φημη θα εχει προσελευση μελων απο το σαιτ

Κελάκι  :rockon: :rockon: πρώτο και καλύτερο εμένα, απωθημένο μου, όταν είχα περάσει πριν κανα διό χρόνια από εκείνα τα μέρη έλειπε  :(

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
o παπους μηπως ηταν αρχοντοπαππους με πονηρο βλεμμα και καπελακι??διοτι την προηγουμενη Κυριακη αυτον που πετυχα εγω και πιασαμε κουβεντα του ειπα να παει οπωσδηποτε στη Νατασα...αρα αν ο παππους γαμαει καθε Κυριακη μεσημερι και ακολουθησε την συμβουλη μου πολυ πιθανον να ηταν ο ιδιος

Επισκέπτης
Ποιο προσφατα πηρα νατασσα κανα χρονο πριν, καντυ εχω περιπου 2.5 χρονια να την παρω ενω εβελινα κανα  1.5 χρονο αλλα θυμαμαι την πρωτη φορα που την ειχα παρει στο ανορθογραφο στον βαρδαρη θα ηταν 2011 τοτες, και μ' αρεσει που λενε οτι εχει κορμαρα και βυζαρες τωρα, μαλλον δεν την ειχαν παρει στο ξεκινημα της να παθουν πλακα ειδικα απο τα φοβερα φυσικα βυζια  :rockon: τεσπα τι να πεις σε καμια πενταετια μπορει να ανκαλυψουν και την εφαρα  :2funny:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16

που να ατ βρουνε τα λεφτα για βιζιτες ρε τυπε?
τις συνταξεις τις πετσοκοψαν..ασε που η μιση συνταξη παει στα ανεργα εγγονια..δυστυχως...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16

Επισκέπτης
Γιασμίν, Φρίξου 14

Και γαμώ τα κωλαράκια και βυζάρες ωραίες...Έκφυλη πίπα κοιτώντας σε στα μάτια την ώρα που το κάνει. Έχει ένα θεματάκι με τον χρόνο απ'οτι διέκρινα βέβαια (στο απλό 30 ευρώ), αλλά καλή καύλα γενικά.

Στο τέλος μου πρότεινε την επόμενη φορά να της πω να μου κάνει ''πίπα με ζεστό νερό'' :think: :2funny:

Τι στον πούτσο είναι αυτό? Υπάρχει κάποιος που του το έχει κάνει?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.442
Πόντοι
37.562
o παπους μηπως ηταν αρχοντοπαππους με πονηρο βλεμμα και καπελακι??διοτι την προηγουμενη Κυριακη αυτον που πετυχα εγω και πιασαμε κουβεντα του ειπα να παει οπωσδηποτε στη Νατασα...αρα αν ο παππους γαμαει καθε Κυριακη μεσημερι και ακολουθησε την συμβουλη μου πολυ πιθανον να ηταν ο ιδιος
Άλλος θα ηταν ΑΛ...
Αυτος χθες ηταν ασκεπης....

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Μαγκες μολις ερχομαι απο Αλικη το τονιζω της μοιαζει πολλη αλλα ΔΕΝ ειναι η Βαβατση κ ουτε ειναι και κατι ιδιαιτερο στο δωματιο εγω προσωπικα δε θα ξαναπαω εχει πολλη καλητερες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
Μαγκες μολις ερχομαι απο Αλικη το τονιζω της μοιαζει πολλη αλλα ΔΕΝ ειναι η Βαβατση κ ουτε ειναι και κατι ιδιαιτερο στο δωματιο εγω προσωπικα δε θα ξαναπαω εχει πολλη καλητερες.

τι μας λες ρε τυπε?εδω ο γρεγκορυ μας πουλουσε μαγκιες οτι γαμησε Βουλα με 30ευρω οχι με 100-200 οπως οι υπολοιποι  :grin: :grin: :grin:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
τι μας λες ρε τυπε?εδω ο γρεγκορυ μας πουλουσε μαγκιες οτι γαμησε Βουλα με 30ευρω οχι με 100-200 οπως οι υπολοιποι  :grin: :grin: :grin:
Και γω με 30 τη γαμησα την ιμιτασιον ομως οχι τη γνησια  :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom