Που θα έπρεπε να κατοικεί ο αριστερός ηγέτης ρε μεγάλε? Ντε και καλά σε υπόγα στο Μεταξουργείο? Μήπως να τρώει και φακές 7 μέρες τη βδομάδα επειδή έτσι το έχετε φανταστεί εσείς??
Που θα έπρεπε να κατοικεί ο αριστερός ηγέτης ρε μεγάλε? Ντε και καλά σε υπόγα στο Μεταξουργείο? Μήπως να τρώει και φακές 7 μέρες τη βδομάδα επειδή έτσι το έχετε φανταστεί εσείς??
Έχετε μια τάση να μπερδεύετε την αριστερά με την εκκλησία,η εκκλησία οφείλει να δίνει στον πλησίον μέχρι τελευταία στιγμή,η αριστερά θεωρητικά μάχεται για καλύτερη κοινωνία(για να έχει και ο εργάτης το τζακούζι του όπως είπε κάποτε η τραγική Κανέλλη σε πάνελ).
Anyway,ο πλουτισμός του αριστερού σίγουρα δεν είναι καλός ιδεολογικός δείκτης μιας και τον βάζει απέναντι σε αυτά που πρεσβεύει,αλλά αυτό δεν είναι δα και ευαγγέλιο...
Δεξιός και πασόκος όταν είναι πλούσιος σε μία χώρα που την χρεοκόπησε τρέχει τίποτα ή μπα;;;
Όπου τον βγάζουν καλύτερα τα οικονομικά του μένει ο κάθε άνθρωπος.
Βάζεις και άλλους παράγοντες (μου αρέσει η περιοχή, έχω συναισθηματικούς δεσμούς, είναι κοντά το σχολείο των παιδιών, η δουλειά μου, κάποιο μέσο σταθερής τροχιάς κτλ) αλλά λογικά, όπου πιο καλά μπορεί κανένας μένει.
όχι τόσο αδιάφορο, βασικά αποτελεί τεκμήριο (μαχητό πάντως) ότι είναι θεωρητικός της αριστεράς και παρτάκιας, ξέρεις εκλέγεται τα κάνει όλα πουτάνα αλλά την σπιταρώνα στον διόνυσο και γενικά την δική του ατομική περιουσία δεν την πειράζει κανένας
όχι τόσο αδιάφορο, βασικά αποτελεί τεκμήριο (μαχητό πάντως) ότι είναι θεωρητικός της αριστεράς και παρτάκιας, ξέρεις εκλέγεται τα κάνει όλα πουτάνα αλλά την σπιταρώνα στον διόνυσο και γενικά την δική του ατομική περιουσία δεν την πειράζει κανένας