wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Παπαζόλη σου φεξε, παρατα τους κ τρεχα πριν αλλαξει γνωμη η Αλι!!!Αθώο παπαζολάκι πως σου φέρονται έτσι?Ελα στην αγκαλιά μου να σε κάνω γούτσου γούτσου..
Παπαζόλη σου φεξε, παρατα τους κ τρεχα πριν αλλαξει γνωμη η Αλι!!!Αθώο παπαζολάκι πως σου φέρονται έτσι?Ελα στην αγκαλιά μου να σε κάνω γούτσου γούτσου..
Έχεις την ευκαιρία σου τύπεάσ'τους να φαγωθούνε μαν το μπου είναι αρένα![]()

αν εχεις καποιο προβλημα πανω σε ενα θεμα, μιλας για το συγκεκριμενο θεμα λοιπον, ακομα και ελεημοσυνη να του ειχες δωσει δεν το αναφερεις σε μια αντρικια κουβεντα , γιαυτο σε λενε ολοι ξεφτυλαδεν έβγαλα εγώ προσωπικά στοιχεία φάτσα κάρτα... αυτό το μουνάκι και το άλλο μουνόπανο ο πόντικας προσπαθούν να βγάλουν...
Το σκέφτηκες,θα κάνεις κατάσταση με το βάτραχο. ;)Παπαζόλη σου φεξε, παρατα τους κ τρεχα πριν αλλαξει γνωμη η Αλι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
δε χωραει να βγει απο την πορτα ο παπαζολης, την εχει φραξει η χοντρηΠαπαζόλη σου φεξε, παρατα τους κ τρεχα πριν αλλαξει γνωμη η Αλι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ποιο προσωπικό σου στοιχείο έβγαλα στην φόρα; Εσύ έχεις πει για το Λονδίνο,εσύ τώρα είπες που ακριβώς με κέρασες...δεν έβγαλα εγώ προσωπικά στοιχεία φάτσα κάρτα... αυτό το μουνάκι και το άλλο μουνόπανο ο πόντικας προσπαθούν να βγάλουν...

Εισαι η προξενητρα του σαιτ???Το σκέφτηκες,θα κάνεις κατάσταση με το βάτραχο. ;)
Έλα 2 γκομενάκια έχεις στα πόδια σου.εγώ πού![]()
Καλή καφετέρια στη Μητροπόλεως δεν γνωρίζω πάντως. ;)Αν δεν ποστάρει ο τραβατρόμπας την απόδειξη από την καφετέρια της Μητροπόλεως δεν πιστεύω τπτ..
Είναι πουτάνα αυτή δεν την πιστεύω,μέχρι να έρθω θα μου πει πάρε το μουνί μου,θα πέσω μετά στην ανάγκη του τρόμπα για να με στεγάσει και θα έχει να λέει πάλι. :-Παπαζόλη σου φεξε, παρατα τους κ τρεχα πριν αλλαξει γνωμη η Αλι!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα που σου κακοπέφτει ο βάτραχος.Εισαι η προξενητρα του σαιτ???![]()
Ναι Κόφι μου,το καταλάβαμε
http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/0/0/2/473002/062.jpg[/img[/URL]]
[/quote]στ αρχιδια μου. Απλα επισημαινω ότι ειστε προσωπα και όχι νικ. συνεχιστε...
Και γτ ο βατραχος ειδικα???Έλα που σου κακοπέφτει ο βάτραχος.![]()
Μην το λες εδω ανοιξε τα πμ!!! Μαλλον το εννοειΕίναι πουτάνα αυτή δεν την πιστεύω,μέχρι να έρθω θα μου πει πάρε το μουνί μου,θα πέσω μετά στην ανάγκη του τρόμπα για να με στεγάσει και θα έχει να λέει πάλι. :-
Καλή καφετέρια στη Μητροπόλεως δεν γνωρίζω πάντως. ;)
οι βατραχοι γινονται πριγκιπες αν τους φιλησεις δεν το ξερεις;Και γτ ο βατραχος ειδικα???
Είναι πουτάνα αυτή δεν την πιστεύω,μέχρι να έρθω θα μου πει πάρε το μουνί μου,θα πέσω μετά στην ανάγκη του τρόμπα για να με στεγάσει και θα έχει να λέει πάλι. :-
Τί έκανε λέει;Μην το λες εδω ανοιξε τα πμ!!! Μαλλον το εννοει![]()