tomftomf
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
You bastard!![]()
χαχαχα σαν την αμαλια λεει....Ετσι οπως τα λες ειναι,μετρια πραγματα,αεροπιπα και γουσταρει πουτσες 10εκ.
Με ρωτουσε ολη την ωρα αμα ειμαι πορνοσταρ η αν εχω παιξει σε καμια τσοντα
Το βυζι σιλικονη καλης ποιοτητας και παει στον επομενο αφου πρωτα πλυθει σα την Αμαλια(οι παλιοι με πιανουν) :S
χαχαχα σαν την αμαλια λεει....
Δε τη θυμαμαι παλια αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ποτε δε με τραβουσε κ αυτο δεν ειναι θεμα εμφανησης γιατι και η θεια Ναντια δεν ειναι και οτι καλητερο στην εμφανηση αλλα παντα με τραβουσε πριν χαθει αληθεια ξερει κανεις που χαθηκε αυτη η ψυχη?????η αληθεια ειναι οτι πηρε κιλα τελευταια,στρογγυλεψε,φαρδυνε και εχασε την παλια της αιγλη εμφανισιακα
Η Αλινα απο το Νικ Ουρανου 26? ή ειναι άλλη αυτή?Στο νούμερο ενα η Αλινα ηταν τύπε.
Δε τη θυμαμαι παλια αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ποτε δε με τραβουσε κ αυτο δεν ειναι θεμα εμφανησης γιατι και η θεια Ναντια δεν ειναι και οτι καλητερο στην εμφανηση αλλα παντα με τραβουσε πριν χαθει αληθεια ξερει κανεις που χαθηκε αυτη η ψυχη?????
Το βυζι σιλικονη καλης ποιοτητας και παει στον επομενο αφου πρωτα πλυθει σα την Αμαλια(οι παλιοι με πιανουν) :S
Να γαμήσει πήγε ή να βάλει πλυντήριο ?????Μπορει να πηρε κανενα πρόγραμμα,μη βιαζεστε....
Ε ρε τι μου θύμησες, μιλάμε για θρύλο, την έχω δει να πλένετε βάζονατς το λάστιχο στο μουνί της, (σαν αυτό που ποτίζουμε) , έχουν περάσει χρόνια αλλά την φάση την θυμάμαιεκεί στον όροφο της οδού Δόξης στα Λαδάδικα
Πήγε τρίδυμαΗ Αλινα απο το Νικ Ουρανου 26? ή ειναι άλλη αυτή?
...Πριν 3 μέρες έκανα μετά από παρα πολυ καιρό βόλτα και σε Βαρδάρη αλλά και στις νέες γειτονιές του Μύλου.....Ειδικά την Κυριακή των εκλογών στο Βαρδάρη ήταν ανοιχτά μόνο 2 μαγαζιά.Πάντως πολλά πρέπει να είναι εντελώς κλειστά πια......
Σε αναζήτηση χοντρής λοιπόν βρισκόμουν ή έστω μεγάλων βυζιών αλλά δε βρήκα τίποτα.Μόνο στο Casa d'Irene μια στρουμπουλή μελαχρινή με αρκετό στήθος και με 30 ευρω εισιτήριο παραλίγο να με πείσει αλλά ήταν αρκετά αρωματισμένη οπότε φεύγοντας θα καρφωνόμουν.....
Πρεπει να ενθουσιαστηκε πολυ απο την υποδοχη μας και εφυγεΗ Βικυ απο Αθηνα ειναι ακομα εδω;
Αλίνα από Νικ. Ουρανού?Στο νούμερο ενα η Αλινα ηταν τύπε.