Νέα

Τελικα ποιος πηδαει σημερα ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qertq
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
347
Πόντοι
86
Όσο έλλειπες ο Πίκερ έλεγε/λέει σε κάθε πρωην / νυν και υποψήφια ότι γαμάει στο Μετάξυ μερα παρά μέρα  :rockon:

Υ.Γ Πάω κι εγώ για μάσα

ο picker γαμάει, αυτό να λέγεται.

έχει αυτό το κουλ που έχει αυτός που γαμάει και είναι εντάξει με τον εαυτό του, που δεν έχει ο ακατανόμαστος ας πούμε.

καλή όρεξη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.544
Πόντοι
33.405
ο picker γαμάει, αυτό να λέγεται.

έχει αυτό το κουλ που έχει αυτός που γαμάει και είναι εντάξει με τον εαυτό του, που δεν έχει ο ακατανόμαστος ας πούμε.

καλή όρεξη.

Σαφώς. Σπουδαίο πρόσον σε έναν άνδρα η ισορροπία μεταξυ των δυο κεφαλών του.

Επισκέπτης
Φιδέμπορας είναι αλλά λέμε τώρα...

Ο Picker δεν λέει ποτέ φίδια. Ούτε έχω πει ποτέ ότι έχω γαμήσει 100 γκόμενες (απλήρωτες) ούτε ότι γαμάω 2 και 3  φορές τη μέρα. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι τις πουτάνες τις ερωτεύομαι και τις λατρεύω γι' αυτό που κάνουν. Ποτέ δεν έχω δώσει εξτρά χρήματα σε πουτάνα παρά μόνο μια φορά ανήμερα στη γιορτή της γυναίκας και ποτέ δεν έχω ζητήσει από πουτάνα να γίνει "γκόμενά" μου. Τι δεν πιστεύεις από όλα αυτά?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
22
Πόντοι
66
Ο Picker δεν λέει ποτέ φίδια. Ούτε έχω πει ποτέ ότι έχω γαμήσει 100 γκόμενες (απλήρωτες) ούτε ότι γαμάω 2 και 3  φορές τη μέρα. Δεν έχω κρύψει ποτέ ότι τις πουτάνες τις ερωτεύομαι και τις λατρεύω γι' αυτό που κάνουν. Ποτέ δεν έχω δώσει εξτρά χρήματα σε πουτάνα παρά μόνο μια φορά ανήμερα στη γιορτή της γυναίκας και ποτέ δεν έχω ζητήσει από πουτάνα να γίνει "γκόμενά" μου. Τι δεν πιστεύεις από όλα αυτά?

Τσατσά όμως;  :think:

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
kαλα τυπε αυτες που δουλευουν σε τετοιες εταιριες κατι ελεφαντες με ποδια ειναι,οτι και να τις πεις χαρη τις κανεις που τις γαμας,δεν κανεις και κανα κατορθωμα που τις λες οτι γαμας στο μεταξουργειο.
Αμα πας και το πεις σε καμια σοι γκομενα θα φας σουτι κατευθειαν

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
22
Πόντοι
66
kαλα τυπε αυτες που δουλευουν σε τετοιες εταιριες κατι ελεφαντες με ποδια ειναι,οτι και να τις πεις χαρη τις κανεις που τις γαμας,δεν κανεις και κανα κατορθωμα που τις λες οτι γαμας στο μεταξουργειο.

Κάνεις τεράστιο λάθος. Οι περισσότερες που δουλεύουν σε call center είναι κάτω των 25 και είναι μουνάκια που δεν φαντάζεσαι.

Επισκέπτης

Μην είσαι τόσο σίγουρος. Έχουμε και ΠΟΛΥ ωραίες γκόμενες. Βασικά δεν με νοιάζει καν πώς θα το πάρουν. Εγώ καυλώνω μόνο και μόνο που το πρωί τους λέω ότι όταν φύγω από τη δουλειά το μεσημέρι θα πάω να γαμήσω. Να τις έβλεπες πώς κοκκινίζουν!  :sunglasses:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Φίλε μου σκέψου ότι οι 4 από τις 7 μη επαγγελματίες γκόμενες που έχω γαμήσει στη ζωή μου ήταν μέσα από τη δουλειά μου. Σκέψου ότι δουλεύω σε ένα μεγάλο τηλεφωνικό κέντρο όπου όλες οι γυναίκες συνάδελφοι ξέρουν ότι γαμάω συνέχεια στα μπουρδέλα. Ο τρόπος ζωής μου και οι αντιλήψεις μου είναι πολύ συχνά θέμα συζήτησης μεταξύ των γυναικών στην εταιρία. Τι άλλο θες να σου πω?   :think:

