Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τύπε αυτός με την εθνική του κάνει καλές εμφανίσεις ενώ στην Μπάρτσα δεν έκανε αυτά που περιμέναμε....πως το εξηγείς αυτό?ΚαλησπεραΤα πεναλντι στην Εθνικη της βραζιλιας τα βαραει ο νευμαρ!! και τα φαουλ εξω απο την περιοχη!! Το ιδιο ακριβως που εκανε και με την σαντος σαν παιχτης
Αυτο για οσους θελουν πχ η βλεπουν κτλ για τον νευμαρ
Δεν νομιζω να βαρεσει ο φρεντ πεναλντι
![]()
αλλα ποτε μην λες ποτε
![]()
Που τα δείχνει?Μήπως ξέρεις που θα δείξει την εθνική το βράδυ?Δειχνει τωρα βραζιλια-σερβια γερμανια-αρμενια
ΑδερφεΤύπε αυτός με την εθνική του κάνει καλές εμφανίσεις ενώ στην Μπάρτσα δεν έκανε αυτά που περιμέναμε....πως το εξηγείς αυτό?![]()
Έλα ρε, δεν το γνώριζα αυτό!ΑδερφεΘα σου πω τι ειπε Το φαινομενο... Ο ροναλντο
![]()
πριν παει στην μπαρτσελονα ο νευμαρ οτι δεν ταιριάζει στην Μπαρτσελονα αλλα στην Ρεαλ Μαδριτης Ο Νευμαρ
![]()
Δεν ειναι του τικι τακα ο νευμαρ
![]()
![]()
ειναι απλο
![]()
![]()
βραζιλιανος παιχτης πολυσύνθετος εξω καρδια δεν γουσταρει εκεινο τον τροπο του παιχνιδιου δεν μπορει να προσαρμοστεί αυτο το ειπε ο ροναλντο το φαινομενο πριν παει στην μπαρτσελονα ο νευμαρ
![]()
συμφωνώ μαζι του
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
entajei και εγω το ηξερα λογο οτι ειμαι τρελος με τους βραζιλιανους παιχτεςΈλα ρε, δεν το γνώριζα αυτό!
Εγώ βλέπω Βραζιλία...έχει καλή άμυνα και θα πάει για το 3-5-2/5-3-2/5-4-1 λογικά....entajei και εγω το ηξερα λογο οτι ειμαι τρελος με τους βραζιλιανους παιχτεςκαι την εθνικη βραζιλιας γιαυτο
![]()
![]()
Αλλα αλο το στοιχημα και αλλο το συναίσθημα αργεντινη θα πονταρω για κατακτηση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ζευγάρι Ιταλία-Ολλανδία για 8άδα και Βραζιλία-Ισπανία για κούπα μόνο εγώ το βλέπω?Και ένα "στοιχείο"
1938-Italy
1950
1954-Germany
1982-Italy
1986
1990-Germany
2006-Italy
2010
2014-Germany ?!
Αγωνιστικά πάντως η ομάδα σέρνεται..Και δεν εννοώ το κλασικό <<παίζουμε προσεκτικα μη χτυπήσουμε>>..Η εικόνα της ομάδας στα φιλικά με Χιλή και Καμερούν ήταν απογοητευτική. Ο Mertesacker δήλωσε “We did things well in many areas. But as soon as we lose the ball we’ll have problems against any team in the world.”
Κριστιάνο τραυματίας, Γιαγια Τουρε τραυματίας, Φαλκάο τραυματίας, Ριμπερί τραυματίας...
Καλά μόνος του θα παίξει ο Μέσι στο μουντιάλ;
καλα κανεις ειναι και αυτη φαβορί και εχει και την εδραΕγώ βλέπω Βραζιλία...έχει καλή άμυνα και θα πάει για το 3-5-2/5-3-2/5-4-1 λογικά....
Ο Ρόις??????????????????????????????????????????????????????Όχι ρε γαμώτο....έναν Γερμανό ποδοσφαιριστή γουστάρω να βλέπω και αυτός δεν θα παίξειΕπίσης χάνει το μουντιάλ ο αρχηγός της Ρωσίας Ρομάν Σιρόκοφ, ενώ τραυματίες είναι και οι Αγκουέρο, Ρόις, Τσάμπερλεϊν.
Θα κλατάρουν κι άλλοι!![]()

Με ποιό ρόστερ να πάρουν μουντιάλ Ιταλία και Αγγλία ?? Πλάκα κάνετε ? Αν πάνε τετράδα θα είναι το καλύτερό τους...
Εγώ βλέπω Βραζιλία...έχει καλή άμυνα και θα πάει για το 3-5-2/5-3-2/5-4-1 λογικά....