πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ν α σου στείλω ένα μπουκαλάκι σπέρμα.όπως το αβαταρ σου!!!
![]()

Ν α σου στείλω ένα μπουκαλάκι σπέρμα.όπως το αβαταρ σου!!!
![]()
Φεύγει ο προπονητής και ο βοηθός....ποιος είναι ποιος?Φεύγει και μαζί του ο κατσουράνης.![]()
Πιστευω μπορουσε να ειχε βαλει τον Φετφατζιδη να τους τρεξει σημερα οταν εμειναν με 10 παικτες αυτοι,θα τους εκανε παρτυ
Δε θα χρειαστω εχω φρεσκο ;)Ν α σου στείλω ένα μπουκαλάκι σπέρμα.![]()
Παντως ο Παπασταθοπουλος και ειδικα ο Μανωλας τον εξαφανισαν τον Καμπελ.Ο Παπασταθόπουλος με τον Χολέβα και τον Χριστοδουλόπουλο ηταν οι καλυτεροι σήμερα
Και τώρα θα αρχίσει το γλέντι των δημοσιογράφων....ηρωϊκή ήτταν, μόνο περηφάνια γι' αυτή την ομάδα, ελληνική ψυχή κτλ...κανείς δεν θα μιλήσει για την κακή απόδοση μερικών ποδοσφαιριστών και για το κακό κοουτσάρισμα του Σάντος....
Αυτό που έχεις είναι ξινόγαλα.Δε θα χρειαστω εχω φρεσκο ;)
:-* :-* :-*Δε θα χρειαστω εχω φρεσκο ;)
Δεν ειναι ολα σαν το δικο σουΑυτό που έχεις είναι ξινόγαλα.![]()
δεν επρεπε να βαλει γκεκα τυπεΠιστευω μπορουσε να ειχε βαλει τον Φετφατζιδη να τους τρεξει σημερα οταν εμειναν με 10 παικτες αυτοι,θα τους εκανε παρτυ
Εδώ και 10 χρόνια έχουν κάτσει όλοι στο γιούρο και από τότε η εθνική είναι στο απυρόβλητο και όσοι έχουμε αντίθετη άποψη είμαστε κομπλεξικοί κτλ....και που να δεις αφιερώματα σε 10 χρόνια...
![]()
Και καλα θα κανουν. Καναμε την υπερβαση και φτασαμε στα πεναλτνυ για να αποκλειστουμε.Και τώρα θα αρχίσει το γλέντι των δημοσιογράφων....ηρωϊκή ήττα, μόνο περηφάνια γι' αυτή την ομάδα, ελληνική ψυχή κτλ...κανείς δεν θα μιλήσει για την κακή απόδοση μερικών ποδοσφαιριστών και για το κακό κοουτσάρισμα του Σάντος....
Ξεπερνάμε το σημερινό ματσ και ετοιμαζόμαστε για τον μεγάλο τελικό Βραζιλία-Κολομβία![]()
![]()
![]()
Ο Μητρογλου επαιξε καλα τυπε,πολυ μουνοπανο ο τερμας τους 100 χιλιαρικα τον χρονο παιρνει στην Λεβαντεδεν επρεπε να βαλει γκεκα τυπε
μπροστα μητρο
και φεφτα να δημιουργει ρηγματα![]()