Τύπε μπορείς να βρεις και κανένα γνωστό συναγωνιστή στην εταιρία σου από δω μέσα  ;) Και να πηγαίνετε Μετάξυ παρέα  ;)

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Έχουμε και ΠΟΛΥ ωραίες γκόμενες. Βασικά δεν με νοιάζει καν πώς θα το πάρουν. Εγώ καυλώνω μόνο και μόνο που το πρωί τους λέω ότι όταν φύγω από τη δουλειά το μεσημέρι θα πάω να γαμήσω. Να τις έβλεπες πώς κοκκινίζουν!   :rockon:
Ειμαι σιγουρος οτι γκαυλωνουν  :S
Ολα τα τερατα της φυσεως σε αυτες τις δουλειες πανε κανα 5αρι αν γαμησες εκει μεσα και πολυ ειναι,και ασε τα φιδια εδω μεσα

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τύπε μπορείς να βρεις και κανένα γνωστό συναγωνιστή στην εταιρία σου από δω μέσα  ;) Και να πηγαίνετε Μετάξυ παρέα  ;)
Εμενα ειναι το ειδωλο μου ο πικερ  :helpplea:,θα θελα να με ξεναγησει στο μεταξουργειο να γαμησω μες τη βρωμα τις πατσαβουρες που εχει μεσα και να με φωναζει η τσατσα απο μεσα,τελειωνε τελειωνε περιμενουν και αλλοι να γαμησουν :2funny: :2funny::2funny::ιναι το ονειρο της ζωης μου  :S

Επισκέπτης
Εμενα ειναι το ειδωλο μου ο πικερ  :helpplea:,θα θελα να με ξεναγησει στο μεταξουργειο να γαμησω μες τη βρωμα τις πατσαβουρες που εχει μεσα και να με φωναζει η τσατσα απο μεσα,τελειωνε τελειωνε περιμενουν και αλλοι να γαμησουν :2funny: :2funny::2funny::ιναι το ονειρο της ζωης μου  :S

Στο Μεταξουργείο κάποιοι έχουν την ικανότητα να ρίχνουν ΓΑΜΗΣΑΡΕΣ.  :rockon:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Εμενα ειναι το ειδωλο μου ο πικερ  :helpplea:,θα θελα να με ξεναγησει στο μεταξουργειο να γαμησω μες τη βρωμα τις πατσαβουρες που εχει μεσα και να με φωναζει η τσατσα απο μεσα,τελειωνε τελειωνε περιμενουν και αλλοι να γαμησουν :2funny: :2funny::2funny:ιναι το ονειρο της ζωης μου  :S

Τύπε εγώ αν και δεν είμαι από Αθήνα, πιστεύω δεν θα είχα πρόβλημα στο Μετάξι. Του 5λεπτου είμαι  με τις πουτάνες :grin:

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Την τσατσά την έχω κάτι ανάμεσα σε γκόμενα και πουτάνα. Δεν το κάνει επαγγελματικά αλλά επειδή έχει οικονομική ανάγκη μου παίρνει 10 ευρώ για κάθε γαμήσι στο σπίτι της.  :sunglasses:
Αντι να σε πληρωνει αυτη που την γαμας την πληρωνεις κι ολας  :2funny: :2funny: :2funny:

kakok

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0

Επισκέπτης

Δεν κάνω ποτέ τσάρκα με παρέα. Η τσάρκα πρέπει να είναι πάντα μοναχική για να μπορείς να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο σου και να περιορίσεις έτσι στο ελάχιστο την πιθανότητα αποτυχίας. Δεν πρέπει κανένας και τίποτα εκείνη την ώρα να σου αποσπά την αυτοσυγκέντρωση και προσοχή.  :sunglasses:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
Δεν κάνω ποτέ τσάρκα με παρέα. Η τσάρκα πρέπει να είναι πάντα μοναχική για να μπορείς να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο σου και να περιορίσεις έτσι στο ελάχιστο την πιθανότητα αποτυχίας. Δεν πρέπει κανένας και τίποτα εκείνη την ώρα να σου αποσπά την αυτοσυγκέντρωση και προσοχή.  :sunglasses:
Πικερ προσεχε...γιατι αν γυρνας μονος σου στο μεταξουργειο βραδυατικα μπορει να γυρισεις σπιτι σου μονο με το βρακι σου..και θα εισαι τυχερος αν στο αφησουν και αυτο...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
146
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Έχουμε και ΠΟΛΥ ωραίες γκόμενες. Βασικά δεν με νοιάζει καν πώς θα το πάρουν. Εγώ καυλώνω μόνο και μόνο που το πρωί τους λέω ότι όταν φύγω από τη δουλειά το μεσημέρι θα πάω να γαμήσω. Να τις έβλεπες πώς κοκκινίζουν!
Μεγαλε!!!!!Ιδαλμα!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom