πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αφού είναι κωμικός.Χαικάλη.
Σκάσε μη γελάς!
Αφού είναι κωμικός.Χαικάλη.
Σκάσε μη γελάς!
μια χαρά θα ρίξεις δούρου τώρα...![]()
μια χαρά θα ρίξεις δούρου τώρα...![]()
ΕΝΑ 3ΩΡΑΚΙ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙ??Έδωσε και συνέντευξη στον Τράγκα η Δούρου;

Τι βλέπω ανοίξαμε τα πμ.Χαικάλη.
Σκάσε μη γελάς!
Αν ο συριζας ειχε βαλει αλλον υποψηφιο θα ειχε σαρωσει στην περιφερεια.Την Δούρου θα την βοηθήσει λίγο το ότι διετέλεσε και σύμβουλος του Άκη.
Κάτι θα μαζέψει και από εκεί.
Αν ο συριζας ειχε βαλει αλλον υποψηφιο θα ειχε σαρωσει στην περιφερεια.
Η δουρου λιγο το οτι ελεγε μαλακιες οτι ο ακης ηταν υπαλληλος της,λιγο με τις παπαριες
που ελεγε για το γηπεδο της ΑΕΚ,λιγο οι ασυναρτησιες για την περιφερεια,την εκαναν να χασει
πολλες μοναδες.Ουτε καν το 30% δεν επιασε που ειχε ο συριζα το 2012.Πιστευω οτι την κυριακη
θα το ξεπερασει ανετα ο συριζα το 30% στην αθηνα.
Εγώ είμαι πολύ σίγουρη οτι είναι πολύ εκτος παιχνιδιού η Δούρου.Πιστεύω οτι θα κερδίσει με διαφορά ο άλλος.Επαιξα στοίχημα 2 κατοστάρικα με έναν βλαμένο Συριζαίο που μου κουνιέται.
μεσα εισαι....Εγώ είμαι πολύ σίγουρη οτι είναι πολύ εκτος παιχνιδιού η Δούρου.Πιστεύω οτι θα κερδίσει με διαφορά ο άλλος.Επαιξα στοίχημα 2 κατοστάρικα με έναν βλαμένο Συριζαίο που μου κουνιέται.
Βολταιρε ήρθε η ωρα για προβλεψη ευρωεκλογων?Το αντίθετο.
Πιό πιθανόν να κερδίσει η Δούρου παρά ο Γαβριήλ.
Μιλαω για τις ευρωεκλογες για ποσοστα συριζα.Για τις εκλογες τις περιφερειας εχει χασει η δουρου.Το αντίθετο.
Πιό πιθανόν να κερδίσει η Δούρου παρά ο Γαβριήλ.
κανονικαΜετράει το ψηφοδέλτιο αν ρίξεις μόνο το τάδε κόμμα/υποψήφιο χωρίς να σταυρώσεις ούτεν έναν από τους συμβούλους του;![]()
Δηλαδη δεν θα υποβοηθησεις το στοιχημα σου με την ψηφο σου?Μαλακάκο.
Μάλλον θα ρίξω άκυρο για να είμαι εντάξει με την συνείδησή μου.![]()
Φυσικα...Μετράει το ψηφοδέλτιο αν ρίξεις μόνο το τάδε κόμμα/υποψήφιο χωρίς να σταυρώσεις ούτεν έναν από τους συμβούλους του;![]()
30% ειχε ο Συριζα στην Αττικη και πηρε πανελληνιως 26,7%.Μιλαω για τις ευρωεκλογες για ποσοστα συριζα.Για τις εκλογες τις περιφερειας εχει χασει η δουρου.