antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταριαΕνω τη Βαβατση τυπε δυο τρεις μετρημενοι ε?
οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταριαΕνω τη Βαβατση τυπε δυο τρεις μετρημενοι ε?
και εγω ετσι ελεγα καραγκιοζακο αλλα οταν ειδα το ατι δια ζωσης κοκαλοσα
τον πουλο τωρα![]()
![]()
![]()

ετσι μαλακα θα τον παιζεις βλεποντας τις τσοντες της στον σιρινα
Ετιμηθη πριν απο λιγο.Πολυ καλη με ανεση χρονου,φουλ προγραμμα και εχει και δωρακια το μενου.Πιστευω θα σου βγαλει τα κτηνωδη γουσταΕπισης εχω και επισημα πλαον στη λιστα μου τη Μονικα στο Αν.Γεωργιου 21,
Σιγά την γκόμενα πια, αν δεν ήταν “διάσημη” ούτε που θα την κοιτούσες δεύτερη φορά στον δρόμο..
Για τη Βαβάτση ΟΛΗ αυτή η φασαρία?και εγω ετσι ελεγα καραγκιοζακο αλλα οταν ειδα το ατι δια ζωσης κοκαλοσα
τον πουλο τωρα![]()
![]()
![]()

κλαψτε πουστρακια
οι χιλιοχυμενες ανακυκλωσιμες γυφτοβουλγαρορωσοποντιες πουτανες σας περιμενουν
ΒΟΥΛΑΡΑ μοναχα εγω ρεμαλια
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αμα δουλευε σε κανα studio, θα την πηδουσες;ποια ειναι αυτη η Βαβατση? 1η φορα την ακουω..ηθοποιος ειναι? σε ποιες ταινιες επαιξε?
και πολυ καλα κανει αφου της πηρε την παρθενια![]()
![]()
Αμα δουλευε σε κανα studio, θα την πηδουσες;
![]()
Ελα ντε, και εμεις αυτο λεμε...ο αλλος γιατι χαιρεται που πηδηξε μια που δεν την ξερει κανεις?

μην λεμε και υπερβολες.....πολλοι την ξερουν απο τις τσοντεςΕλα ντε, και εμεις αυτο λεμε...![]()
Ναι, και γω την ξερω και μαλιστα την Τριτη θα παω απο κει να δω αν ειναι...μην λεμε και υπερβολες.....πολλοι την ξερουν απο τις τσοντες