Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στο παλιό καλό Αφροδίτη έγινε το ντου .
Εμένα μου είχε συμβεί το 2002 στο παλιό (καλό) Baby O.
Αυτό πόστ που έγραψες (και με την συγκεκριμένη που αναφέρεις) αν το δει ο Υπουργός μας... θα γίνει Μπάτσος και θα σου πω εγώ μετά![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αναστασια

δουλευα νυχτα,προ 10ετιας και... σε γνωστο & ψιλοunderground μαγαζι χαμηλα στην Ερμου(αργοτερα ανοιξε αλλο στη θεση του). εποχες που ηταν στα πανω του το γνωστο "τριγωνο" στην οδο Αμερικης (με την Χειλουδακη στη γκαρνταρομπα στο Σοδομα).εκτος απο τα ομαδικα μπατσοντου (με τις μηχανες παρατεταγμενες εξω απο την εισοδο του μαγαζιου) τον γνωστο ελεγχο για ταυτοτητες, χααρτια προσωπικου( ως το αυτοκινητο εξω, ειχαν ερθει δυο μαζι με το χερι στο περιστροφο, για να παρω τα χαρτια μου!) που ολη η δουλεια γινοταν για την αρπαχτη βεβαια. το αυτο γινοταν & σε γνωστοτατο τοτε μπουζουκζιδικο λιγο πιο πανω. ας μη πω για τα παραξενα ιδιωτικα παρτυ, μα σταρλετιτσες -τοτε- "κυριες" τωρα.Με τους ματσο αρσενικους που σκαγανε με την συλλογη τους απο τεκνα, με κατι σημερινους παρουσιαστες(τωρα) που τοτε σκαγανε ετοιμοι-ες & διαθεσιμοι-ες για ολα. κατι καθως πρεπει οικογενειαρχες ηθοποιους που με βαζαν να δω τι γινεται, με την καθε πιτσιρικα (υπαλληλο η πελατισα)& τους τρεχαν τα σαλια.η για κατι μοντελες-ηθοποιους & τις βιζιτοδουλειες τους. η μηπως για γνωστη "κυρια" ενιοτε (τα τελευταια χρονια) κριτικος μουσικων τηλεακαδημιων & τα τρελλα της βιτσια (πιο εντονο απο εμας παιδια-αληθεια- ) για πουτανες?!!! Η για κατι γνωστες παρουσιαστριες που καιγαν περιουσιες ανθρωπων & τωρα ειναι & αυτες μεγαλες & τρανες τηλεκυριες??? με προλαβε & ο φιλτατος leonidas. τσπ λιγο πολυ γνωστα ειναι, λιγο πολυ σε οσους κυκλοφορουνε κατι τους εχει τυχει η θα τους τυχει...
γιατι αν εχειακουσει της φυλακης τα σιδερ ειναι για τους λεβεντες & εγω λεβεντης δεν ειμαι!!! πιστευω οτι ετυχε & ειδα & εζησα επειδη ετυχε & δουλευα νυχτα, ετυχε & δουλευα σε κατι τετοια μαγαζια.παντως σιγουρα καποιο απο δω μεσα που ετυχε & ηταν η ειναι στα πραγματα ξερουν κατι....Ωραια αυτα που λες, αλλα ονοματα γιατι δεν αναφερεις?